• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgiliyi Geri Döndürme Yolları

:40:
Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim süpersiniz.ben de hep arayacağını düşünüyordum fallarda da öyle çıkıyordu ama sınav sonuçları açıklandıktan sonra çok kötü hissettim
Nasıl geçtiğini bile sormadı bi anda hayatından çıkardı beni uzun mesaj döşendim ben sana çok fazlaydım sen kıymetimi bilemedin pişman olacaksın ama artık ailem de soğudu senden falan yazdım ki o aileme nasıl gözükeceğine önem veriyordu.bence Facebook'tan fotoğraflarımızı sildirdiğim gün bitirdi kafasında.çünkü o böyle şeylere önem verir. Ailesi falan da akrabaları falan da bîldi artık ayrıldığımızı ya artık aramaz bu nedenle.fallarda da öyle çıkıyor.

Benzer şeyler yaşadık. Ayrılığımızı ailesinden gizledi bir süre. Sonrasında bana "artık akrabalarımın hepsi ayrıldığımızı biliyor. Asıl şimdi gerçekten bitti ilişkimiz. Bir daha başlayamayız " demişti.
Gurur yaptı bir süre, ailesi ayrıldığımızı öğrendi geri dönüşü olmaz diye. Ama o kadar gurur yapan adam şimdi bütün akrabalarına " Ben ondan başkasıyla evlenmem. Ya o , ya hiç kimse" diyor.

Diyeceğim o ki, eğer o sevgisi gerçekse, geç de olsa aklı başına gelecektir.

Benzer şeyler yaşadık. Ayrılığımızı ailesinden gizledi bir süre. Sonrasında bana "artık akrabalarımın hepsi ayrıldığımızı biliyor. Asıl şimdi gerçekten bitti ilişkimiz. Bir daha başlayamayız " demişti.
Gurur yaptı bir süre, ailesi ayrıldığımızı öğrendi geri dönüşü olmaz diye. Ama o kadar gurur yapan adam şimdi bütün akrabalarına " Ben ondan başkasıyla evlenmem. Ya o , ya hiç kimse" diyor.

Diyeceğim o ki, eğer o sevgisi gerçekse, geç de olsa aklı başına gelecektir.

İnşallah gelir ama tabi karşısına bi kız çıkarsa gelmez beni sevdiğini sanmıyorum ben siz uzun çıkmışsınız bizim ki çok kısa size göre.onu seviyorum ama boğmuşum onu demek ki o sevmemiş.bî de Askan burcu hemen başkalarına yöneliyor.o nedenle sanmıyorum.keşke dönse de ben istemesem bu sefer.şu 660 kere okunan duayı yaptım.inşallah vicdan azabından yaşamamaz.hiçbir kızla yapamaz bi şekilde.durduk yere bi kıza evlenme sözü vermek hayal kurdurmak neymiş görsün.

İnşallah gelir ama tabi karşısına bi kız çıkarsa gelmez beni sevdiğini sanmıyorum ben siz uzun çıkmışsınız bizim ki çok kısa size göre.onu seviyorum ama boğmuşum onu demek ki o sevmemiş.bî de Askan burcu hemen başkalarına yöneliyor.o nedenle sanmıyorum.keşke dönse de ben istemesem bu sefer.şu 660 kere okunan duayı yaptım.inşallah vicdan azabından yaşamamaz.hiçbir kızla yapamaz bi şekilde.durduk yere bi kıza evlenme sözü vermek hayal kurdurmak neymiş görsün.

Eğer geri dönse de affetmeyeceksen inşallah hiç bir kızla yapamaz falan deme bence . Öyle olursa sana geri dönmek isteyecektir. Başkalarıyla yürütmeyi deneyip de olmayınca son çare sana dönmüş olmasını istemezsin sonuçta.
Her ne kadar affetmemeye kararlı olsan da, aklını karıştıracaktır. Hayatına devam etmen zorlaşacaktır.

Eğer geri dönse de affetmeyeceksen inşallah hiç bir kızla yapamaz falan deme bence . Öyle olursa sana geri dönmek isteyecektir. Başkalarıyla yürütmeyi deneyip de olmayınca son çare sana dönmüş olmasını istemezsin sonuçta.
Her ne kadar affetmemeye kararlı olsan da, aklını karıştıracaktır. Hayatına devam etmen zorlaşacaktır.

Gelsin de ben bakayım duruma göre gururumu kırdı resmen sınavdan sonra bizim eve tanışmaya geliyordu Güyya ki ben herşey için erken olduğunu düşünürken evlencem senle en geç seneye diyodu babam bile biliyordu rezil etti resmen ben bi kere olsun evlenelim demedim ona şimdi bi anda sevgisi bitmiş bana yalan söylemiş demek ki.tek istediğim çok pişman olması geri gelmesi ama sanmıyorum benim eski sevgilim olduğu içîn kızlar nasıl olsa rahat bırakmaz onu ama îşte yapamasın bi şekilde tanışamasın bile hep bi engel çıksın hayatında hep beni hatırlasın çünkü birine evlilik sözü vermek herkese öyle anlatmak kolay birşey değil dava açsam kazanılır

Watzuptan yeni kızlarla yazılmaya başlamış bile yirmi fün oldu ayrılalı :(( arkadaşlar bu ahlaksızlık değil mi

Back