Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

seymacemal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
94
2
48
Ankara
arkadaşlar eski sevgiliyi döndürme yolları diye bır kıtap var bu sıtede gördüm. Eski Sevgiliyi Geri Kazanma: bu kitabı ünlü bir yaşam koçu yazmıs ve kitabı uyguladaıgınızda sonuçlar genelde olumlu oluyormus.bu kıtabı alıp okuyan yada tanıdıgı bırılerı almıs olan varmı acaba.kıtab 72 tl baya pahalı geldı almadan önce danısmak ıstedım.sıteye bakın lutfen yorumlarınızı beklıyorum.

Yuh, 72 tl verdikten sonra o sevgili donmezse gider yazari vururum :ssz:

Da hic gerek yok boyle sacma sapan seylere. Gideni dondurmeye calismayin kizlar ya. Bakin ayni yollardan gectim, tecrube konusuyor. aradan bi sure gecsin buna izin verin. Can havliyle birseyler yapmayin. zamanla sizde zaten soguyacaksiniz hem o kisiden, hemde eski iliskiden :ssz:

Ben böyle bi kitap aldim verdim o kadar para aslinda döndürmek icin bisey yapmiyorum ama sunu söylemekte yarar var bu kitap sayesinde kendimi toparladim ona bagli olmadan mutlu olmayi ask acisinin kisa sürede atlatmayi basardim haaa bi de söyle bi durum var o bosluga alismak yeni birisine acilabilmek cok uzun sürüyo zaten kitabi okurken de farkina variyorsun o insani gercekten istiyormusun diye ben istemedigimin farkindayim ama icimden atmak aliskanlik ve bunlardan vazgecmek cok zor... Eger istersen kisaca özetleyebilirim sana ve bu kitaba o kadar para vermek zorunda kalmazsin

Ben böyle bi kitap aldim verdim o kadar para aslinda döndürmek icin bisey yapmiyorum ama sunu söylemekte yarar var bu kitap sayesinde kendimi toparladim ona bagli olmadan mutlu olmayi ask acisinin kisa sürede atlatmayi basardim haaa bi de söyle bi durum var o bosluga alismak yeni birisine acilabilmek cok uzun sürüyo zaten kitabi okurken de farkina variyorsun o insani gercekten istiyormusun diye ben istemedigimin farkindayim ama icimden atmak aliskanlik ve bunlardan vazgecmek cok zor... Eger istersen kisaca özetleyebilirim sana ve bu kitaba o kadar para vermek zorunda kalmazsin

evet canım özetlersen cok memnun olurum.:)

aynen bende bir ozet rica edeyim :26:

Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :

Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...

Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....

Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...

kaçan kovalanırda bır yere kadar ama sureklı olursa yada dozunu ayarlayamassak karsı taraf istenmedıgını dusunebılır.
ben bır kıtap almıstım kadınlar ıcın seytanı yontemler dıye çok ıyı ılışkı başlatma taktıklerı verıyor ve bende ılışkıyı başlatmada cok katkısı oldu ama benım sorunum ılışkı yurutememk.ben cok ılgı bekleyen bırıyım.bıranda parlarım bıranda sonerım.karsı tarafta bu durumdan sıkılıyor ama aklım basıma geldı tekrar aynı durumu yasarsam sınırlenme parlama gıbı telefonumu elıme bıle almıcam cunku karsı tarafı cok uzuluyorum o zaman sevgılımde bundan bıktı.:((((((((((((((((((

Kendinize acimaktan vazgecmelesiniz onu da acindirmamalisiniz... Eger yeni bi kiz arkadasi varsa bu da hic sorun degil diyor kitap erkeklerin böyle önemsiz gecici sevgilileri olmasi cok normalmis...

7 hafta doldu onunla tekrar kontakta gecmeden önce kendinizi bi kontrol etmeliniz

Ask acisindan kurtuldunuz mu.. Etrafinizdakiler size degistiginizi söyledi mi.. Erkeklerle flört edebiliyormusunuz... Iliskinizin sorunlarini gercekten gördünüz mü... Hatali aramaktan vazgectiniz mi???

Eger hepsini atlattiysaniz hazirsiniz artik onunla bulusma zamani geldi....
Teklifi siz yapacaksiniz ama eski sevgiliniz ugruna öldügünüz adama degil de yepyeni bi insanla tanisiyormussunuz gibi davranacaksiniz... Ona cok resmi bi bulusma teklifi göndermeniz gerekiyo lauballi olmadan gayet ciddi bi sekilde...

Ve bulustugunuz da sanki yeni birisiyle ilk bulusmaniz gibi yani kisacasi yeni bi baslangic yapacaksiniz

ona gecmisten kesinlikle bahsetmeyeceksiniz sorunlarinizdan filan bunlar cok sonra geliyor...

Offf offff benim 7 hafta doldu ama bu adimi atacak cesaretim yok napsam bilmiyorum....

Kesinlikle yapmamaniz gereken seyler :

Erkeklerin ayrilik devresini cok hizli yasiyorlar hemen baska kizlara kosuyorlar, spora basliyolar, yani bi bakima kendilerini kaybediyolar ve bu sürec tam 7 hafta sürüyo...

Bu 7 hafta icinde kesinlikle aramayacaksiniz, eger o ararsa mesafeli davranacaksiniz ama kirmak kavga etmek eski konulari acmak kesinlikle yasak... Kisa ve öz konusacaksiniz,, ters davranmayacaksiniz,, aradigi icin tesekkür edip ilk kapatan mutlaka siz olacaksiniz,, karsilasiyorsaniz yenik düsmeyeceksiniz dimdik duracaksiniz ve sanki eski bi arakadasinizi görmüs gibi icten samimi fakat mesafeli konusup yine ilk giden siz olacaksiniz...Yalvarmak aglamak tehdit etmek takip etmek hepsi yasak... Ortak arkadaslariniza ve bu kisiye onsuz da yasabildiginizi kendinizi toparladiginizi göstermeniz gerekiyo... Ve bunu gercekten yapmalisiniz zaman zaman ümitsizlige düsseniz de bunu kesinlikle ona ya da onu taniyanlara göstermeyeceksiniz.. Eger mümkünse kendi arkadaslariniza aglayin o duymasin bilmesin....

Yapmaniz gerek sey bol bol spor yapmak,, giyim tarzini saclarinizi yani kisacasi kendinizi tamamen degistireceksiniz sizi gördügün de inanamayacak ve bu 7 hafta icerisinde mümkün oldugunca yeni aktiviteler yapip disari cikip yeni insanlarla tanismaniz gerekiyo, erkeklerle tekrar flört etmeyi ögrenmeniz sürekli neseli olmaniz gerekiyo...

peki 7 haftadan sonra ne yapmalıyız.yanı ben bılgısayar muhendıslıgı sevgılımde yanı benden ayrılan sevgılım:))) tıp fakultesınde okuyor.fakultelerımızın arası enaz 2 km ve ben hastanede stajyer doktor ve ben hastaneye bıle gıtsem onu goremeyebılırım cunku gun boyu hastalarla beraber ogle yemegı dısında vaktı yok:( ben 7 hafta sonunda onunla nasıl ıletişime gecıcem yada kendımı nasıl bellı edıcem dıkkatı cekıcem :?((((((((((((((((((((

kaçan kovalanırda bır yere kadar ama sureklı olursa yada dozunu ayarlayamassak karsı taraf istenmedıgını dusunebılır.
ben bır kıtap almıstım kadınlar ıcın seytanı yontemler dıye çok ıyı ılışkı başlatma taktıklerı verıyor ve bende ılışkıyı başlatmada cok katkısı oldu ama benım sorunum ılışkı yurutememk.ben cok ılgı bekleyen bırıyım.bıranda parlarım bıranda sonerım.karsı tarafta bu durumdan sıkılıyor ama aklım basıma geldı tekrar aynı durumu yasarsam sınırlenme parlama gıbı telefonumu elıme bıle almıcam cunku karsı tarafı cok uzuluyorum o zaman sevgılımde bundan bıktı.:((((((((((((((((((

Ah canim bende ayni iliski de kendimi kaybediyorum bende cok cektirdim askima ve simdi cok korkuyorum karsisina cikmaya cesaretim yok kaprisliyim aslinda cok güclüyüm ama onun yaninda hep zayiftim hep ona güveniyordum hatalarimi görüyorum da karsisina cikip hadi yeniden deneyelim diyecek cesareti bulamiyorum hazir bu kadar seyi atlatmisken onu görüp sonra tekrar kaybetmekten cok korkuyorum ne yapacagimi da bilmiyorum

peki 7 haftadan sonra ne yapmalıyız.yanı ben bılgısayar muhendıslıgı sevgılımde yanı benden ayrılan sevgılım:))) tıp fakultesınde okuyor.fakultelerımızın arası enaz 2 km ve ben hastanede stajyer doktor ve ben hastaneye bıle gıtsem onu goremeyebılırım cunku gun boyu hastalarla beraber ogle yemegı dısında vaktı yok:( ben 7 hafta sonunda onunla nasıl ıletişime gecıcem yada kendımı nasıl bellı edıcem dıkkatı cekıcem :?((((((((((((((((((((

Yukari yazdim canim nasil iletisime gececegine sen karar ver mektup email sms nasil olursa ama dedigim gibi cok dikkatli olmak zorundasin yani yeni birisiyle randevulasiyormussun gibi

Istemedigini degil sadece onsuz da olabilecegini göstermen gerekiyo ve bu onun egosunu sarsiyo zaten hemde sana hayran olmasini sagliyo aslinda ne kadar güclü oldugunu gösteriyorsun

ben kıskanıyorum dıye facebook adresını kapatmıstı bende hala eklıydı ama.dun facesını tekrar acmıs ve benı engellemıs.off neden benım onu gormemı ıstemıyor.meraktamı kalayım dıye yoksa hayatına mudahale etmeyım dıyemı cözemedım.:((((((((((((((((((((( aglamak ıstıyorummm:(((((((((((((((
ama yınede bırsey yapmıcam aramıcam sormıcam kalsın oyle.:((((((((((

ben kıskanıyorum dıye facebook adresını kapatmıstı bende hala eklıydı ama.dun facesını tekrar acmıs ve benı engellemıs.off neden benım onu gormemı ıstemıyor.meraktamı kalayım dıye yoksa hayatına mudahale etmeyım dıyemı cözemedım.:((((((((((((((((((((( aglamak ıstıyorummm:(((((((((((((((
ama yınede bırsey yapmıcam aramıcam sormıcam kalsın oyle.:((((((((((

Aldirma benimki de yapiyo aynisini haftada bi kere aciyo sonra geri engelliyo anlamadim bisey dün hakkini helal et yazdim sonra facemi dondurdum dayanamadim bugün yine actim benim 7 hafta doldu yazdim seninle konusmak istiyorum diye cevap yok gelecegini de sanmiyorum aksama yine bi güzel engeller ben de kendi kendime kizar dururum artik... Niye yaptim diye ama olsun icine otursun ne konusacakti diye ben de biraz daha bekleyip face mi dondurup bu mez kendime engel olup acmayacagim biraz zaman... Sende aci cekmek istemiyosan bi iki hafta onu engelle ya da face ini dondur görmessin sacma sapan hareketlerini canin da acimaz dayanmak cok zor ama alisiyosun bu 7 hafta kesinlikle konusma meraklansin

canım senın 7 hafta doldumu.ve 7 haftadır hıc ılgılenmedın hıc haber vermedın dımı kendınle ılgılı.mesaj attınmı 7 hafta sonunda ne yaptı?

canım senın 7 hafta doldumu.ve 7 haftadır hıc ılgılenmedın hıc haber vermedın dımı kendınle ılgılı.mesaj attınmı 7 hafta sonunda ne yaptı?

aynen öyle yaptim gecen hafta biraz faceden yazistik nasilsin filan gibisnden iliskiyle yasananlarla ilgili konusmadim bugün mesajima cevap verdi smslestik bulusmak icin hazir olmadigini söyledi basa dönmek istemiyorum dedi hala biseyler var ve korkuyo belli bende israr etmedim peki dedim öyle istiyosan simdi ondan bekleyecegim bakalim

Back
X