• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliye gönderme yapar mısınız =)

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Ayrıldığınız eski manitaya şarkılarla, iletilerle vs... gönderme yapar mısınız yada yaptınız mı :) yada erkek arkadaşınız böyle birşey yaptı mı?????

Kendi fikrim şöyle: mesela bir şarkı duyuyorum, içimden diyorum ki tam beni anlatıyo:) o an bu şarkıyı facete filan paylaşmak istiyorum, ilgili yerlere msj vereyim diyorum:130:

Ama sonra vazgeçiyorum tabi, gereksiz buluyorum ya bu tarz şeyleri..

Peki sizin fikriniz nedir bu konuda bayanlar :)

Son düzenleme:
bi konu açmıştın sevgilin facede kızların fottolarını beğeniyodu hatırladım, ayrıldınızmı yoksa

bu tip şeyleri çocukça buluyorum. benim yeni ayrıldıgım erkek arkadaşım bu tip şeyleri yapıyor ve çocukça geliyor ondan daha da sğumama seebiyet veriyor. bence böyle çocukluklara hiç bulaşmayın, bitmiş ilişki bitmiştir, göndermesi vs. olmaz ;)

bu tip şeyleri çocukça buluyorum. benim yeni ayrıldıgım erkek arkadaşım bu tip şeyleri yapıyor ve çocukça geliyor ondan daha da sğumama seebiyet veriyor. bence böyle çocukluklara hiç bulaşmayın, bitmiş ilişki bitmiştir, göndermesi vs. olmaz ;)

yok cnm ben yapmıyorum zaten, bana yapan biri var :) eğlenceli oluyo aslında, bakıp bakıp gülüyorum:))

bence hiç öyle şeyler yapma boşver gitsin otürşeyler yaptığında onu unutamadığını düşünebilir

Adı üstünde eski.Niye gönderme yapayım bu bir.Madem eski,bitmiş hala ne işi var listemde yol veririm gider bu da iki.:1:

Adı üstünde eski.Niye gönderme yapayım bu bir.Madem eski,bitmiş hala ne işi var listemde yol veririm gider bu da iki.:1:

bende tam tersi düşünüyorum. onu silersem sanki "çok üzülmüşüm, onu görmek bile acı veriyor" hissini onda uyandırmak istemem... aradan biraz zaman geçtikten sonra silmek daha iyi...

bana da yapan birisi var şuan ve ben o kadar sinir oluyorum ki karşıma çıksa boğarım onu. umursamaz tavırlar, keyfim yerinde yazmalar. çok çocukça geliyor bana tatlım. ben de silmedim feysbukumdan onu henüz ama, yazdıklarını gördükçe deli oluyorum, bense kapı duvarım asla bişey paylaşmıyorum yazmıyorum.

Ayrıldığınız eski manitaya şarkılarla, iletilerle vs... gönderme yapar mısınız yada yaptınız mı :) yada erkek arkadaşınız böyle birşey yaptı mı?????

Erkek arkadaş niteliğinde bile değildi benim için... Sadece arkadaştı ve erkek olması da tesadüf.

Çok eski tanıdığım ve doğru dürüst arkadaşı olmayan, en fazla teknik konularda lafladığımız, bazen güncel konuları da konuştuğumuz birinden bahsediyorum.

Vaktiyle bunu göndermelerle ifade etti, hiç üstüme alınmadım, baktı oralı olmuyorum, dün akşam "sen benden hoşlanıyorsun, şimdi olmasa da zamanında hoşlanmıştın" deyiverdi daha da kötüsü afallayıp ne alaka dediğimde inkar ettiğim konusunda ısrar etti. Kaç yıldır tanıyorum seni bi şeyler hissediyor olsam neden saklayayım dediğimde gurur yapıyorsun dedi ben de psikolojisinin bozuk olduğuna kanaat getirip Allaha havale ettim kendisini...

Zaten göndermelerinden soğumuştum, bi de açıkça söyleyince daha da itici geldi.

Ne bir şeyler hissedilen ne de ortak mazisi olan insanların hislerini bu tip dolaylı yollarla ifade etmesini çok antipatik buluyorum. Hele de karşı tarafta (artık) duygularının karşılığı yoksa komik duruma düşüyorlar.

bana da yapan birisi var şuan ve ben o kadar sinir oluyorum ki karşıma çıksa boğarım onu. umursamaz tavırlar, keyfim yerinde yazmalar. çok çocukça geliyor bana tatlım. ben de silmedim feysbukumdan onu henüz ama, yazdıklarını gördükçe deli oluyorum, bense kapı duvarım asla bişey paylaşmıyorum yazmıyorum.

senin olayın sinir bozucu gerçekten.. ama cnm aslında onunda için içini yiyordur emin ol... sana öyle gözükmeye çalışıyo sadece;)

senin olayın sinir bozucu gerçekten.. ama cnm aslında onunda için içini yiyordur emin ol... sana öyle gözükmeye çalışıyo sadece;)

ay yok be canım gamsız o, takmaz bişeyi. o kadar umrunda olsaydım tatillere gidip dolaşamz keyfim yerinde yazamazdı öyle kolayca. aman çok da umrumda. benim gibi bi enayi bulsun bakalım başka bi 4 yıl da onunla geçirsin :)

bana gönderme yapana ben zavallı olarak bakarım. ahla aklı sende demektir ya da olayı sindiremeyen taraftır. bence hiçbirşey yapmayıp saygıyla bitirmek herşeyden daha güzel.

Back