Eski sevgilisini nasıL unutturabilirim ?

Bu tarz ilişkilerde ne yaparsan yap eski sevgiliye dönerler, tecrübeyle sabittir. O yüzden sana kendini kaptırmamanı ve yavaş yavaş ondan uzaklaşmanı tavsiye ederim, yoksa sonradan canın çok daha yanar, benden söylemesi.

kendini sakın ama sakın onunla kıyaslama!!!
kendin ol ölsende kalsanda yureğini seni tanısınlar başka birine özenen birini değil!!!
unutamamış ise zaman ver, sakın zorlama sakın çok iyilik yapıp bunaltma, sakin davran seviyeli ol kendini ezdirme ona onu unutturmaya çalışma kendini ezberletmeye çalış..
ve üzülme hakkında her zaman hayırlısını dile

Hayatım ben biriyle tanışmıştım çok hoşlanıyodum ama aklı eski sevdgilisindeydi. Şevkatle yaklaştım ona dinledim onu kendimi çıkarmadım öne akıl verdim iyiliğini istedim yinede. erkekler şefkatli davranışa dayanamıyor. Silah olarak kullan demiyorum ama yaşadığımı anlatıyorum. Nekadar iyiliğini istediğini gösterirsen okadar yakınlaşıyor sana. neyse daha sonra yeter artık bu ne dedım benı yanlış anlama üzmek istemem seni ama o senin kadar üzülüyomuki filan dedim hadi yeter artık topla kendine gel filan dedim. öyle böyle sonuç olarak 1 buçuk yıldır birlikteydik. Yani istersen bu şekilde davranabilirsin yok biz arkadaşlık olayını geçtik diyosan ozaman oturup ciddi ciddi konuşmalısın bakıyorum sanki üzülüyosun aklın ondamı inan üzülmem filan diyip alttan girebilirsin.

üzerine cok düsersen bikar kacar..en iyisi soguk davranmak,sabirli olmak.istiyorsa zaten o geri arar seni.kacan sen ol o seni kovalasin...gerisi icin degmez..ne kadar aci cekersen okadar güclenirsin ask konusunda..ben bunu ögrendim ve artik hic takmiyorum kimse icinde üzülmüyorum...

evet artık ona karşı çok soğuğum benden hiç beklemediği davranışlarda bulunuyorum; takmamak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…