Eski sevgilisini nasıL unutturabilirim ?

marlasssinger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
70
0
36
Ankara
slm kzlarr bırıyle tnıstım dha cok yenı ama ck baglandm sewıorm
sorun su ki onun aklı hala eski sewglisindeee :'(
yani bna karsı bıseyler hıssedıo bunu bellı de edıyo ama o kızı hla unutamamıs gibi...!!
feyste ayrılık sarkıları,hzünlü şiirler sözler falan paylasıyoo
duramadm kızın resmıne baktm we kendmı onla kıyaslyp duruorum bnden dha gusel dha sempatik sewimli ..
kzlr kendımı cok yıpratıorum szce onu kndme nasıl baglayablırım??
ne ypmam lzm ustune mı dusiim ilgimi belli mi ediim yksa souk mu oliiim bilemıormm!!!!!
bı akıl wern cok mutsuzumm

sen az once baska konu acmamısmıydın

belki diğer konudaki cevapları beğenmemiştir

eminim kızın Türkçe'si de senden iyidir..

şimdi konu dışı ama şu kısaltmaları neden yapıolar? acaba mesaj çekerken tek mesaja sığdırmak için el alışkanlığımı..?

aklı eski sevgilisinde olan adamla işin ne ? kısa süredir beraber olduğun kişiye nasıl bağlanabiliyorsun hemen?

face 'ine bakınıyodum kızla bı vıdeonun altında yazışmışlar, kız da twitter ında sevgilime gönderme yapmış falan bu ne biçim iş hala aklı o kızda m değil mi sormak istiorum sizce sorayım mı??

bence onlar yakinda barisir hayatim en iyisi sen hic bisey sorma cocuklada daha fazla muhattap olup iyice baglanma

sahsen isim olmaz.
sen bunu nasil kabul ediyorsun anlamadim?
kendini neden eskide kalmis biriyle kiyasliyorsun , onuda anlamadim.
hadi eminsin diyelim ,sevgilin seni degil, baskasini seviyor, birak onu sevsin, cekil kenara... hic gururun yokmu?
birak sana asik olsun olacaksa, siparisle olan birsey degilki, hissetmiyorsa hissetmiyor iste.
ay kusura bakma canim, sacma olmus.... beni kendisiyle kiyaslayan esimin eskilerine benzettim simdi, insanlik hali tabi... ayyy, canimmmm ne kadar sansli bir insanim behhh!!!
birak gitsin, emin ol seni seven cikar karsina

aci cektirme kardesim kendine yol yakinken uzaklas.. seni yara bandi gibi kullaniyo eger gercekten onu seviyosa.. uzak dur kardesim senin iyiligin icin.. cunki cok yipratiyo insani...

başka birini sevdiğini düşünüyosun madem ve bunu düşündürecek şeyler yaptı niye hala onunlasın ki ? sen unutturmak için ne yapabilirsin ? unutucak olsa seni bulunca unuturdu zaten

çoook haklısınız kızlar....ama yanlış anlamayın gurursuz bi insan değilim,bile bile zorlayacak da değilim yalnızca ona çok aşığım bi çırpıda nasıl unutucam bilmyorum we cok mutsuzum eğer bu konuda elimden gelen bişeyler olsa belki bu mutsuzluğumu azaltabilriim diye düşündüğüm için size danıştım...

Ona dair beklentini azaltırsan, mutluluğunu arttırabilirsin.

2 saattir face'de we bana hiçbirşey yazmadı... üstelik daha dün görüştük ve görüştüğümzde saçımla falan oynadı ılgılendı benle ama uzak kalınca nıye böyle oluyo anlamıyorum!!...

aklı baskasındaysa bosver simdiden kendini kızla karsılastırıyorsan cıkmaya baslasanız daha kotu olur surekli acaba aklında omu var diye kendini yiyip bitirirsin...

aklı baskasındaysa bosver simdiden kendini kızla karsılastırıyorsan cıkmaya baslasanız daha kotu olur surekli acaba aklında omu var diye kendini yiyip bitirirsin...

ewt ıcım rhat etmez ıkımıze de zehır ederm kndmı blııorm ama bunun sorumlusu o deılmı sızcede eger benımle tanısıp bana ılgı gosterdıyse gecmısındekilerden kurtulmş oldgnu anlamına gelıo fakat onun aklı hala baskasnda bu şekılde de bana karısık sinyaller vermıs oluor, olan bana oluor..!!:84::84::84::84:

Erkekler butür şeyleri bizim kadar ince ayrıntısıyla düşünmez,karşısındaki kişinin kırılcağını bile bile butür şeyler yapar,daha önceden bunu farketmememiş olmanız garip.
Siz sevdiğiniz adama eski sevgilisini unutturamazsınız,sadece sizin yanınızdayken daha az hatırlar "onu". Ki hep sizin yanınızda değil.Bence kesip atın bu ilişkimsi olayı.Bırakınca 2 ay ağlarsınız en fazla 3 ay ağlarsınız sonra unutursunuz,ama sevdiğiniz adamın "onu" unutmasını beklerseniz emin olun ki çok bekliyceksiniz ve bu süreç sizi daha çok yıpratıp üzecek.Yolun sonu gözükmüyor,olsa bile ne kadar zaman uzaklıkta?

Son düzenleme:

Saçınla oynayıp, senle ilgilenmesi diğerini unuttugunu göstermez. Aklının ve kalbinin diğerinde oldugunu biliyorsan, düşünüyorsan saçını oynamasına da müsade verecek kadar rahat olmaman gerekir..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…