- Konu Sahibi marlasssinger
-
sen az once baska konu acmamısmıydın
eminim kızın Türkçe'si de senden iyidir..
slm kzlarr bırıyle tnıstım dha cok yenı ama ck baglandm sewıorm
sorun su ki onun aklı hala eski sewglisindeee :'(
yani bna karsı bıseyler hıssedıo bunu bellı de edıyo ama o kızı hla unutamamıs gibi...!!
feyste ayrılık sarkıları,hzünlü şiirler sözler falan paylasıyoo
duramadm kızın resmıne baktm we kendmı onla kıyaslyp duruorum bnden dha gusel dha sempatik sewimli ..
kzlr kendımı cok yıpratıorum szce onu kndme nasıl baglayablırım??
ne ypmam lzm ustune mı dusiim ilgimi belli mi ediim yksa souk mu oliiim bilemıormm!!!!!
bı akıl wern cok mutsuzumm
başka birini sevdiğini düşünüyosun madem ve bunu düşündürecek şeyler yaptı niye hala onunlasın ki ? sen unutturmak için ne yapabilirsin ? unutucak olsa seni bulunca unuturdu zaten
çoook haklısınız kızlar....ama yanlış anlamayın gurursuz bi insan değilim,bile bile zorlayacak da değilim yalnızca ona çok aşığım bi çırpıda nasıl unutucam bilmyorum we cok mutsuzum eğer bu konuda elimden gelen bişeyler olsa belki bu mutsuzluğumu azaltabilriim diye düşündüğüm için size danıştım...
aklı baskasındaysa bosver simdiden kendini kızla karsılastırıyorsan cıkmaya baslasanız daha kotu olur surekli acaba aklında omu var diye kendini yiyip bitirirsin...
Erkekler butür şeyleri bizim kadar ince ayrıntısıyla düşünmez,karşısındaki kişinin kırılcağını bile bile butür şeyler yapar,daha önceden bunu farketmememiş olmanız garip.ewt ıcım rhat etmez ıkımıze de zehır ederm kndmı blııorm ama bunun sorumlusu o deılmı sızcede eger benımle tanısıp bana ılgı gosterdıyse gecmısındekilerden kurtulmş oldgnu anlamına gelıo fakat onun aklı hala baskasnda bu şekılde de bana karısık sinyaller vermıs oluor, olan bana oluor..!!:84::84::84::84:
2 saattir face'de we bana hiçbirşey yazmadı... üstelik daha dün görüştük ve görüştüğümzde saçımla falan oynadı ılgılendı benle ama uzak kalınca nıye böyle oluyo anlamıyorum!!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?