Eski sevgilinizle nasıl ayrildiginizi anlatin burcunu tahmin edeyim...

Benim sansa kesin o genelleme giriyoedur o. Zaten cok yakisikli ego cekemem azicik uzak durayim simdiden

O zamaan soyluyorum cevabi bekliyorum. Asiri kiskanc dedigim dedik hatasini asla kabul etmeyen bencil sahisla bitirdim iliskimi. Guvenemiyormus,huzursuzmus suphelerden dolayi. Bende hadi bana eyvallah o zaman dedim bitti. Hadi bul bikilim

Brrravo. Tabiki koç, yengecler benim icin Allah in lutfu. Koclarsa Belasi.

Bilmem mi liseye yeni gecmistim ust siniflarda bir koc vardi. Esmer uzun boylu kasli kemik gozluklu biseydi sac onleri rofleydi Ama ben cocugu nasil seviyorum bahcede 3727728 tur onunden geciyorum falan rezillik Biz bunla arkadas olduk sevdigimi biliyor nasil ego tatmini yapiyor her aksam mesaj atip atip duruyordu ben yazmadigim halde neyse buna dedim x artik sana karsi oyle hislerim yok arkadas olarak cok degerli birisin. Koçum benim bee dedi vurdu sirtima kayincosuymusum gibi. Neyse yalandi duygumun bittigi 14 yasimdan 16 yasima kadar sevdim Allah kahretmesin onu koç kalbimde yaradır hala Ama ilk askimdi suan gelse gel kocum der muhabbete girerim

Benden uzak dursun alayi. Hayattan sogudum sahis sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…