- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Dengesizlik kısmına benzer ikizler burcu bi tanıdığım vardıaşırı kıskanç ve dengesizdi. bir dakika önce söylediğini bir dakika sonra demedim diyerek inkar ederdi
Ben yengeçlerin platonikçi olduğunu duymuştumPlatonikler eski sevgili sayılır mı
Benim burcumu da bundan bil artık:))
Boğayım yükselenim yay:) hep platoniktim iki yıl öncesine dek :) şimdi sevgilim var ama eski sevgili statüsünde olmadığından yazmadımBen yengeçlerin platonikçi olduğunu duymuştummerak etttiiiiğğğğm ne acaba
herkes aynı şeyi söylüyorOyyyyy ikizler ikizler ikizlerAllah kurtarmış diyeyim o zaman
4 yıllık deneyim konuşuyor aslında ilk tahminim direkt ikizler olduğu yönündeydi zatenherkes aynı şeyi söylüyor
aynen öyle bir de ben bu şahısla dört ay kadar nişanlı kaldım adam o kadar alışmıştı ki kavga edip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya benim nişanı attığıma bohçaları gönderene kadar inanmamış4 yıllık deneyim konuşuyor aslında ilk tahminim direkt ikizler olduğu yönündeydi zatenhata payı bıraktım gider bi süre sonra hiç bişey olmamış gibi geri gelir senden de hiç bişey olmamış gibi davranmanı bekler hı hı oldu canım başka????
Şaşırdım mı hayıraynen öyle bir de ben bu şahısla dört ay kadar nişanlı kaldım adam o kadar alışmıştı ki kavga edip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya benim nişanı attığıma bohçaları gönderene kadar inanmamış
eveet doğru tahmin ikizlerdi
Boğayım yükselenim yay:) hep platoniktim iki yıl öncesine dek :) şimdi sevgilim var ama eski sevgili statüsünde olmadığından yazmadımyazmıcam da inşallah evlenelim :)
Benim sevdigim beyefendi ikizler burcuuu :'( Nabayim kacayim mi
Çığlık atarak kaç hemde
Benim bahsettiğim teraziydikefeleriyle fazla oynadım asla barışmıyor benle bu konuda taktik verirseniz dinlerim Ama ikizler konusunda kitap yazabilirim sana en azından ben en korkuncunu tanıdım galiba her ay hafızasına reset atan her yaptığını unutup hiç birşey olmamış gibi davranan bir tipti
Genelleme yapamayız ama bi arkadaş daha bahsetti ikizler çıktıUzak durulması gereken erkeklerin yazdigi platonik işsiz uğraşsız kadin sayfalarinda karsima bir sey cikmisti. Yazmislar iste yalan soyleyen sizi aksamlari disinda aramayan arkadaslariyla tanistirmayan vb mantikli seyler. Son maddede buyuk harflerle ilk sirada olmasi gereken BALIK erkegi yazmislar. Ikizler erkeginin baligin yaninda adeta bir melek oldugunu soylemisler. Allahim ikinci bir balik vakasi yasayamam ikizler iki basli balik mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?