- 5 Aralık 2021
- 82
- 138
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Ya bakın ben anlayamıyorum sanırım ben de kendimi sağlıklı bulmuyorum şuan ne yapabilirim lütfen ciddi olunHmmmm alkol aldi diye ayrıl
Başka adamla hemencik seviş
Sonra git adama anlat dayak ye ve ben nasil duzelcem diye sor gerçekten şaka gibisinizz
Sevmek bir omur surerrr dayanamayip sevişmek bir dakikaaaaaaaaaaSus ciddi bir hastalık bu. Sevişmezse ölecek
Bakire ya belki vajinismus da vardır bilemez kiAy negzel işte. 30 una kadar kocişine saklayıp sonra bi 4 yıl vajinismusla uğraşsan daha mı iyi?
Nasıl yani?Kuku yok ama hala kız oğlan kız
1 dk sürmesin ya.Sevmek bir omur surerrr dayanamayip sevişmek bir dakikaaaaaaaaaa
Tamam sana ciddi bir cvp:Ya bakın ben anlayamıyorum sanırım ben de kendimi sağlıklı bulmuyorum şuan ne yapabilirim lütfen ciddi olun
Bu libido ile sanmıyorum.Bakire ya belki vajinismus da vardır bilemez ki
Ya canım boşver yaaa. Sonuçta sen sevgilini alkol alırken yakalayınca ayrılıcak kadar da çizgileri net birisin yhaa.Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor
2.ciddi cevap:Tamam sana ciddi bir cvp:
Tanimadigin adamlarla sevişme hastalik kaparsin
Tamm1 dk sürmesin ya.
Ya canım boşver yaaa. Sonuçta sen sevgilini alkol alırken yakalayınca ayrılıcak kadar da çizgileri net birisin yhaa.
Alkol alanlara vajinismusBakire ya belki vajinismus da vardır bilemez ki
Arkadaşlar gülecek birşey yok . Ben sizden fikir almak istiyorum. Başınıza geldi mi
Sen arkana bakmadan uzaklaş o adamlardan sonun iyi görünmüyorya da ben tedavi ederim diyor
O yüzden amaannn seviş gitsiinSevisen ölüyor da sevişmeyen ölmüyor mu
Bir kere şeviştim dedim bu ne ka güzel bir şey dedim daha da iflah olmam. Her gün buldum birini çatır çatır seviştim. Sonra öğrendim ki hastaymışımArkadaşları gülecek birşey yok . Ben sizden fikir almak istiyorum. Başınıza geldi mi
Eli çarpmıştırSevmek bir omur surerrr dayanamayip sevişmek bir dakikaaaaaaaaaa
Bunu mu demek istediniz: Sex addiction yoksa yeni bir hastalık mı çıktıbende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl dduzelicem
Geçmiş olsun bende ondan korkuyorum. Eski sevgilim de yüksek libidomun farkında ve başkalarıyla yapma beraber sevişelim en azından hastalık kalmazsın diyorBir kere şeviştim dedim bu ne ka güzel bir şey dedim daha da iflah olmam. Her gün buldum birini çatır çatır seviştim. Sonra öğrendim ki hastaymışımevlendim ve kocamla hiç sevişmedim. Bir daha bu hastalığa yakalanmaya niyetim yok bacımsu
Adam sizinle seks yapmak için tehdit ediyor farkında mısınız? Sevişerek mi tedavi edecekmiş siziŞunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem