Eski sevgilimle seviştik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...
adam kıskanırken ayarı kaçırıp şiddet uygulamış siz de beni seviyor sanıyorsunuz bravo size

Sevişme hastalığı ne ya? O eski sevgilin mi koydu teşhisi?
Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim

Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim
Ya ahahahahahahahahhahahahshshahhshshshshshshhs deliricem. Ne demek sürekli hale gelir? Ya yüzüne karşı sen o...olursun bulduğunla yaparsın diyememiş, hastalık var demiş. Akıllı ayı .

Kıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...
adam kıskanırken ayarı kaçırıp şiddet uygulamış siz de beni seviyor sanıyorsunuz bravo size
Hayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele

Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Ahahahahahhaha ilahi siz çok yaşayın e mi

4-5 sene sonra zührevi hastalıklar ve psikiyatri derslerinde bu hastalıktan bahsedilecek bence, tıp dünyasına yeni bir hastalık tanısı kazandırdınız braaava

Asla fake olduğunuzu da düşünmüyorum, ben size inanıyorum sayın arkadaşım

Bu acıya yürek dayanmaz

Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…