- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.715
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Kıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyimSevişme hastalığı ne ya? Oeski sevgilin mi koydu teşhisi?
Herkes bahçıvanaYa canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgunum
Ya ahahahahahahahahhahahahshshahhshshshshshshhs deliricem. Ne demek sürekli hale gelir? Ya yüzüne karşı sen o...olursun bulduğunla yaparsın diyememiş, hastalık var demiş. Akıllı ayıEvet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim
Bende de var galiba oSevişme hastalığı ne ya? Oeski sevgilin mi koydu teşhisi?
Delir bence de , belki o zaman daha akıllıca düşünebilirsin.Evet sende hastalık olmuş olabilir diyor. Bakın ben başka şehirde okuyorum ailemden uzakta eski sevgilim bunu sürekli haline getirmemden korkuyormuş. Delirmek üzereyim
Hayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir meseleKıskansın diye seviştiğini söylemek de ne bilim...
adam kıskanırken ayarı kaçırıp şiddet uygulamış siz de beni seviyor sanıyorsunuz bravo size
Allah şifa vermesin.Bende de var galiba o
Ay yanlış alıntıladım kusura bakmayınSevişme hastalığı işte cinsel yolla bulaşan hastalıklardan en beteri
Ooo sevişme hastalığına mı yakalandınız. Amaann boşver toprak olacak zatenHayır kıskansın diye yapmadım yemin ederim kurtulmak istiyorum bir ayda 3 kişiyle seviştim bu ciddi bir mesele
Ahahahahahhaha ilahi siz çok yaşayın e miAma bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Lütfen ciddiye alın acaba psikolojik tedavi alsam mı ben ciddiyim lütfenDelir bence de , belki o zaman daha akıllıca düşünebilirsin.
Sus ciddi bir hastalık bu. Sevişmezse ölecekHmmmm alkol aldi diye ayrıl
Başka adamla hemencik seviş
Sonra git adama anlat dayak ye ve ben nasil duzelcem diye sor gerçekten şaka gibisinizz
Sevisen ölüyor da sevişmeyen ölmüyor muOoo sevişme hastalığına mı yakalandınız. Amaann boşver toprak olacak zaten
Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyorAhahahahahhaha ilahi siz çok yaşayın e mi
4-5 sene sonra zührevi hastalıklar ve psikiyatri derslerinde bu hastalıktan bahsedilecek bence, tıp dünyasına yeni bir hastalık tanısı kazandırdınız braaava
Asla fake olduğunuzu da düşünmüyorum, ben size inanıyorum sayın arkadaşım
Bu acıya yürek dayanmaz
Kuku yok ama hala kız oğlan kızZincirleme Sevişme Şeysi olmuş. Kimin eli kimin neresinde pek anlamadım. Neyse kukunuza sağlık.
Hani 1 kişiydi 2. Kişi nereden çıktı?Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor
Ay negzel işte. 30 una kadar kocişine saklayıp sonra bi 4 yıl vajinismusla uğraşsan daha mı iyi?Ya canım bir ay içinde 3 kişiyle seviştim. İkisini tanımadan ve bu bana çok kötü geliyor