- 5 Aralık 2021
- 82
- 138
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Sadece seviştik bakireyim gene riskli mi?Ne gibi yardim edebiliriz sence?
Önüne gelen adamla yatmak bu kadar basitmi ya…
Hicmi korkmuyorsunuz HIV HPV v.s. Bulasir hasta olurum diye…
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Şiddet gören bir kadın konusunda bunlar mi dikkatinizi çekiyor ilk?Ne gibi yardim edebiliriz sence?
Önüne gelen adamla yatmak bu kadar basitmi ya…
Hicmi korkmuyorsunuz HIV HPV v.s. Bulasir hasta olurum diye…
Evet riskli. Öpüşerek bile bulaşır. Ama şu an bundan daha onemlisi şiddet gördüğün biriyle sevgili olmaman gerektiği.Sadece seviştik bakireyim gene riskli mi?
Çok karışık anlatmışsınız, kimle seviştiniz kimle dövüştünüz belli değil.Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti beni aradı tekrardan baktım bu sefer konuşmak istediğini söyledi bende kabul ettim. Bilmiyorum kızlar ondan sonra ben hata yaptım ve iki haftada tanıştığım adamla seviştim. Kendimden midem bulanıyor. Teklifini kabul ettim ve buluştuk. Dayanamayıp seviştik. Fakat o bende gariplik sezdi. Sordu anlattım başka birisiyle seviştim dedim. Bana şiddet uyguladı ve söz verdim birdaha olmayacak diye. Onun bı ilişkisi oldu mu emin değilim bilmek de istemiyorum ben nasıl duzelicem kızlar lütfen yardım edin.
Ya canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgunumEee başlık eski sevgili diyor konu 2 haftalık tanıstıgım adam diyor?
Ya canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgunEee başlık eski sevgili diyor konu 2 haftalık tanıstıgım adam diyor?
Ya ben sevgili olmak istemiyorum ayrıldık zaten fakat ben iki haftada tanıştığım adamla seviştim bunu sadece eski sevgilim biliyor. Bunu birisiyle konuşmam gerekiyordu size soruyorum . Eski sevgilim bunu öğrenince bana biraz şiddet uyguladı oteldeydik kapıya polis geldi düşünün yani.Evet riskli. Öpüşerek bile bulaşır. Ama şu an bundan daha onemlisi şiddet gördüğün biriyle sevgili olmaman gerektiği.
Seviştiniz diye kimseyle evlenmek zorunda değilsiniz. Sözü sevgiliyi felan unutun size şiddet uygulayan birinden size eş ya da sevgili olmaz zaten. Pişman olduysanız çıkardığınız dersle yolunuza devam edin. İlerde daha düzgün biri çıkacaktır karşınızaYa canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgunum
Bakireyken nasıl seviştik diyon yav o zaman bakire sayılmıyonSadece seviştik bakireyim gene riskli mi?
Bakireyken nasıl seviştik diyon yav o zaman bakire sayılmıyonSadece seviştik bakireyim gene riskli mi?
Ya canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgun
Ya ben sevgili olmak istemiyorum ayrıldık zaten fakat ben iki haftada tanıştığım adamla seviştim bunu sadece eski sevgilim biliyor. Bunu birisiyle konuşmam gerekiyordu size soruyorum . Eski sevgilim bunu öğrenince bana biraz şiddet uyguladı oteldeydik kapıya polis geldi düşünün yani.
Aferin mi diyeyim? Bir de anlatiyorsun polis geldi diye. Uzak dur o bok torbasindan.Ya canım söyle eski sevgilimle buluşmadan önce birisiyle seviştim. Eski sevgilimle buluştum onunla da seviştim. Ve pişmanım mental olarak yorgun
Ya ben sevgili olmak istemiyorum ayrıldık zaten fakat ben iki haftada tanıştığım adamla seviştim bunu sadece eski sevgilim biliyor. Bunu birisiyle konuşmam gerekiyordu size soruyorum . Eski sevgilim bunu öğrenince bana biraz şiddet uyguladı oteldeydik kapıya polis geldi düşünün yani.
Şunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicemAferin mi diyeyim? Bir de anlatiyorsun polis geldi diye. Uzak dur o bok torbasindan.
Sevişme hastalığı ne ya? OŞunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem
Sevişme hastalığı işte cinsel yolla bulaşan hastalıklardan en beteriŞunu soruyorum o eski sevgilim diyor ki ya seni ailene söylerim ya da ben tedavi ederim diyor ben hangi yolu seçeyim. Ailem bilsin istemiyorum. Ama bende de sevişme hastalığı başladı gibi ben nasıl duzelicem