- 17 Ocak 2020
- 28.131
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.861
- 598
Bekleme dönse napcanburcu ne? ben de benzer şeyler yaşıyorum ama benim ki hala dönmedi
Aynisini yaptimSen de bunu de işte terkederken.Geçerli bir bahane, kendi de kullanmış.
Aslında barışırken ki fikrim aynısını ona yapmaktı .ama işte duygularıma engel olamadım
Çok erken affetmişsiniz ondan, önce bir sure aramalarını acmayacaksınız, sonra mesaj atacak cevap vermeyeceksınız sonra tekrar yazacak panık yapmayın yazacak siz de sanki onemsız birşeymiş gibi cevap vereceksınız sorarsa yogundum, aklımdan cıkmıs cevap vermek. Ama trıp yok. Kısa ama neselı konusup kapatacaksınız. Tekrar arayacak. Aynı devam ilk kapatan siz olun ama neselı olun. Ondan sonra sizi özlediğini söyleyecek. Ben de özledim tabi sen iyi birisin diyeceksınız. İyi birisin önemli vurgu burda. Kendını özel hissetmeyecek. Ondan sonra tekrar denemek isteyecek, bilmiyorum diyeceksınız, o büyü bozuldu galıba emın değilim bilmiyorum. Sessız kalacak sonra daha cok ısteyecek. Kıvama gelınce benı sevdıgıne inanmıyorum deyıp inandırması için fırsat vereceksınız. İlişki baslayana kadar ilk aramak ilk mesaj atmak yok. Sonra zaten baya baya sürünür kapınızda. Gerçi bu kadar emeğe değer mi bilmem ama dönen ve geri eski sevgili yoklamay gelir hala duruyor mu diye. Erken kabul ederseniz ilgisi hemen dağılırGünaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
Şimdi kızlar ben yaklaşık olarak 2 ay öncesinde terkedildim
Ama öyle ya da böyle döneceğini biliyordum . Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar konuşmaya başladık tekrar .kendini affettirmeye çalışıyor , baya baya iyi yönde değişmiş . Davranışsal olarak tabii .
Şimdi bu sevgili kişisinin tayini çıktı Ege’den doğunun bir ucuna . Zaten oraya gittikten sonra yazmaya başladı beyfendi . Her neyse bunun instagramını çakma bir hesaptan takip ediyorum , gider gitmez kaldığı yerde ve yakınlarında 5, 6 kız eklemiş bile .karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını falan beğenmişler bile . Geçmişinde çapkınlıkları olan biri bu , ben de biraz kıskanç bir yapıdayım . Açıkçası konuşmuş olabildiklerini bile düşünüyorum . Sizce durum nedir?
Tayini çıktı yalnızlıktan mı barışmak istedi ?
Ve sizcede o kızlarla konuşuyormudur?
acaba beni terkettiği gibi bende bir anda onu terketsem mi
Güncelleme : terkettim
Niye terk etmişti sizi.Günaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
Ama öyle ya da böyle döneceğini biliyordum . Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar konuşmaya başladık tekrar .kendini affettirmeye çalışıyor , baya baya iyi yönde değişmiş . Davranışsal olarak tabii .
Şimdi bu sevgili kişisinin tayini çıktı Ege’den doğunun bir ucuna . Zaten oraya gittikten sonra yazmaya başladı beyfendi . Her neyse bunun instagramını çakma bir hesaptan takip ediyorum , gider gitmez kaldığı yerde ve yakınlarında 5, 6 kız eklemiş bile .karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını falan beğenmişler bile . Geçmişinde çapkınlıkları olan biri bu , ben de biraz kıskanç bir yapıdayım . Açıkçası konuşmuş olabildiklerini bile düşünüyorum . Sizce durum nedir?
Harika şeyler yazmışınız .Hemen not edeyım.Çok erken affetmişsiniz ondan, önce bir sure aramalarını acmayacaksınız, sonra mesaj atacak cevap vermeyeceksınız sonra tekrar yazacak panık yapmayın yazacak siz de sanki onemsız birşeymiş gibi cevap vereceksınız sorarsa yogundum, aklımdan cıkmıs cevap vermek. Ama trıp yok. Kısa ama neselı konusup kapatacaksınız. Tekrar arayacak. Aynı devam ilk kapatan siz olun ama neselı olun. Ondan sonra sizi özlediğini söyleyecek. Ben de özledim tabi sen iyi birisin diyeceksınız. İyi birisin önemli vurgu burda. Kendını özel hissetmeyecek. Ondan sonra tekrar denemek isteyecek, bilmiyorum diyeceksınız, o büyü bozuldu galıba emın değilim bilmiyorum. Sessız kalacak sonra daha cok ısteyecek. Kıvama gelınce benı sevdıgıne inanmıyorum deyıp inandırması için fırsat vereceksınız. İlişki baslayana kadar ilk aramak ilk mesaj atmak yok. Sonra zaten baya baya sürünür kapınızda. Gerçi bu kadar emeğe değer mi bilmem ama dönen ve geri eski sevgili yoklamay gelir hala duruyor mu diye. Erken kabul ederseniz ilgisi hemen dağılır
Kilit cumleler var ben yazayım uygun durumlar ıcın:)Harika şeyler yazmışınız .Hemen not edeyım.
Barıştığımız zaman yaptım dedikleriniz . Geç cevap vermeler sevgine inanmıyorumlar falan , eskisinden daha ilgiliydi ve beni daha çok arar merak eder olmuştu . Ama kızlarla takipleşmesi ve karşılıklı beğenileri bende olayı bitirdi. Birde bana silerim onları , beğenmem falan dedi . Ben dedikten sonra yapsan ne yapmasan ne . egedeyken bunu takip edenler 300 civarıydı çoğu erkek , doğuya gitti bunun takipçileri 500 oldu ve hepsi kız . Sadece gittiği il dende değil , çevre illerden falan . Boş kalmaz beyfendi orda artık .Çok erken affetmişsiniz ondan, önce bir sure aramalarını acmayacaksınız, sonra mesaj atacak cevap vermeyeceksınız sonra tekrar yazacak panık yapmayın yazacak siz de sanki onemsız birşeymiş gibi cevap vereceksınız sorarsa yogundum, aklımdan cıkmıs cevap vermek. Ama trıp yok. Kısa ama neselı konusup kapatacaksınız. Tekrar arayacak. Aynı devam ilk kapatan siz olun ama neselı olun. Ondan sonra sizi özlediğini söyleyecek. Ben de özledim tabi sen iyi birisin diyeceksınız. İyi birisin önemli vurgu burda. Kendını özel hissetmeyecek. Ondan sonra tekrar denemek isteyecek, bilmiyorum diyeceksınız, o büyü bozuldu galıba emın değilim bilmiyorum. Sessız kalacak sonra daha cok ısteyecek. Kıvama gelınce benı sevdıgıne inanmıyorum deyıp inandırması için fırsat vereceksınız. İlişki baslayana kadar ilk aramak ilk mesaj atmak yok. Sonra zaten baya baya sürünür kapınızda. Gerçi bu kadar emeğe değer mi bilmem ama dönen ve geri eski sevgili yoklamay gelir hala duruyor mu diye. Erken kabul ederseniz ilgisi hemen dağılır
Kafası karışıkmışNiye terk etmişti sizi.
Onlara bulmaya ney ki nefes alsın yetergider gitmez hemen nerde bulmuş kızları da takiplesiyor ..resmen aranıyor her çiçekten bal alma derdinde ..terketmekle doğru olanı yapmışsın ..eğer seviyorsa oradakilerle mutlu olamaz ve seni arar mücadele eder kazanmak için ..şimdilik uzak dur bakalım
Siz harika bir ayrıntısınız.Benım eskılerle derdım ne bılmıyorum.Bıldıgım tek sey var kıza ıyılık yaptım .Kilit cumleler var ben yazayım uygun durumlar ıcın:)
Erkek arkadasınız yazdı cevap vermedınız sonra suclayıcı bıseyler yazdı ya da guzel seyler ama sonrasında sustu sesı cıkmadı mesela yukarıdaki senaryoda: - mesajından birşey anlamadım o yuzden de cevap yazmadım yazılacak. Anında kendını açıklamaya calısır
Sacma sapan sekılde sadece hatrını sormak ıcın yazdım vs yazdı ya da hosunuza gıtmeyen beklentınıze uymayan bişey o zaman yazılacak mesaj su: - kusura bakma ama bütün bunlar cok anlamsız
Size kötü seyler soyledı ayrılırken ya da normal bitti ama sıze kötu mesajlar attı o zaman yazılacak mesaj su: -agzından cıkan lafın sorumluluğunu almayan biriyle görusmek dahı ıstemem
Hepsının sonunda arkadas kalmak ıstıyorum dıye yan cızdı, o zaman yazılacak mesaj su: - arkadas eksıklıgı ceker gibi halım mi var?
en cok kullanılacak iki kelime: bilmiyorum ve elimde değil
sacma sapan ünlü ilişki danısmanlarından zamanında danısmanlık alan biri olarak söylüyorum hepsı denendı, test edildi ve işe cok yarıyor.
inan ki yalnızlıktan öyle oluyor ben sana diyeyimGünaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?