Eski sevgilimle barıştık ama 😏

Yalnızlıktan dönmüştür.İnstgram da böyle şeyler yapıyor madem kendine uygun birini bulunca yapamadik olmuyor diecektir.

Evet polis . Bitirmeye karar verdim . En büyük hatayı baştan affetmekle yapmışım zaten .

Bu değil evet 1 hafta önce barıştık ama bugün bitiriyorum. Teşekkür ederim

Kafam karışık demişti .klasik sözler .
Evet doğruyu söylemeye cesareti olmayan erkek söylemleri. Ya da bir an da olsa dönebilme umudunu karşı tarafa yansıtıp onun gözünden kendini düşürmemeye çalışan da diyebiliriz. Sal gitsin hiç kendini kaptırma, bir boşluk bulsa yine aynısını yapar..

bence mavi tiki ac, gor ama cevap verme cok zorlarsa cok kisa cevaplar ama belli etmeden. kudurusunu izle, deliriyolar oyle yapinca. deger verip surekli yazsan soguyorlar, boyle de degisik bi cins bunlar.
kirmak istersen de beni cok mutlu eden biri var ondan baskasiyla konusmak icimden gelmiyor yazmazsan sevinirim de ama bunu tatlica soyle dusmanca degil. icine oturur

Adamın bu ilişkide gözü yok ne yazıkki. Yapılacak şey belli.

Kendi hayatının kalitesini arttırmak istiyorsan, degersizleri elemek zorundasın. Zor gelebilir ama sana değer vermeyen inciten insanları hayatında çıkardıkça yerine daha iyileri geliyor. Ilerlemeye başlıyorsun yani. Bence arkana bile bakma

Sana tek söyleyeceğim şey TEKMEYİ BAS

Kızlar ayrıldım . İntikam aldın sen dimi , yazık sana verdiğim değere dedi . Kendimi biraz boşlukta hissettim ya ne biliyim özledim şimdiden ama olması gereken buydu . O da hiç bir şey yokken beni terketmişti . Nasıl oluyormuş umarım anlamıştır .

İlişkinizi kesmenizi öneririm. Adı üstünde eski sevgili... Doguya gitmeden akli neredeymiş? Arkadasimin da eski sevgilisi askerdi Hakkari ye tayini çıktı arkadaşım dahil görüştüğü 10 15 kiz vardi hepsiyle de aşkım lı konuşuyordu. Terkedin tabi ya hayat kısa bazen kısasa kısas gerekir.

Bugün terkettim .

madem terk edeceksin niye affettin?
gereksiz yani. neyse olan olmus..

Umrunda değilsin birini bulsun bittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…