Eski sevgilimle barıştık ama 😏

Elsaysa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
845
2.225
43
Günaydın kk hatunları. Tüm Ege’ye , tüm Türkiye’ye geçmiş olsun öncelikle , allah bir daha göstermesin .
Şimdi kızlar ben yaklaşık olarak 2 ay öncesinde terkedildim
Ama öyle ya da böyle döneceğini biliyordum . Yaklaşık 1 hafta öncesine kadar konuşmaya başladık tekrar .kendini affettirmeye çalışıyor , baya baya iyi yönde değişmiş . Davranışsal olarak tabii .
Şimdi bu sevgili kişisinin tayini çıktı Ege’den doğunun bir ucuna . Zaten oraya gittikten sonra yazmaya başladı beyfendi . Her neyse bunun instagramını çakma bir hesaptan takip ediyorum , gider gitmez kaldığı yerde ve yakınlarında 5, 6 kız eklemiş bile .karşılıklı birbirlerinin fotoğraflarını falan beğenmişler bile . Geçmişinde çapkınlıkları olan biri bu , ben de biraz kıskanç bir yapıdayım . Açıkçası konuşmuş olabildiklerini bile düşünüyorum . Sizce durum nedir?
Tayini çıktı yalnızlıktan mı barışmak istedi ?
Ve sizcede o kızlarla konuşuyormudur?
acaba beni terkettiği gibi bende bir anda onu terketsem mi

Güncelleme : terkettim

Son düzenleme:
Doğrusunu söylemek gerekirse zerre güvenmiyorum. Şimdi duygularıma yenik düşüp devam edersem ilerde yine ortada bırakılan ben olacağım gibi . Teşekkür ederim

Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ?
Sizinle konuşmasaydı bile ayrılığı bu kadar kısa sürede sindirip birilerini ekleyip kovalayan adama ben yazıklar olsun derdim. Adam zaten çapkınmış kurtuldum diye dua edin takılıp kalırsanız kendinizi daha çok yersiniz

Yaaa iyi ki yazdım buraya. Yoksa kendimi avutup Dururdum .
bir de bana yanıma gel diyip duruyor . Onların izinleri kapalıymış falan . Pandemi döneminde biz 4 ay görüşemedik yanıma gelmeden terketmişti .

Egedeyken orada ortamı varken umrunda olmamış, üstüne birde terk edilen olmuşsunuz, doğuya gidince boşlukta sizi yoklamış, hemen affetmişsiniz ama adam orada da gider giymez kız ortamı yapmaya başlamış bile eminim hiç kimseye orda sizin isminizi bile anmamıştıt. Yapmayın ya kendinizi şöyle karaktersizlere yem etmeyin.

Aranızda sevgi, saygı gibi bir bağ olduğunu düşünmüyorum. O farklı bir çevreye girip yalnız kalınca yazmış, siz de kısasa kısas yapmak istiyorsunuz. Amaçlar belli. Sinir harbi yaşamaktan başka birşey elde etmezsiniz ki canınıza yazık. Hiç uğraşmayın.

Acayip kinlendim şu anda . İnsan sevince işte görmüyor , ya da kabullenmek istemiyor .

Amacım oydu aslına en mutlu olduğu anında terkedecektim . Duygular yine öne çıktı. Ayrılmak en iyisi .

Başka adam mı yok yahu ?
Aslında ayrıldığımız dönem biriyle tanıştım yani o baya bir uğraştı. İlk günlerden ailesiyle falan tanıştrmaya kalktı . Ama fiziksel olarak beğenemedim bir türlü . Hoş bu yakışıklı da noluyor , gözü sürekli dışarda .

sızde zaten ne oldugunu bılıyorsunuz aynen de hıssettıgınız dusundugunuz gıbı bosverın bence bu sahısı

İflas eden tüccar eski defterleri açarmış. Orada tam anlamıyla istediği gibi birini bulamamış ve size dönmüş, bu demek değil ki bir ömür sizinle mutlu mesut yaşamak istiyor. İstediği gibi birini bulunca yine terkedecek. Kendi gözlerinizle görmüşsünüz sosyal medyada oradaki kızlarla takipleştiğini. Bu kez de siz terkedin ve her yerden engelleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…