- 3 Temmuz 2019
- 35
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
Sevgilisinden ayrıldığı halde seninle yakınlaştı ve sen bunun anlamını bilmiyorsun yani. Peki.merhaba 1.5 senelik ilişkim bitti aynı sınıftaydık eski sevgilimin yakın arkadaşı benimde arkadaşımla da aynı sınıftaydık onunda uzun bir ilişkisi vardı fakat birbirimizden çok etkileniyorduk bana yaklaşmaya çalıştığını anlıyordum sevgilisi olduğu halde en sonunda karşılık verdim ve öpüştük biraz daha ileriue gittik okullar kapanınca bitti ve hala eski sevgilimle arkadaş sevgilisiyle de beraber olmaya devam ediyor sizce bu durum ney bu arada eski sevgilimin hiç bişeyden haberi yok hala beni seviyor
Masum olan insanlar çıksın hayatınızdan sizi kınamıyorum ama yanlış¹merhaba 1.5 senelik ilişkim bitti aynı sınıftaydık eski sevgilimin yakın arkadaşı benimde arkadaşımla da aynı sınıftaydık onunda uzun bir ilişkisi vardı fakat birbirimizden çok etkileniyorduk bana yaklaşmaya çalıştığını anlıyordum sevgilisi olduğu halde en sonunda karşılık verdim ve öpüştük biraz daha ileriue gittik okullar kapanınca bitti ve hala eski sevgilimle arkadaş sevgilisiyle de beraber olmaya devam ediyor sizce bu durum ney bu arada eski sevgilimin hiç bişeyden haberi yok hala beni seviyor
sevgilisiyle hala beraber diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?