Eski sevgilimin eşi

Karşınızdaki ciddi kişilik problemi olan ruh hastası ama siz de sağlıklı düşünen, sağlıklı ilişkileri olan biri değilsiniz bir an önce terapi alın
alıyorum zaten Hanım efendi. Düşündüğünüz için teşekkür ederim

Nasıl anlayabilirim ki, kadını normal hayatımda tanımıyorum ve görmedim de
E telefon numaralarını verip,konuşana kadar instadan karşılıklı hiç mi takipleşmediniz? Kadının kocasıyla fotoğrafı falan da mı yoktu?

E telefon numaralarını verip,konuşana kadar instadan karşılıklı hiç mi takipleşmediniz? Kadının kocasıyla fotoğrafı falan da mı yoktu?
Fake hesap açmış, kendi fotoğrafı yoktu hiç. Birde biz instagramdan araştır yani telefon numarası devreye girmedi hiç

Fake hesap açmış, kendi fotoğrafı yoktu hiç. Birde biz instagramdan araştır yani telefon numarası devreye girmedi hiç
Kendi fotoğrafı diye başka insanların fotoğraflarını mı paylaşmış yoksa çicek böcek fotoğrafları falan mı paylaşmış?

Kendi fotoğrafı diye başka insanların fotoğraflarını mı paylaşmış yoksa çicek böcek fotoğrafları falan mı paylaşmış?
Başka bir kuzun fotoğrafını attı bana. O yüzden buraya yazdım ne yapmak istemiş diye. Çünkü hesap fake ve attığı kız fotoğrafı da o değilmiş. Attığı kız benle aynı yaştaydı ondan sohbet etmeye devam etmiştim

Yinede tanımadığınız birisiyle internet üzerinden bu kadar samimi olmanız doğru değil. Dünyanın binbir türlü hali var örnek yaşadığınız bu olay.

Yinede tanımadığınız birisiyle internet üzerinden bu kadar samimi olmanız doğru değil. Dünyanın binbir türlü hali var örnek yaşadığınız bu olay.
Mesele samimi olmak değil, zaten gereken mesafeyi koymuştum. Arada yazışıp sohbet ediyorduk. Yani bunda insanlar beni ruh hastası yapmışta ben öylesine duruyordum gelip kadın yazıyor fake bir hesapla yani. Ne hallere kaldık ya

İnstagram fenomeni misiniz ? Hesabınız herkese açık olabilir ancak kim sizi ne kadardır takip ediyor, düzenli olarak kontrol mü ediyorsunuz ?

Kadına siz yazmışsınız; ilk başta kadına takip isteği gönderen de siz olabilir misiniz ?

E telefonda muhabbet bile etmişsiniz daha ne kadar samimi olabilirsiniz? Banada yazan eden oluyor ama ben engelleyip geçiyorum,telefonda konuşmuyorum mesela.

Ayrıca size ruh hastası demedim,öyle bir imada da bulunmadım. Ama internetten tanıştığınız biriyle telefonda konuşmakta normal değil. Görüldüğü üzere çok farklı şeyler de çıkabiliyor ortaya. O yüzden doğru değil demiştim. Ama siz bilirsiniz tabikide.

Kişisel hesabım, kendi fotoğraflarım var. Ben istek atmadım ve hiçbir zaman kendisini takip etmedim. Profilim o ara sadece açıktı. Şuan Kapalı ve kim takip ediyor ye düzenli bakmam.

Kişisel hesabım, kendi fotoğraflarım var. Ben istek atmadım ve hiçbir zaman kendisini takip etmedim. Profilim o ara sadece açıktı. Şuan Kapalı ve kim takip ediyor ye düzenli bakmam.

Sizi takip eden, tanımadığınız bir hesap sahibine mesaj atmanız çok mantıksız. Kadına mesaj atan ve kadınla konuşmaya başlayan sizsiniz.

Sizi takip eden, tanımadığınız bir hesap sahibine mesaj atmanız çok mantıksız. Kadına mesaj atan ve kadınla konuşmaya başlayan sizsiniz.
Ara ara hikayelerime yazıyordu. Ben de mesaj atıp kim olduğunu merak ettim. Bukadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…