Yani geçmiş gitmiş birşeyTakıntılı bir eş
Yani geçmiş gitmiş birşeyneyin takıntısı
Kesinlikle okadar haklısınız kimerak etmiş demekki bide galiba işi gücü yok evde otur otur canı da sıkılmış olabilir
ozel hayatiniz hakkinda mi konustunuz?ağı arkadaş olduk telefonda filan sesli olarak konuştuk.
Genel bir konuşma desek daha doğru olur. Havadan, sudan.. nasılsın gibiozel hayatiniz hakkinda mi konustunuz?
Genel olarak bir amaç doğrultusunda yazmadım aslında. Sonuçta o kişiyle birkaç ay boyunca konuşup sohbet ettik birşeyler paylaştık. Sadece neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışıyorum. Beni kıskandığını düşünmüyorum açıkçası. Arkadaşça yaklaşmasında ki amacı anlamaya çalışıyorum desem daha doğru olurBelli iste merak etmis sizi, sizin amaciniz ne asil? Anlamadiniz mi sanki? Konuyu acma amaci da eski sevgilimin esi beni kiskaniyor, cok cool!
Bana siz de normal gelmediniz ki, ne alaka ınstadan biriyle tanisip telde konusacagim falan, o kadar mi yalnizsiniz?Genel olarak bir amaç doğrultusunda yazmadım aslında. Sonuçta o kişiyle birkaç ay boyunca konuşup sohbet ettik birşeyler paylaştık. Sadece neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışıyorum. Beni kıskandığını düşünmüyorum açıkçası. Arkadaşça yaklaşmasında ki amacı anlamaya çalışıyorum desem daha doğru olur
Evet, okadar yalnızımBana siz de normal gelmediniz ki, ne alaka ınstadan biriyle tanisip telde konusacagim falan, o kadar mi yalnizsiniz?
neden peki? Anlatin biraz kendinizi, gece uzun...Evet, okadar yalnızım
Aslında çok uzun değil. Etrafımda fazla insan sevmiyorum. Sanal arkadaşlıklar daha rahatlatıcı oluyor benim için. Bu arada öyle herkesle arkadaş olmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Beni uzun zamandır takip ediyordu o yüzden sohbet etmek istemiştim sadece. Yalnız olmak güzel şey aslındaneden peki? Anlatin biraz kendinizi, gece uzun...
Ama bu huy tehlikeli de bir sey aslinda. Yillarca tanidiklarimiza bile tam anlamiyla guvenemezken, sanal ortamdan tanismak, isi buluşmaya vs götürmek tehlikeli değil mi? Kotu niyetliyse karsidaki? Yani bulusmadiginizi varsayiyorum, sadece sohbet heralde sizinki. Dikkatli olun.Aslında çok uzun değil. Etrafımda fazla insan sevmiyorum. Sanal arkadaşlıklar daha rahatlatıcı oluyor benim için. Bu arada öyle herkesle arkadaş olmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Beni uzun zamandır takip ediyordu o yüzden sohbet etmek istemiştim sadece. Yalnız olmak güzel şey aslında
Amacı kendini tatmin etmek. Eğlence. Gerçeği anladığınızda ortadan kaybolmuş, sizi kullanmis. Sosyal medyadan birileriyle konuşurken dikkatli olmak lazım benceGenel olarak bir amaç doğrultusunda yazmadım aslında. Sonuçta o kişiyle birkaç ay boyunca konuşup sohbet ettik birşeyler paylaştık. Sadece neden bu şekilde davrandığını anlamaya çalışıyorum. Beni kıskandığını düşünmüyorum açıkçası. Arkadaşça yaklaşmasında ki amacı anlamaya çalışıyorum desem daha doğru olur
Buluşma kesinlikle yok. Öyle sıradan sohbet muhabbetler. Kesinlikle güvenmiyorum da.Ama bu huy tehlikeli de bir sey aslinda. Yillarca tanidiklarimiza bile tam anlamiyla guvenemezken, sanal ortamdan tanismak, isi buluşmaya vs götürmek tehlikeli değil mi? Kotu niyetliyse karsidaki? Yani bulusmadiginizi varsayiyorum, sadece sohbet heralde sizinki. Dikkatli olun.
Bana da ders olmuş oldu. Zaten çok seçiciyimdir güven konusunda. Bu olay ekledi üzerine fazlasıyla.Amacı kendini tatmin etmek. Eğlence. Gerçeği anladığınızda ortadan kaybolmuş, sizi kullanmis. Sosyal medyadan birileriyle konuşurken dikkatli olmak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?