Sevgilim benden 2 hafta önce ayrılmak istemişti fakat beni hala sevdiğine emindim. Ona rağmen ona hiç yazmadım aramadım ve hayatından çıktım. Bu süre içinde beni rastgele sokakta görmüştü ve çok içten şekilde iki kere sarıldı, özlediği gözlerinden belliydi fakat yine de zaman verip iletişime geçmedim. Dün yakın zamanda 1 ay falan uzakta olacağımdan dolayı onu aradım ve önümüzdeki günlerde buluşmak isteyip istemediğini sordum ve o direkt o gün içinde buluşmak istedi. İlk arkadaşça konuştuk hayatlarımızdan vs. ve ben daha sonra aldığı karardan memnun olup olmadığını sordum. Bana memnun olmadığını her gün beni düşündüğünü, beni sevdiğini ve sürekli bana yazmayı düşündüğünü söyledi fakat doğru olanın ayrılık olduğunu söyledi. Daha sonra beni öptü sıkı sıkı sarıldı, sarılırken eskiden söylediği bazı sevgi sözcüklerini de söyledi fakat sonra seni çok özleyeceğim, ayrılık zor olucak falan gibi şeyler demeye başladı yani tekrar ayrı olacağımızı belli etti. Ama bu sırada bütün mimikleri hareketleri falan değişikti. Onun dışında lütfen hayatımdan çık, bana asla yazma arama dedi. Normalde peşinden koşardım ama bu sefer onayladım ve yanından kalktım. Beraber yürürken her şeyi değişti sanki bütün yürüyüşü vs kasıntı oldu ve ayrılırken direkt güle güle diyip arkamı dönüp gittim. Sonra seni uzun süre görmeyeceğim gel bi sarılayım dedi ben de sarıldım ve sonra asla demek istedin herhalde, unuttun mu hayatından çıkmamı istedin dedim. Daha o eve gitmeden ayrıldıktan 10 saniye sonra beni engelledi. Sevgisinin gerçek olduğunu biliyorum aslında ama benden kesinlikle ayrı kalmak istiyor, bu dengesizliği çözemiyorum, ne istediğini gerçekten bilmiyorum. Sadece bana öncesinde söylediği şey özgüvensiz oluşuydu ama onunla mı alakalı bilmiyorum