Görmesini istemiyorsanız engelleyin.3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
Çektiğini bile unutmuş, yeni kizlarin pozunu kesiyordur ,Senin minnoş kalbin bunları düşünürken.3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
Bu kadar detay düşünmeyin ayrilmissiniz bitmiş gitmiş. Pp yaparsınız onun ne dusundugude sizi bağlamaz3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
E sizin amacınız yeşil ışık yakmak zaten sizin için tamamen bitmediğini eski konularınıza bakan aklı selim herkes anlayabilir , hayır anlamıyorum şurada kadın kadınayız hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ama şurada bile dürüst olamıyoruz ya3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
Yanlış anlasa ne olur anlamasa ne olur ? Bittiyse bunlara da takılmaman gerekir.3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
Yanlış anlamasını istiyor olabilir misiniz? Yani ne bileyim bir fotoda iyi çıktım diye yanlış anlaşılma ihtimali olan bor foto koymam şahsen3 aydir ayrıyız fotoda çok güzel çıkmışım profil yapmak istedim instagramda beni o çekmişti şimdi yapsam yanlış anlar mı bana bir şey göstermeye çalışıyor falan diye düşünür mü beni unutamadı tarzı şeyler cunku artık tamamen bitti benim için böyle düşünüp kendini bir şey sanmasini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?