arkadaşlar ilk sevgilimdi.
çok seviyordum haliyle çok kıskanç olup ilgi istiyordum.
çok yoğun olduğu için bazen 1 hafta boyunca ilgilenmezdi bazen de 1 ay boyunca konuşma fırsatı da hiç vermiyordu bana haliyle her şey içimde birikip aklımda bir sürü cevapsız sorular vardı.
normal konuştuğumuzda da ilgisizliği aklıma geldiği için direkt huzursuzluk çıkarıp şe..fsiz, mnyak, or...pu vb. hakaretler ediyordum.
birkaç kere de kızlara mesaj attığını yakaladığım için bu hakaretleri ettim.
haliyle haklı olarak soğuyup ayrıldı benden 10.gün oldu ayrılığımızın.
çok utanıyorum aklıma geldikçe sizce özür dileyeyim mi ama konuşmak için değil özür dilleyip her yerden engelleyeceğim yakamdan düş demişti.
ilk ilişkim olunca çok hatalar yaptım.
lütfen kimse eleştirmesin farkındayım yaptıklarımın.
her gün ağlayıp özlüyorum da.
normalde kimseye hakaret etmem çok yumuşak, anlayışlı, güleryüzlü bir insanım dengem bozuldu ilişkide.
hatalarımında farkındayım
çok seviyordum haliyle çok kıskanç olup ilgi istiyordum.
çok yoğun olduğu için bazen 1 hafta boyunca ilgilenmezdi bazen de 1 ay boyunca konuşma fırsatı da hiç vermiyordu bana haliyle her şey içimde birikip aklımda bir sürü cevapsız sorular vardı.
normal konuştuğumuzda da ilgisizliği aklıma geldiği için direkt huzursuzluk çıkarıp şe..fsiz, mnyak, or...pu vb. hakaretler ediyordum.
birkaç kere de kızlara mesaj attığını yakaladığım için bu hakaretleri ettim.
haliyle haklı olarak soğuyup ayrıldı benden 10.gün oldu ayrılığımızın.
çok utanıyorum aklıma geldikçe sizce özür dileyeyim mi ama konuşmak için değil özür dilleyip her yerden engelleyeceğim yakamdan düş demişti.
ilk ilişkim olunca çok hatalar yaptım.
lütfen kimse eleştirmesin farkındayım yaptıklarımın.
her gün ağlayıp özlüyorum da.
normalde kimseye hakaret etmem çok yumuşak, anlayışlı, güleryüzlü bir insanım dengem bozuldu ilişkide.
hatalarımında farkındayım