Ama büyümeden halletmelisin. Büyürse olay, erkek arkadaşın bana neden haber vermedin daha önce de diyebilir. Düzgün cümlelerle sakin sakin anlatırsan eminim erkek arkadaşın da sana yardımcı olacaktır bu konuda.
yüzyüze görüşceğimiz zamanı bekliyim o zaman anlatmak için.söyliyim ve hattımı değiştiriyim.erkek arkadaşımı şimdi konuşmaması konusunda ikna etsem hattımı değiştirdikten sonra bir daha ulaşmaya çalışrsa o zamn konuşabilirsin desem nasıl olur:S
Erkek arkadaşından saklaman hoş değil canım sonradan duyarsa işler dahada büyüyebilir zira aramız bozulmasın diye yaptım desende fayda etmez.. ailene söyleyebiliyosan söyleyip sevgilinede böyle böyle oldu ama annemlerin haberi var numaramı değişmeye karar verdim vs dyebilirsin hem ailen varken sevgilinde karışmaz BENCE.
O zaman şimdi söyleme, hattını değiştirdikten sonra rahatsız ederse söylersin.
hattımı değiştirince evimi ararsa:S geçen sene arıyo diye telefonumu kapatmıştım ve evimi aramıştı defalarca en sonunda kablosunu çıkartmıştım ev telefonuna sesli mesaj bırakmış.son anda farkettim farketmesem biterdim
Aramaz canım o kadar ince düşünme. Ararsa da tanımıyorum dersin. Beni de aramıştı gecenin 4ünde, babamlar korkmuş epey birine bir şey oldu diye. Babam çıkınca kapatmış tabi. O kadar cesaretli değildir yani, sen telefona cevap vermezsen geri kapatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?