• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimden kurtulmak istiyorum:((

Ama büyümeden halletmelisin. Büyürse olay, erkek arkadaşın bana neden haber vermedin daha önce de diyebilir. Düzgün cümlelerle sakin sakin anlatırsan eminim erkek arkadaşın da sana yardımcı olacaktır bu konuda.

yüzyüze görüşceğimiz zamanı bekliyim o zaman anlatmak için.söyliyim ve hattımı değiştiriyim.erkek arkadaşımı şimdi konuşmaması konusunda ikna etsem hattımı değiştirdikten sonra bir daha ulaşmaya çalışrsa o zamn konuşabilirsin desem nasıl olur:S

Erkek arkadaşından saklaman hoş değil canım sonradan duyarsa işler dahada büyüyebilir zira aramız bozulmasın diye yaptım desende fayda etmez.. ailene söyleyebiliyosan söyleyip sevgilinede böyle böyle oldu ama annemlerin haberi var numaramı değişmeye karar verdim vs dyebilirsin hem ailen varken sevgilinde karışmaz BENCE.

yüzyüze görüşceğimiz zamanı bekliyim o zaman anlatmak için.söyliyim ve hattımı değiştiriyim.erkek arkadaşımı şimdi konuşmaması konusunda ikna etsem hattımı değiştirdikten sonra bir daha ulaşmaya çalışrsa o zamn konuşabilirsin desem nasıl olur:S

O zaman şimdi söyleme, hattını değiştirdikten sonra rahatsız ederse söylersin.

Erkek arkadaşından saklaman hoş değil canım sonradan duyarsa işler dahada büyüyebilir zira aramız bozulmasın diye yaptım desende fayda etmez.. ailene söyleyebiliyosan söyleyip sevgilinede böyle böyle oldu ama annemlerin haberi var numaramı değişmeye karar verdim vs dyebilirsin hem ailen varken sevgilinde karışmaz BENCE.

aileme kesinlikle söyleyemem.bu zamana kadar anneme bile hiç çıktığım olduğunu söylemedim.bu konuda katılar açıkcası.bu durumda da onlara asla söyleyemem:(

O zaman şimdi söyleme, hattını değiştirdikten sonra rahatsız ederse söylersin.

hattımı değiştirince evimi ararsa:S geçen sene arıyo diye telefonumu kapatmıştım ve evimi aramıştı defalarca en sonunda kablosunu çıkartmıştım ev telefonuna sesli mesaj bırakmış.son anda farkettim farketmesem biterdim:(

hattımı değiştirince evimi ararsa:S geçen sene arıyo diye telefonumu kapatmıştım ve evimi aramıştı defalarca en sonunda kablosunu çıkartmıştım ev telefonuna sesli mesaj bırakmış.son anda farkettim farketmesem biterdim:(

Aramaz canım o kadar ince düşünme. Ararsa da tanımıyorum dersin. Beni de aramıştı gecenin 4ünde, babamlar korkmuş epey birine bir şey oldu diye. Babam çıkınca kapatmış tabi. O kadar cesaretli değildir yani, sen telefona cevap vermezsen geri kapatır

Kötü düşünme kötü olmasın. Böylelerinin artistliği sadece zamanında sözünün geçtiği hatunlara. Araya başka kişiler girdiğinde toz olurlar.

benim bir arkadaşın başına gelmişti böyle birşey oda bizim bir erkek olan arkadaşı babasıymış gibi konuşturmuştu o kişiyle sanki baba mesajını tesadüfen görmüşte aramış gibi hem ciddi hem babacan ama birazda korkutucu bir şekilde konuşmuştu peşini bırakmıştı o kişi tabi babası gibi konuşan adam kızıma yeni telefon vermiyorum artık falan gibi bişey de demişi kız gerçekte hattını değiştirmişti falan böyle bişey dene istersen

Ufff ne adamlar var yaaa.:19:İnsanda gurur,haysiyet olmalı. :22:

Sevgilinden bir şey saklama,hattını da değiştir canım.

Eski sevgilin de kuru sıkı misali,bi şey yapamaz,korkma.

Bir iki savcılık,polis lafı duyunca arkasına bakmadan kaçacağına eminim.:27:

İyi haberlerini bekliyorum.:24:

Hattını degıstırmekten baska ne yapabılırsın kı ?
Senın ondan vazgecemeyecegını dusunuyor sanırım ah bu erkekler :9:

hattını değiştirip gizli yap.
sonra telefon operatörüne şu numaradan gelecek mesaj ve telefonların engellenmesini istiyorum de.

bu arada erkek arkadaşına durumu uygun bir dille anlat.

Allah yardımcın olsun. tipik erkek davranışı, çantada keklik olduğunda seni hiç umursamazlar, kekliği kaçırınca peşinden koşarlar...

kusura bakmayın sınavlarım olduğu için giremedim .hepinize çok teşekkür ederim.erkek arkadaşıma anlattım hattımı da değiştirdim umarım bir daha rahatsız etmeye çalışmaz şimdilik ses yok:)

Lavinya11 arkadaşım geçmiş olsun.. Benzeri bir olay başımdan geçti. Allah böyle şerefsiz erkek kılıklılardan hepimizi korusun. Ama sakın kesinlikle iletişime geçme. "Peşimi bırak, seni istemiyorum" demek için bile buluşma, mesajlarına ya da tehditlerine boyun eğme. Böyleleri güçlerini senin korkundan alırlar.

İsterse evi arasın, ailenle konuşsun.. Yalan söylüyo, tanımıyorum, benim bir suçum yok der ağlanırsın.. Ailen de korktuğun kadar üzerine gelmez, kızlarını korurlar tabii öyle bir şerefsizin karşısında..

Böylelerini ilk anda anlayamıyorsun doğal olarak, senin bir suçun yok. Zamanında sevmiş güvenmişsin. Ayrılırken kendilerini belli ediyorlar. Geçmiş olsun tekrar :)

Back