• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim yüzunden yas kompleksim var

Bu ne mallik 27 yasindaki herif 18 yasindaki kizla mi evleniyor??? 18 yasindaki kziin evlenmesi basli basina garabet zaten de neyse.

Evladim, 22 ne ki? Ex askin subyanci mi , manyak mi nedir de; 17 yasindaki kizlar liseye giden cocuk bildigin sen onlari ne demeye kendinle kiyasliyorsun?

Popomla guldum konuna. Anti age zirvalarini al annene ver, cildine zararli onlar.

27 yasinda herif 18 yasinda kizla ne paylasabilir ki kaam almiyor?? Ben 28im, 20 yasindaki bir bebeyle ne konusabilirim mesela, kusak farki var aramizda. Kafam almiyor.

Bu kafadaki bir herifle sen ne yapacaktin s..tiret.

Uzme kendini, salla gitsin. O...u cocugunun biri beni elimde gelinlikle birakti, ona inat yasiyorum , geziyorum, egleniyorum. Valla bu sigira harcadigim 2 yila kizdim. Ona inat simdi onume gelene goz suzuyorumm, futursuzca flort ediyorum.

Degerini bil en guzel yaslarin bnlar. Keske ben de 23e donebilsem.

Sen yasliysan ben neneyim :))))))))))))))))
bende seninle ayni yastayim nenecikler olduk ki biz☺ ben yazacaktim senin yorumu gorunce gerek kalmadi, herif resmen subyanci

Back