• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim yakın kız arkadaşımı ayarlamamı istedi

ayrılalı 7 ay oldu asla iletişim yok bana mesaj attı özledim o yüzden yazdım dedi daha sonra bana yakın arkadasımın adını vererek bana ayarlasana dedi rezilsin dedim bencede dedi sacma sapan seyler soyledi engelledim amacı ne sizce
Amacı ne olabilir ? Sana aşık işte anlamadın mı ? Ters köşe yapıyor 😋

Bazen altına s.çanın amacı yalnızca s.çmaktır.
Anlamlı olmak zorunda değil.
Siz sanıyor musunuz ki herkesin hayat felsefesi ve ona yönelik amaçlı eylemleri falan var?
Oturup şurda kırk kadın bir ergenin sıvayışı üzerine varoluşsal sorgulamalara mı girelim?
Mal işte.
Düz düşünün.

Amacı ne olabilir ki sizi kıskandırmak değil sanırım amacı çok afedersiniz çeşitlilik daha açık yazamıyorum sizin hala bu eski tuhaf sevgilinin amacını sormaniza çok şaşırıyorum inşallah fake olun yada bu kamuoyu yoklaması falan olsun yada siz baya bı küçük yaşta falanmisiniz .Yani bunla nasıl sevgili oldunuz. bu şahıs nefes alsın yeterin bile altında

ayrılalı 7 ay oldu asla iletişim yok bana mesaj attı özledim o yüzden yazdım dedi daha sonra bana yakın arkadasımın adını vererek bana ayarlasana dedi rezilsin dedim bencede dedi sacma sapan seyler soyledi engelledim amacı ne sizce
Duygularınızla oynamaya çalışmış işte. Bir daha asla izin vermeyin, düşünmeyin de.

Amacı yok pislik. Sana bundan hiç bır sey olmaz. Muhattap bıle olma. Her muhattap oldunda daha da pişman olucaksın

Back