Eski sevgilim numaramı neden silmiş olabilir ?

İlgini çekmek olabilir,sevgili yapmakmıştır ya da artık unutmak istiyordur

benimki numaramı 2.ayda sildi ama telegramdan da sildi mi hala merak ederim
6 aydır instagram da duruyorum.
hayatında hiçbir şey paylaşmamış adam neden silmiyor anlamıyorum

siz sosyal medyada takipleşiyor musunuz?

zaten 5 ayda silmesi normal ya. hani artık iletişim bitti, son sözler söylendi, telden silip hayatına bakıcak. zaten aklı başında ergen olmayan bi insan kavga ettik hemen telini sildim o dakika gibi triplere girmez. 5 ay gayet makul bi süre artık tüm iletişim kanallarının kapanması için. bi iht. sevgilisi olmuştur, tatsızlık çıkmasın diye falandır.

Hayatında biri vardır

günahı boynuna 5 ay olarak bildiğine göre ara ara baktı bence arkadaş

nooldu sildi mi seni B begonya30

konu sahibi ya ayrıldığına pişman ya da peşinden koşsun istiyordu

Cünkü o sizin eski sevgiliniz ve silmesi gerekir. Sizinde öyle. Herhang bir iletisim yoksa zaten gerek yok. Ben ayrildiktan bir gün sonra sildim bu arada ve üstelik engelledim :). Bes ay iyi durmus o numara. Tekrar barismak icin bir eylemde bulunmamis hic biriniz o yüzden daha durmasini gerekteren bir durum yok. Önünüze bakin derim.

Güncelleme: arkadaşlar çoğunuz eski sevgilin olduğu için demişsiniz de, burada mesele silmeyip silmeyip 5 ay sonra silmesi
Bitti gitti isterse şimdi isterse 1 sene sonra siler. O artık seni hayatından tamamen çıkarmış demekki 5 ay sonra durumu kabullenmiş önüne bakıyordur bunda anlamayacak ne vardi ufak şeyleri çok anlam çıkarmamak gerekir.

günahı boynuna 5 ay olarak bildiğine göre ara ara baktı bence arkadaş

nooldu sildi mi seni B begonya30

konu sahibi ya ayrıldığına pişman ya da peşinden koşsun istiyordu
Ben de mesajımı yazdıktan sonra düşündüm de; konu sahibinin numarasının silinip silinmediğini ara ara kontrol etmiş olma ihtimali yüksek ki belki de çok normal bir durum bu.
Ama bu şekilde takip/stalk yorucu ve sadece olayı silikleştirme/unutma sürecini uzatıyor.
Artı insanın egosuna dokunuyor sanırım bu durum. Beni nasıl olur da siler vs tarzında.
Umarım en kısa sürede atlatır bu durumu konu sahibi.

öylesine rehberi temizleyeyim diyip de tek tek silmiştir denk gelmişsinizdir
kimse demedi mi bunları
neden baska birşey arıyorsunuz hep altında

Silsin bir zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…