• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim numaramı neden silmiş olabilir ?

Merhaba. Bu konuda yorumlarınız benim için önemli yardımcı olursanız sevinirim.
Bir buçuk senelik ciddi bir ilişkim vardı, eski sevgilim bana karşı sevgisini ilgisini her zaman göstermiştir bende onu gerçekten sevdim ciddi bir ilişki içindeydik.
Son aylarda benim bazı problemlerim oldu, zihnen ruhen maddi olarak iyi değildim ve bu yüzden sevgilime karşı soğuk davranmaya başladım eskisi gibi olmadım. Aslında bunları bilerek ayrılması için yaptım ama ayrılmadı. Konuşarak düzeltmeye çalıştı. Yanımda olmaya çalıştı ama ben istemedim ve bitirdim. 5 aydır ayrıyız o gün bu gündür ne o döndü ne de ben.. iletişim hiç olmadı, ama numarası rehberimde duruyordu.
Dün whatsappta gezinirken numaramı sildiğini fark ettim. İçim burkuldu.. üzülmedim desem yalan olur.. sebebi sizce ne olabilir hayatına birini almış olabilir mi? Yazıp sormak istiyorum ancak tepkisinden çekiniyorum

Güncelleme: arkadaşlar çoğunuz eski sevgilin olduğu için demişsiniz de, burada mesele silmeyip silmeyip 5 ay sonra silmesi
İlgini çekmek olabilir,sevgili yapmakmıştır ya da artık unutmak istiyordur

benimki numaramı 2.ayda sildi ama telegramdan da sildi mi hala merak ederim :D
6 aydır instagram da duruyorum.
hayatında hiçbir şey paylaşmamış adam neden silmiyor anlamıyorum :D

siz sosyal medyada takipleşiyor musunuz?

zaten 5 ayda silmesi normal ya. hani artık iletişim bitti, son sözler söylendi, telden silip hayatına bakıcak. zaten aklı başında ergen olmayan bi insan kavga ettik hemen telini sildim o dakika gibi triplere girmez. 5 ay gayet makul bi süre artık tüm iletişim kanallarının kapanması için. bi iht. sevgilisi olmuştur, tatsızlık çıkmasın diye falandır.

Bir buçuk senelik ciddi bir ilişkim vardı, eski sevgilim bana karşı sevgisini ilgisini her zaman göstermiştir bende onu gerçekten sevdim ciddi bir ilişki içindeydik.
Son aylarda benim bazı problemlerim oldu, zihnen ruhen maddi olarak iyi değildim ve bu yüzden sevgilime karşı soğuk davranmaya başladım eskisi gibi olmadım. Aslında bunları bilerek ayrılması için yaptım ama ayrılmadı. Konuşarak düzeltmeye çalıştı. Yanımda olmaya çalıştı ama ben istemedim ve bitirdim. 5 aydır ayrıyız o gün bu gündür ne o döndü ne de ben.. iletişim hiç olmadı, ama numarası rehberimde duruyordu.
Dün whatsappta gezinirken numaramı sildiğini fark ettim. İçim burkuldu.. üzülmedim desem yalan olur.. sebebi sizce ne olabilir hayatına birini almış olabilir mi? Yazıp sormak istiyorum ancak tepkisinden çekiniyorum

Güncelleme: arkadaşlar çoğunuz eski sevgilin olduğu için demişsiniz de, burada mesele silmeyip silmeyip 5 ay sonra silmesi
Hayatında biri vardır

Siz numaranızı sildiğini “dün” farkettiğinizi söylemişsiniz mesajınızda, belki de ayrıldıktan 10 gün sonra sildi, 5 ay sonra değil.
“Niye 5 ay sonra sildi numaramı” ısrarınızın verdiği yetkiyle yazdım mesajımı.
Ve bence önünüze bakın, eskiyi tekrar oldurtmak zor olur diye düşünüyorum.
günahı boynuna 5 ay olarak bildiğine göre ara ara baktı bence arkadaş

nooldu sildi mi seni B begonya30

konu sahibi ya ayrıldığına pişman ya da peşinden koşsun istiyordu

Cünkü o sizin eski sevgiliniz ve silmesi gerekir. Sizinde öyle. Herhang bir iletisim yoksa zaten gerek yok. Ben ayrildiktan bir gün sonra sildim bu arada ve üstelik engelledim :). Bes ay iyi durmus o numara. Tekrar barismak icin bir eylemde bulunmamis hic biriniz o yüzden daha durmasini gerekteren bir durum yok. Önünüze bakin derim.

Bitti gitti isterse şimdi isterse 1 sene sonra siler. O artık seni hayatından tamamen çıkarmış demekki 5 ay sonra durumu kabullenmiş önüne bakıyordur 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ bunda anlamayacak ne vardi ufak şeyleri çok anlam çıkarmamak gerekir.

günahı boynuna 5 ay olarak bildiğine göre ara ara baktı bence arkadaş

nooldu sildi mi seni B begonya30

konu sahibi ya ayrıldığına pişman ya da peşinden koşsun istiyordu
Ben de mesajımı yazdıktan sonra düşündüm de; konu sahibinin numarasının silinip silinmediğini ara ara kontrol etmiş olma ihtimali yüksek ki belki de çok normal bir durum bu.
Ama bu şekilde takip/stalk yorucu ve sadece olayı silikleştirme/unutma sürecini uzatıyor.
Artı insanın egosuna dokunuyor sanırım bu durum. Beni nasıl olur da siler vs tarzında.
Umarım en kısa sürede atlatır bu durumu konu sahibi.

öylesine rehberi temizleyeyim diyip de tek tek silmiştir denk gelmişsinizdir
kimse demedi mi bunları
neden baska birşey arıyorsunuz hep altında

Silsin bir zahmet

Back