- 29 Kasım 2011
- 225
- 15
-
- Konu Sahibi dukanyapanvegan
birine görgüsüz bir hareket yaptım istemeden çocuk bana bakakaldı özür bekledi ben oralı olmadım eski sevgilim yakınlardaymış kahkaha attı tam kezo oldum ya çok kötüyüm kızlar bir de eski sevgilimdi
acelem vardıValla gorgusuzluk yapmis olmaniza ragmen ozur dilemeyisinize uzulmuyorsaniz eski sevgilinizin gormesinden once gorgu kurallari nedir, ne ise yarar bunlari sorgulayin.
yok çok ufak birşey sorun ederdim ama bu tam olduEski sevgilin görmeseydi sorun etmeyecektin yani. Neyse boş ver eskiymiş zaten.
yanlışkla itekledim acelem var diye o yaniGorgusuz hareket neki?
Eski sevgilini hic takma bence
isteeden yaptım zaten ama kahkaha atınca bir ezildim hem niye kahkaha atıyor ya sanki ben ona atıyorumcanım zaten iş işten gecmis bu saatten sonra özür dilesen ne faydaSadece gecmis olsun eski sevgilini de takmamalısın dıye dusunuyorum
bakmadım bozulsun diye bir bu kahkaha attı zaten ama içim buruk oldu özür dileseydim diye aman çocuk da pek takmadı zaten bu telaş başıma çok iş açıyorkahkaha atarak dikkat cekmeye calısmıs
Bencede, acelemiz varken stresli zamanlarda oluyo bazen. Bidaki sefere dikkat edersin artik, takma kafanakahkaha atarak dikkat cekmeye calısmıs
çok strestim gerçekten ay çok utanıyorumBencede, acelemiz varken stresli zamanlarda oluyo bazen. Bidaki sefere dikkat edersin artik, takma kafana
ben buna dert demiyorum tabii sadece bazı şeyleri anlayamıyorum saf olduğum için yoksa ben de az dert çekmedimbence otur şükret Allah'a..
hiç derdin olmadığı için..
ben buna dert demiyorum tabii sadece bazı şeyleri anlayamıyorum saf olduğum için yoksa ben de az dert çekmedim
işte ben de kafaya takıyorum fazla önemsedim onu çünküya çok takmışsın kafana.. gülsün isterse anırsın!
olabilir itekleyebilirsin birini, düşürebilirsin, çarpabilirsin.. bunlar olağan şeyler..
ulu orta böyle her şeye mal gibi gülenler inan daha itici..
görgüsüz bir hareket yapıp üstüne özür dilemiyorsun karşındakinden utanacağına sana gülen eski sevgilinden utanıyorsun hmmm ilginçbirine görgüsüz bir hareket yaptım istemeden çocuk bana bakakaldı özür bekledi ben oralı olmadım eski sevgilim yakınlardaymış kahkaha attı tam kezo oldum ya çok kötüyüm kızlar bir de eski sevgilimdi
acelem vardı dedim okuduysan hepsini telaşlıydımgörgüsüz bir hareket yapıp üstüne özür dilemiyorsun karşındakinden utanacağına sana gülen eski sevgilinden utanıyorsun hmmm ilginç
yoo okumadım ..ama ben hamileyim böyle acelesi olan bir kaç kişi bu halime aldanmadan benide metroda itip birde özür dilemeden devam etmişlerdi aklıma o geldi..acelem vardı dedim okuduysan hepsini telaşlıydım