Kaç yıllık ilişki? Neden ayrıldınız? Anladığım kadarıyla özür dilemesini, kendini affetirmesini bekliyorsunuz. Bana göre exten next olmaz. Aynı yoldan tekrar yürünmez. Ama ayrılık sebebi ve ilişki dinamiği de çok önemli.Kızlar selam. Yaklaşık 20 gün önce ayrıldık. Ara ara mesaj atıyordu ama barışalım demiyordu. Üç gün önce yine yazdı. Özledim, barışmak istemez misin, gibi şeyler söyledi. Ben de sen bunu bunu yaptın böyle böyle sorunlarımız var diye anlattım. Bana ne diyim ne demeye yüzüm var falan dedi çok sinirlendim . Ben bunları aşabiliriz bir daha olmayacak falan demesini beklemiştim. Sizce ben çok bitirmiş gibi konuştuğum için mi böyle pasif kalmıştır yoksa bir daha şansını dener mi
Ama bana dedi ki haksız olduğum için ısrar da edemiyorum bana yardımcı olman lazım, ben de tersledim. Israr etmesini beklemiştimAnlamadım
Barışacaksan ne ne istediğini açıkça söyle ve olmuyorsa ayrılın
Barışmayacaksan net bir şekilde hayır de
Erkekler çok derin varlıklar değil ne diyorsan onu anlar
Sal gitsin uğraşma. Demek istiyor ki herşey aynı devam edecek, diyecek, düzeltecek birşey yok. Yeni aşklara yelken aç, eski dediğin eskimistir at gitsin.ne diyim ne demeye yüzüm var mi
Ailelerle ilgiliydi. 9 aylıkKaç yıllık ilişki? Neden ayrıldınız? Anladığım kadarıyla özür dilemesini, kendini affetirmesini bekliyorsunuz. Bana göre exten next olmaz. Aynı yoldan tekrar yürünmez. Ama ayrılık sebebi ve ilişki dinamiği de çok önemli.
Eski konunuza baktım. Annesi istemiyor diye ayrılmış. Kendi kararlarıyla hareket edemeyen anne kuzusu ve annesine bağlı yaşayan bir erkekten hayır gelmez. Gerçekten seven insan cesur olur, annesine ben onu seviyorum evlenmek istiyorum diye net bir tavır koyar. Bence affetmeyin barışmayın sonra pişman olursunuz. İkiniz kaç yaşındasınız?Ailelerle ilgiliydi. 9 aylık
Ben 24 o 28. Yani ben de o ara annesiyle bir tartışma havası gerginlik olmuş olabileceğini daha sonra hatasını fark etmiş olabileceğini düşünmüştüm ama büyük bir çaba göremedim zatenEski konunuza baktım. Annesi istemiyor diye ayrılmış. Kendi kararlarıyla hareket edemeyen anne kuzusu ve annesine bağlı yaşayan bir erkekten hayır gelmez. Gerçekten seven insan cesur olur, annesine ben onu seviyorum evlenmek istiyorum diye net bir tavır koyar. Bence affetmeyin barışmayın sonra pişman olursunuz. İkiniz kaç yaşındasınız?
Merhaba arkadaşlar. :) sevgilimle on beş gün önce ayrıldık. Mevzu biraz uzun ama özet olarak annesinin beni istememesi diyebiliriz. ( Annesine bir saygısızlığım ya da yanlışım olmadı) Ayrıldıktan 4 gün sonra biraz sarhoş olup sanırım beni aradı, özledim falan dedi. Ee dedim. Öyle sesini duymak istedim gibi şeyler geveledi tersledim ve kapattım. Bunu o günden sonra bir kez daha yaptı. Az önce de mesaj atmış yine amaçsız çabasız bir adım sadece. Sizce amacı ne ? Ne istiyor? Fikirlerinizi merak ediyorum
- alinakus
- aşk eski sevgili eski sevgili annesi i̇lişki i̇lişkiler sevgili
- Yorumlar: 22
- Forum: Bir derdim var
Diğer konuda 25-29 yazmışsınız. Sanırım ayı daha dolmadı. Hatasını hiç fark etmemiş. Ben bir şey yapamam, cesur birisi değilim, anneme karşı gelemem, sen bu durumu kabullen demeye getirmiş.Ben 24 o 28. Yani ben de o ara annesiyle bir tartışma havası gerginlik olmuş olabileceğini daha sonra hatasını fark etmiş olabileceğini düşünmüştüm ama büyük bir çaba göremedim zaten
Evet ben bir ay sonra o da üç ay sonra dolacak o yüzden öyle yazmışım sanırım. AnladımDiğer konuda 25-29 yazmışsınız. Sanırım ayı daha dolmadı. Hatasını hiç fark etmemiş. Ben bir şey yapamam, cesur birisi değilim, anneme karşı gelemem, sen bu durumu kabullen demeye getirmiş.
Yok ya daha çok olmadı20 gün olmuş ayrılmışsınız yaa baya eskiymiş
O da olabilir.Ay sıfır çaba no barışma. Alışkanlıktan yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?