• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim geri geldi ama onu reddettim

alinakus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
15
8
1
24
Kızlar selam. Yaklaşık 20 gün önce ayrıldık. Ara ara mesaj atıyordu ama barışalım demiyordu. Üç gün önce yine yazdı. Özledim, barışmak istemez misin, gibi şeyler söyledi. Ben de sen bunu bunu yaptın böyle böyle sorunlarımız var diye anlattım. Bana ne diyim ne demeye yüzüm var falan dedi çok sinirlendim . Ben bunları aşabiliriz bir daha olmayacak falan demesini beklemiştim. Sizce ben çok bitirmiş gibi konuştuğum için mi böyle pasif kalmıştır yoksa bir daha şansını dener mi

Kızlar selam. Yaklaşık 20 gün önce ayrıldık. Ara ara mesaj atıyordu ama barışalım demiyordu. Üç gün önce yine yazdı. Özledim, barışmak istemez misin, gibi şeyler söyledi. Ben de sen bunu bunu yaptın böyle böyle sorunlarımız var diye anlattım. Bana ne diyim ne demeye yüzüm var falan dedi çok sinirlendim . Ben bunları aşabiliriz bir daha olmayacak falan demesini beklemiştim. Sizce ben çok bitirmiş gibi konuştuğum için mi böyle pasif kalmıştır yoksa bir daha şansını dener mi
Kaç yıllık ilişki? Neden ayrıldınız? Anladığım kadarıyla özür dilemesini, kendini affetirmesini bekliyorsunuz. Bana göre exten next olmaz. Aynı yoldan tekrar yürünmez. Ama ayrılık sebebi ve ilişki dinamiği de çok önemli.

Anlamadım
Barışacaksan ne ne istediğini açıkça söyle ve olmuyorsa ayrılın
Barışmayacaksan net bir şekilde hayır de
Erkekler çok derin varlıklar değil ne diyorsan onu anlar
Ama bana dedi ki haksız olduğum için ısrar da edemiyorum bana yardımcı olman lazım, ben de tersledim. Israr etmesini beklemiştim

Ailelerle ilgiliydi. 9 aylık
Eski konunuza baktım. Annesi istemiyor diye ayrılmış. Kendi kararlarıyla hareket edemeyen anne kuzusu ve annesine bağlı yaşayan bir erkekten hayır gelmez. Gerçekten seven insan cesur olur, annesine ben onu seviyorum evlenmek istiyorum diye net bir tavır koyar. Bence affetmeyin barışmayın sonra pişman olursunuz. İkiniz kaç yaşındasınız?

Hatta eski konunuza ben de yorum yapmışım şimdi hatırladım. Soruma bu cevabı vermişsiniz:
Geçen sene şubat ayında tanıştık, mayıs gibi sevgili olduk. Ben 25 o 29. Sorun, ailesi bana göre muhafazakar. Ve bir sene daha okulum var, o yüzden bir sene sonra ciddi bir şeylere anca girebilirim. Annesi de diyor ki o okulu bitirince seni bırakıp gider sen de beklediğinle kalırsın gibi gibi şeyler.

Okulunuz bitsin, kendi hayatınıza bakın. Bu ilişkiden size hayır gelmez .

Eski konunuza baktım. Annesi istemiyor diye ayrılmış. Kendi kararlarıyla hareket edemeyen anne kuzusu ve annesine bağlı yaşayan bir erkekten hayır gelmez. Gerçekten seven insan cesur olur, annesine ben onu seviyorum evlenmek istiyorum diye net bir tavır koyar. Bence affetmeyin barışmayın sonra pişman olursunuz. İkiniz kaç yaşındasınız?

Ben 24 o 28. Yani ben de o ara annesiyle bir tartışma havası gerginlik olmuş olabileceğini daha sonra hatasını fark etmiş olabileceğini düşünmüştüm ama büyük bir çaba göremedim zaten

Ben 24 o 28. Yani ben de o ara annesiyle bir tartışma havası gerginlik olmuş olabileceğini daha sonra hatasını fark etmiş olabileceğini düşünmüştüm ama büyük bir çaba göremedim zaten
Diğer konuda 25-29 yazmışsınız. Sanırım ayı daha dolmadı. Hatasını hiç fark etmemiş. Ben bir şey yapamam, cesur birisi değilim, anneme karşı gelemem, sen bu durumu kabullen demeye getirmiş.

Diğer konuda 25-29 yazmışsınız. Sanırım ayı daha dolmadı. Hatasını hiç fark etmemiş. Ben bir şey yapamam, cesur birisi değilim, anneme karşı gelemem, sen bu durumu kabullen demeye getirmiş.
Evet ben bir ay sonra o da üç ay sonra dolacak o yüzden öyle yazmışım sanırım. Anladım🙏 ben de bu durumu kabullenmek istemiyorum elbette. Teşekkür ederim

Back