Selamlar herkese
Guzel seyler duymaya oyle ihtiyacim var ki, anlatacak kimse yok yakinimda yine aklima sizler geldiniz
Aslinda hep aldatilan gozu disarda benden baskalariyla da olmak isteyen ama beni de birakmak istemeyen biriydi. Defalarca ozur dileyen sonra yine beni sanal mecralarda aldatma cabalarina girerdi ben yine affederdim salagim ya.. Sonra bir gun kestim attim bu kangren olmus kolu. Baskasi girdi hayatima sonra ,belki cok asik olamadim onunla oldugu gibi olmadi hep eksikti baska sorunlar vardi devam etmedi iliskim.
Bugunde bakarken karsima cikti eski ilk sevgilim evleniyormus, ben neden mideme yumruk yemis gibiyim. Benim iliskim yolunda gitmedi kimseyle iki kelime konusucak gucu istegi bulamıyorum kendimde. Birlikte hayal ettigimiz seyleri baskasiyla yasiyacak. Bizim evde babamla karsilikli oturduklari koltuga gittim baktim, pencereden arabasini parkederken onu izledigim camdan baktım..
Beni cok üzdü herseyimiz hazirken hep hevesimi kursagimsa birakti aileme mahcup etti surekli arayis halindeydi baskalariyla da yazisma gorusme pesindeydi inkar etse de. Aciklamasi da herkes yapiyo bunu herkes herkese cok mu sadik zannediyosundu. Cok ah ettim cok uzuldum. Herkesi sorgular oldum, guven kavrami birakmadi bende.
Bir yandan da uzulmuyorum sonucta problemi baskasi devraldi
Cok sacma gelicek size biliyorum ama lutfen varsa sonra baska biriyle evlenip iyiki onunla evlenmemisim diyenler simdi cok mutlu olanlar yazarsaniz oyle mutlu olurum ki