Eski sevgilim evleniyor

İlk aşkımın eşi kardeşimin nişan organizasyonu için evimize geldi iki kere ben de aynı şekilde bu kızı beğenmiş, sevmiş... diye düşünüp can sıktım. Kızı inceleyip kendimle kıyasladım. Üzücü oluyor tabii ama yaşanıyor bunlar. Bana haber gönderirken bitirmemişti eski sevgilisiyle. Çok şeyler yaşandı. Çok üzülmüştüm o zaman, hemen başkasını bulmuştum ama alamamıştım kalbime onun gibi. Bir de böyle üzenler unutulmuyor maalesef. Farklı bir psikoloji... hani kavuşunca aşk olmuyor ya..

Psikolojin sana oynuyor.Mutsuz seyler yasatti diye düsünüp üzüleceğine olaylara bir de ya evlendikten sonra bunları yasatsaydı diyerekten şükrederek bakmayı denemelisin.

Sadece sevmek mutluluk sağlamıyor ben bunu anladım artık sizde anlayacaksınız. Kavgalı gürültülü bi iliskimiz olsun ama o olsun felan bunlar mutluluk degil, bagımlılık. Uzaklasınca kafanız rahatladıgında anlıyorsunuz ne kadar yoruldugunuzu.. eski sevgili sonucta biseyler yaşanmış ve simdi evleniyor neden benle degil diye ister istemez sorgularsınız tabi.. sadakat yokken ama saglıklı bi iliski olcagını hiç sanmıyorum..

Benim 8 sene bir ayrıl bir barış yaşadığım bir ilişkim vardı. Canı sıkılır ayrılır, bazen 1 hafta bazen 1 ay sonra geri dönerdi. En son normal görüştüğümüz zamanlarda tek kelime bile etmeden iletişimimizi kesti, instagramdan engelledi, ben de sinir olup yazmadım sonra ona.

6 ay sonra tesadüfen instagramımda olan yakın arkadaşının nişan storysi ile öğrendim nişanlandığını. Ne arkadaşı ne kendisi korkularından aramalarıma mesajlarıma cevap vermediler. En son allah belanı versin temalı bir mesaj atıp hayatından tamamen çıktım.

Sonra ne mi oldu? O sıra benim de ciddi olmadan takıldığım bir adam vardı. O adam benim şimdi eşim, her şeyim. O kadar mutluyum ve Allah'a o kadar şükrediyorum ki o şerefsizden kurtulduğum için. Halbuki böyle bir şok yaşamasaydım bu ayrıl barış ilişki belki hala devam ediyor olacaktı. Nişanlandığını görmek beni kendime getirdi. Eminim sizin de böyle olacaktır. Yürüyecek olsaydı yürürdü zaten, yürümüyosa hayırlısı olmuştur.

sen arabasını park ettiği yere bakıyosun ya, evlendiği kız da geceleri onu camlarda öyle beklicek işte.
karaktersiz ve nankörün yası üç gün tutulur. sadaka ver kurtulduğun için. ben de benzer bir kişilik ile 2 senemi heba ettim. anlattıklarının bire bir aynılarını yaptı bana. açıklaması da şu olurdu "gidip görüşmedim ya, eklesem konuşsam ne olur" ulan it! kızlar yüz verse ayakların totona değe değe gidiceksin yani bilmiyo muyuz... neyse sakinim ne diyodum, çok mutlu ol arkadaşım sen kurtulduğun için. ve inanıyorum doğru zamanda doğru kişi seni bulucak

İnsallah bulur cok tesekkur ederim

Ne guzel olmus sonu. Allahim daim etsin mutlulugunuzu Haklisiniz vardir bir hayir herseyde

Haklisiniz zaten hafiye gibi herseyi arastirir olmustum onunla ilgili. İlerki zamanda daha cok yorucakti beni cok tesekkurler

universitenin ilk bir bucuk yilinda sevgilim vardi lisede baslamis bir iliskiydi. simdi hatirladikca cok utaniyorum nasil boyle bir iliskinin icindeymisim diye.

arabasi yoktu ben her gun istisnasiz onu evinden alir okula birakir, ogle aralarinda merkez kampusten dogu kampuse onu gormeye gider, aksam da ders cikisinda alir gidecegi yere birakirdim. harcligi yoksa verirdim. sacma sapan her turlu fedakarligi yapiyordum. sonunda aldatildim bitti tabi.

sonra simdiki sevgilimle bir iliskiye basladim, o sira hic iliski havamda da degildim yani uzgun ve yorgundum acikcasi. sevgilimi de onceden tanidigim icin biraz takilalim eglenceli cocuk demistim. bambaska biri cikti cok iyi kalpli, iyi niyetliymis ben anlamamisim bunca zaman. hayatima cok guzel geldi. sevildigimi hissettim resmen. 4 yil olacak neredeyse. simdi o onceki iliskimi hatirlayinca utaniyorum ayni sizinki gibi kangren bir iliskiymis. iyi ki de bitmis, hayatim bambaska bir yere geldi.

Ayni benim gibi fedakarliklar yapmissiniz. Ne guzel olmus simdi ama Mutluluğunuz daim olsun

Efendi adamlar yerine hayirsizlari tercih eden kadınlardansiniz sanırım. Aldatilip hala romantizm yapiyosunuz başka kişilerle de sanki o çok iyi biriymiş gibi kıyaslayıp o kişileri terketmissiniz. Siz olduğunuz yerde böyle romantizm yapmaya devam ettiğiniz sürece bu adam kadını aldatır ikinciye evlenir hatta torunlari bile olur. siz hep böyle mutsuz devam edersiniz. Bırakın bu şerefsizler için günlerinizi zehir etmeyi

Benimkilerin hepsi evlendi.Her duyduğumda hafif bir hüzün sonrası normal hayata dönüş yapacak birşey yok.Herkes bir yerden hayatına devam ediyor

Oyle haklisiniz Annemde verilmis sadakamiz varmis oyle dedi simdi anlatinca
Kesinlikle öyle canım. Benim ilk sevgilim bana evlenme teklifi etmişti aldatmasının üstüne o kızda bunu aldatınca saatler sonra gidip üniversite kaydımı yaptıracaktım ve evlenme teklifi etti. Hayır dedim ben seni okuturum evliyken de okursun kimse senin sevdiğin gibi sevmedi beni diye klasik yalanladı salladı. Ama okumayı tercih ettim ben gram da pişman değilim :) şuan ki olduğum kadından çok memnunum iki mesleğim var elimde bir romanım:) kabul etseydim şimdi ki ben olamazmışım meğerse

Çok takılmayın yaa benmde 6 yıllık ilişkim sonlandıktan 7 ay sonra en yakın kız arkadaşımla evlenmişti eski sevgilim.. kendinize zaman verin geçiyor. Size tavsiyem başka seylerle zorla olsa da oyalanın ..
Mutlular mı peki ?

Benimde vardı öyle kangren olmuş ilişkim ,ayrıl barış sonra aldattığı kızla evlendi 3 ay sonra ayrıldılar adam çok afedersiniz ama p...ç tekiydi ,Rabbim daha iyisini çıkarsın karşıma

Var evet Benim çooookkk eskiden fi tarihinde hoşlandığım bir vardı. Birde aynı yerde çalışıyorduk. Bu adam benim gözümün önünde flört etti. Hem de kaç kızla. Sonra biri karşısına çıktı. Nişanlandı ve evlendi. O nişanlıyken benim de karşıma biri çıktı. Şimdiki eşim Onunla yaşamayı hayal ettiğim her şeyin çok fazlasını eşimle yaşadım. İyi ki de eşimle yaşadım. Bazen o günleri hatırladığım da öff ne aptalmışım diyorum. Şimdiki aklım olsa o iş yerinde sadece eğlenirdim. Kim kiminle ne yaparsa yapsın. Niye kendime o eziyeti çektirmişim ki? E ne oldu şimdi? Ne o kişi hayatım da ne flört ettikleri ne de eşi. Anı yaşa arkadaşım. İnan hiçkimse için değmiyor. Bak ben onlar gezip, tozarken karalar bağlıyordu. Onlar mutsuzken de belki de ben gezip tozuyordum. O yüzden salla gitsin. Cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…