- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Ne kadar romatik birisiniz. Oturduğu koltuğa bakmak falan. Valla sizin gibi iyi niyetli insanları gördükçe kendimden şüphe ediyorum :) ha illede üzülmek istiyorum derseniz evleneceği kız için üzülebilirsiniz mesela. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez.
Sonra başka biriyle evlenip mutlu olan var mı demissiniz. Siz zaten bu adamla hiç mutlu olmamışsınız ki. Böyle bir adamdan kurtularak yeni biri ile mutlu olacağınızdan şüpheniz olmasın.
aslinda boyle melankoli sacma sapan seyler yapmam ama niye yaptim bende bilmiyorumcok tesekkur ederim insallah
Zaman haklisiniz , cok tesekkur ederimÇok takılmayın yaa benmde 6 yıllık ilişkim sonlandıktan 7 ay sonra en yakın kız arkadaşımla evlenmişti eski sevgilim.. kendinize zaman verin geçiyor. Size tavsiyem başka seylerle zorla olsa da oyalanın ..
Oyle güzel olmus ki sonu. Daim olsun mutlulugunuzBenim eski sevgilim olacak kisi benimle beraber yurtdisina tasinma plani yaptigi ve is buldugu halde, gelmekten vazgecmis, bana soylemekten korktugu icin geliyorum diye beni oyalamis(benden birkac ay sonra gelecekti yanima). Ben bunu ortak bir arkadastan ogrendim, yuzlestigimde bana 'Cok tepki gosterirsin diye soylemedim' dedi. Baska arkadaslarimiza da 'Zaten sonsuza kadar beraber olacak degildik, ne bekliyordu ki' demis asiri karakterli (!) bir insan oldugu icin...
Ben bu tasindigim ulkede 6 ay sonra esimle tanistim, tanistiktan 6 ay sonra evlendik. Nisanlandigimi duydugunda delirmis, onu hic unutamayip bekleyecegimi dusunuyormus, o zaten kafasini toplayip bana donecekmis, ben nasil baskasi ile evlenip onu birakirmisim diye aglamis arkadaslara. Egoya bakin yani.
Hayatimda bana en buyuk kazigi atan kisilerden biridir ama iyi ki de yapmis. Esim beni tanistigimizdan beri bir gun bile pisman etmedi, hayatima girmesi icin yine ayni yollari gecmem gerekse bir kere bile tereddut etmem.
Cok tesekkur ederim. Ben o cumleyi yazarken aslinda hic o acidan bakmamıştım ama haklisiniz. Tanimiyorum iyi biridir muhakkak tabiki kotu seyler yasamasini istemem eşinin. Sonucta ne sucu var bizden sonra olmus bisey belki ona aynilari yapmaz bilemeyiz Kendim kurtuldum anlaminda dusunmustum ama farkli acidan bakmami sagladiniz tesekkurler tekrar yorumunuz icin.Öncelikle sizi üzmüş birinin başka bir kadını da üzecek olmasına sevinmeniz çok yanlış. Problemi başkası devraldı diyip gülmeniz, içinize oturan öküzün acısını başkasından çıkartmaya çalışmanız biraz adaletsizce olmuş bence böyle düşünmeyin. Esas duymak istediğinize gelecek olursam geçiyor inanın geçiyor. Bir gün arkanıza bakıp gülüyorsunuz bile üzüldüğünüze. Bende sizin yaşadığınızı yaşadım ama şimdi çok mutluyum çok şükür ve arkama bakıp sadece gülüyorum. Giden gittiği yeri mutlu etsin merak etmeyin mutlaka bir gün kalbinin ekmeğini yiyecektir.
Cok tesekkurlerbu naif halinizle o adamdan çok daha iyisini hak ediyorsunuz. evleneceği kız için üzüldüm sadece, bu tip adamlar asla değişmezler olan kadınlara olur.
mutlu olun, kurtuldunuz.
Benim de evlendi zor ama alışıyor insanÇok takılmayın yaa benmde 6 yıllık ilişkim sonlandıktan 7 ay sonra en yakın kız arkadaşımla evlenmişti eski sevgilim.. kendinize zaman verin geçiyor. Size tavsiyem başka seylerle zorla olsa da oyalanın ..
Tabi canım alışıyor sadece bu zaman kısmı biraz da kişinin elinde ne kadar çabuk silkelenip kendine gelirsen senn için o kadr iyi .. eski sevgilim en yakın arkadaşımla evlendi 1 kızı oldu hatta ama hala beni merak etmeden duramadı aramalar yazmalar linkedinden bakmalar ben evlendim hala bakıyor .bunlar böyle giden mutlaka bi dönüyo arkasınaBenim de evlendi zor ama alışıyor insan
Mutluluğunuz daim olsun.Benim eski sevgilim olacak kisi benimle beraber yurtdisina tasinma plani yaptigi ve is buldugu halde, gelmekten vazgecmis, bana soylemekten korktugu icin geliyorum diye beni oyalamis(benden birkac ay sonra gelecekti yanima). Ben bunu ortak bir arkadastan ogrendim, yuzlestigimde bana 'Cok tepki gosterirsin diye soylemedim' dedi. Baska arkadaslarimiza da 'Zaten sonsuza kadar beraber olacak degildik, ne bekliyordu ki' demis asiri karakterli (!) bir insan oldugu icin...
Ben bu tasindigim ulkede 6 ay sonra esimle tanistim, tanistiktan 6 ay sonra evlendik. Nisanlandigimi duydugunda delirmis, onu hic unutamayip bekleyecegimi dusunuyormus, o zaten kafasini toplayip bana donecekmis, ben nasil baskasi ile evlenip onu birakirmisim diye aglamis arkadaslara. Egoya bakin yani.
Hayatimda bana en buyuk kazigi atan kisilerden biridir ama iyi ki de yapmis. Esim beni tanistigimizdan beri bir gun bile pisman etmedi, hayatima girmesi icin yine ayni yollari gecmem gerekse bir kere bile tereddut etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?