Eski sevgilim evleniyor

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Selamlar herkese
Guzel seyler duymaya oyle ihtiyacim var ki, anlatacak kimse yok yakinimda yine aklima sizler geldiniz
Aslinda hep aldatilan gozu disarda benden baskalariyla da olmak isteyen ama beni de birakmak istemeyen biriydi. Defalarca ozur dileyen sonra yine beni sanal mecralarda aldatma cabalarina girerdi ben yine affederdim salagim ya.. Sonra bir gun kestim attim bu kangren olmus kolu. Baskasi girdi hayatima sonra ,belki cok asik olamadim onunla oldugu gibi olmadi hep eksikti baska sorunlar vardi devam etmedi iliskim.

Bugunde bakarken karsima cikti eski ilk sevgilim evleniyormus, ben neden mideme yumruk yemis gibiyim. Benim iliskim yolunda gitmedi kimseyle iki kelime konusucak gucu istegi bulamıyorum kendimde. Birlikte hayal ettigimiz seyleri baskasiyla yasiyacak. Bizim evde babamla karsilikli oturduklari koltuga gittim baktim, pencereden arabasini parkederken onu izledigim camdan baktım..
Beni cok üzdü herseyimiz hazirken hep hevesimi kursagimsa birakti aileme mahcup etti surekli arayis halindeydi baskalariyla da yazisma gorusme pesindeydi inkar etse de. Aciklamasi da herkes yapiyo bunu herkes herkese cok mu sadik zannediyosundu. Cok ah ettim cok uzuldum. Herkesi sorgular oldum, guven kavrami birakmadi bende.
Bir yandan da uzulmuyorum sonucta problemi baskasi devraldi

Cok sacma gelicek size biliyorum ama lutfen varsa sonra baska biriyle evlenip iyiki onunla evlenmemisim diyenler simdi cok mutlu olanlar yazarsaniz oyle mutlu olurum ki
 
Son düzenleme:
Ne kadar romatik birisiniz. Oturduğu koltuğa bakmak falan. Valla sizin gibi iyi niyetli insanları gördükçe kendimden şüphe ediyorum :) ha illede üzülmek istiyorum derseniz evleneceği kız için üzülebilirsiniz mesela. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez.

Sonra başka biriyle evlenip mutlu olan var mı demissiniz. Siz zaten bu adamla hiç mutlu olmamışsınız ki. Böyle bir adamdan kurtularak yeni biri ile mutlu olacağınızdan şüpheniz olmasın.
 

aslinda boyle melankoli sacma sapan seyler yapmam ama niye yaptim bende bilmiyorum cok tesekkur ederim insallah
 
aslinda boyle melankoli sacma sapan seyler yapmam ama niye yaptim bende bilmiyorum cok tesekkur ederim insallah

Kendinize bir kahve yapın ve o kişiyi hayatınızdan çıkararak kendinize ne kadar büyük bir iyilik yaptığınız için kendinizi odullendirin :)

Umarım çok çok mutlu olursunuz ki böyle birinden sonra buna şüphem yok :)
 
Benim eski sevgilim olacak kisi benimle beraber yurtdisina tasinma plani yaptigi ve is buldugu halde, gelmekten vazgecmis, bana soylemekten korktugu icin geliyorum diye beni oyalamis(benden birkac ay sonra gelecekti yanima). Ben bunu ortak bir arkadastan ogrendim, yuzlestigimde bana 'Cok tepki gosterirsin diye soylemedim' dedi. Baska arkadaslarimiza da 'Zaten sonsuza kadar beraber olacak degildik, ne bekliyordu ki' demis asiri karakterli (!) bir insan oldugu icin...

Ben bu tasindigim ulkede 6 ay sonra esimle tanistim, tanistiktan 6 ay sonra evlendik. Nisanlandigimi duydugunda delirmis, onu hic unutamayip bekleyecegimi dusunuyormus, o zaten kafasini toplayip bana donecekmis, ben nasil baskasi ile evlenip onu birakirmisim diye aglamis arkadaslara. Egoya bakin yani.

Hayatimda bana en buyuk kazigi atan kisilerden biridir ama iyi ki de yapmis. Esim beni tanistigimizdan beri bir gun bile pisman etmedi, hayatima girmesi icin yine ayni yollari gecmem gerekse bir kere bile tereddut etmem.
 
Çok takılmayın yaa benmde 6 yıllık ilişkim sonlandıktan 7 ay sonra en yakın kız arkadaşımla evlenmişti eski sevgilim.. kendinize zaman verin geçiyor. Size tavsiyem başka seylerle zorla olsa da oyalanın ..
Zaman haklisiniz , cok tesekkur ederim
 
Oyle güzel olmus ki sonu. Daim olsun mutlulugunuz İnsallah bende sonu boyle güzel anlatirim bir gun sizin gibi
 
Adi ustunde eski sevgili. Ister evlensin istersr bin sevgili bulsun. Sadece kendinize zarar veriyorsunuz onu dusunerek. Yok babamla su koltukta oturdu yok arabasini buraya park etti bunlar nedir? Mutluluklar dile icinden ve hayatina devam et. Değmez...
 
"Huylu huyundan vazgeçmez."
"Can çıkar huy çıkmaz" gibi anlamlı atasözlerimiz üzerine derin bir felsefi yaklaşımda bulunup ne kadar şanslı olduğunu hatırlayıp mutlu olmalısın.
Devam etseydin yarın daha büyük acıyla yıkılacağının taahüdünü veren bir adam için daha fazla üzme kendini.
Onun evlenebilmiş olması seni üzmemeli.
Sana yaşattığını o kıza da yaşatacak maalesef.
İç çekip üzülmene bile değmez.
 
Öncelikle sizi üzmüş birinin başka bir kadını da üzecek olmasına sevinmeniz çok yanlış. Problemi başkası devraldı diyip gülmeniz, içinize oturan öküzün acısını başkasından çıkartmaya çalışmanız biraz adaletsizce olmuş bence böyle düşünmeyin. Esas duymak istediğinize gelecek olursam geçiyor inanın geçiyor. Bir gün arkanıza bakıp gülüyorsunuz bile üzüldüğünüze. Bende sizin yaşadığınızı yaşadım ama şimdi çok mutluyum çok şükür ve arkama bakıp sadece gülüyorum. Giden gittiği yeri mutlu etsin merak etmeyin mutlaka bir gün kalbinin ekmeğini yiyecektir.
 
Cok tesekkur ederim. Ben o cumleyi yazarken aslinda hic o acidan bakmamıştım ama haklisiniz. Tanimiyorum iyi biridir muhakkak tabiki kotu seyler yasamasini istemem eşinin. Sonucta ne sucu var bizden sonra olmus bisey belki ona aynilari yapmaz bilemeyiz Kendim kurtuldum anlaminda dusunmustum ama farkli acidan bakmami sagladiniz tesekkurler tekrar yorumunuz icin.
 
Benim de evlendi zor ama alışıyor insan
Tabi canım alışıyor sadece bu zaman kısmı biraz da kişinin elinde ne kadar çabuk silkelenip kendine gelirsen senn için o kadr iyi .. eski sevgilim en yakın arkadaşımla evlendi 1 kızı oldu hatta ama hala beni merak etmeden duramadı aramalar yazmalar linkedinden bakmalar ben evlendim hala bakıyor .bunlar böyle giden mutlaka bi dönüyo arkasına
 
Bende bir zamanlar boyle naiftim sonra bi ökuz sevdim cekmedigim aci kalmadi.en sonunda kestim attim herseyi esimle tanistim.beni oyle guzel sevdiki bi kere olsun aklima o kisi gelmedi.simdi 8 yillik evliyiz allah yuzume guldu de iyiki olmadi diyorim.sizde oyle diyeceksiniz suan evlenmis olacagi fikrinr uzuluyorsunuz.bence cikip gelse evlenelim dese evlenmezsiniz.bunun dogru olmadigini sizde biliyorsunuz yakinda gececek acisi
 
Mutluluğunuz daim olsun.
 
Benim bi zamanlar takıntı derecesinde bağlı olduğum türlü yanlışlarına rağmen ayrılamadığım insan şu an tek gram umrumda değil
Çok da zorlanmıştım unutmak için o zamanlar
O evlenmiş ortak bi arkadaş söyledi
Bende evlendim ama arkadaş söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti
Ortak arkadaş olduğu için sosyal medya öneride bulunuyor o zaman gördüm profilini
Düşündüğüm tek şey ay ben bunu mu sevmişim zamanında
Tek tavsiyem kendini kapatma yeni insanlara şans ver
Herkesi dışlayıp onu düşünmeye devam edersen döngüden kurtulamazsın
 
5 yıllık ilişkim vardı, o da beni aldatıyordu ara ara ama beni de bırakmıyordu , ben de sevdiğim için barışıyordum hep. En son bir ayrılığımızda inat ettim barışmadım, başkasını soktum hayatıma, onun kadar sevmesem de. 2 sene sonra evlendi eski sevgilim, şöyle bir sosyal medyada araştırma yaptım, meğer benimle olduğu son 1 yıl da , evlendiği kızla da görüşüyormuş. Daha sonra ben de biriyle evlendim, 6 ay sonra boşandım. O hala evli ve çocukları vari görünüşe göre mutlular. Şu an bir ilişkim var 6 aydır ve şükür ki çok seviyorum. Ve hayatımdan çıkan herkese teşekkür ediyorum, iyi ki çıkmışlar da onu bulmuşum. Zamanla geçecek, zaman herşeyin ilacı. Bu arada, bu en son sevgilimle tanışıncaya kadar da , keşke biz o eski sevgilimle evlenseydik demedim hiçbir zaman, onu çoktan unuttum, nesini sevmişim diyorum, şaşırıyorum kendime şu an. Zaman gerek sana da.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…