eski sevgilim beni seviyor mu, affetmeli miyim yardım edin üzülmekten yürek kalmadı..

Aşkımlı konuşuyor olsun diyelim ama, "sen benimsin" ne demek ya? Ben ki çok geniş insanımdır; bence bile hiçbir açıklaması olamaz bu lafın. Öyle diyorlarmış kızla birbirlerine.

Evet orda bi dusunur insan.
Hemde kizdan bahsetmissinz.
Size "siz" diye hitap edip sevgilinzle boyle konusmasi. Kiskanclik geldi aklima.
Buyuk ihtimal bisy var aralarinda.

Ama tavsiye olrak: eger dogru soyledigine inaniyosaniz( yada acaba dgrumu soyluyor diyosaniz) ve ilerde keske bi sans verseydim demek istemiyosanz, deneyin bi muddet daha. Cunku baya bi cabalamis sizi kzanmak icin. Tabi hic inandirici gelmiyosa tum soyledikleri, kestirip atin.

Bir kiza canim bebegim benimsin diyorsa insan, sevgilisi dediginin ne farki kalir ki. İnsan sadece sevdigine soyleyebelir bu laflari. Onlar karsi cins gercek kardes olmadiktan sonra neden aralarinda ozel birsey olmasin bu durumda. İnsan kardesi bildigine de boyle laflar etmez. Benimsin ne demek ya. Kardesi bildigine saygisi olur insanin. O degil de ya kiz baska turlu bakarsa bakiyorsa bu kadar samimiyet karsisinda......

Adam seni alenen aldatıyor, kardeş gibi (!) gördüğü kızı hayatından sildiğini söylemiş ya, sevgisi gibi bu da yalan. Bundan sonra sadece daha dikkatli davranacak ama o kız ve diğer kızlar hayatında olmaya devam edecek.Böyle bir şeyi kabul edebileceksen affet tabii...

Keklemis adam resmen. O kizla bitmemis. Kizi sildigi falan yok. Yalan. Tipki kardesiz dedigi gibi. Herseyi bir kenara birakip bir de su acidan bakmak lazim. Yalanci birine ne kadar guvenebileceksin. Bundan sonra her soylediginin altinda acaba dogrumu diye dusunup duracaksin. Kafanda soru isaretleriyle yasamaktansa hayata baska biriyle devam etmek daha mantikli. Bu adamin yalanlari, guvensizlikleri, acaba aldatiyor mu beni diye surekli kafanda soru isaretleri birakmasi yorar seni. Ne gerek var ki boyle yasamaya. Guven tek kullanimlik unutma.

Derslerden kalmimis yalan ya. Hic bir erkeğin lafina inanma blöf yapiyo. Başka kızlarla niye öyle konusmus. Valla bu erkekler yaptıkları bir hataya güzel kılıf örerler genelde

aşkım ,bebeğim benimsin diyorlar sonra kardeş oluyorlar ne hikmetse

kardeşlik kavramı mı değişti de benim mi haberim yok

Her şey ortada bence. Ne biçim insanlar var, anlatmaya utanıyorum gerçekten. Her neyse, siz bildiğiniz gibi yapın. Ama ben olsam böyle bir adama güvenmem.

yanlış anladığımı içimin rahat olması gerektiğini sadece kardeş olduklarını diğer türlüsünün mümkün olmadığı gibi palavralar

Biraz burnu sürtsün sizi kaybetme korkusuna girsin bidaha böyle şeyler yapmıycagına emin olun ve sizde bıdaha guvenebilirim diyosanız devam edin. Çünkü sevgi kolay kazanılmıyor,burda herkes hemen bişeyleri kestirip atın derdinde ama insan başına gelince bence burda yazdıgı gibi asla davranmıyo Yaşayınca bazı şeyler içinde olunca çok farklı.

bana pek inandırıcı gelmedi.
kardeşler birbirlerine sen benimsin demezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…