- 17 Nisan 2023
- 84
- 23
- Konu Sahibi olmuyoreskisigibi
Çok toxic bir ilişkimiz vardı. Sorunluydu, ona sadık kalabileceğime ve eski sevgilimi unuttuğuma inanmazdı. Beni defalarca manipüle ederek psikolojimi mahvetti. Tek manipüle ettiği ben değildim, ailemi ve arkadaşlarımı da etmişti. Onlara da zararsız, kendi halinde gösterdi kendini ve çevremdeki herkes benim hatalı olduğumu düşünüyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdim. Bunu ona söylediğimde delirdi. İçinden bambaşka biri çıktı. Bir sürü mide bulandırıcı küfürler, bel altı laflar, beni yapmadığım şeylerle suçlamalar… Hatta ona güvenip paylaştığım büyük sırlarla bile tehdit etti. Bu tehditleri halen unutamıyorum. 2 gün boyunca nefes alamamıştım. Böyle birine aşık olmuş olduğum için kendimden o kadar çok utandım ki. Öyle laflar etti ki geçmiş travmalarımı bile hatırladım ve söyledikleri de çok büyük bir travma yarattı bende. Geceleri uyuyamıyorum, hayatım iyice kötüleşti, bazenleri durduk yere ağlama krizlerine giriyorum ve bazenleri kusmaya başladım. İçimde o kadar çok duygu var ve hepsi o kadar aşırı ki… Nefret, kin, öfke, pişmanlık, üzüntü, stres, korku… Hepsi beni mahvediyor. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Neredeyse aklımı kaybedeceğim. Onun vicdanı rahattır belki de ama ben her gün işkence çekiyorum. Sözde bana çok aşıktı, gerçek yüzünü göremediğimden dolayı öyle bir yanıyor ki içim. Sonuna kadar okuyanlara teşekkür ederim şimdiden.