Eski sevgilim arkadas amaçlı mı yaziyor?

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Sanaldan 7 yillik arkadaşım vardı hic görüsmemistik, sonra 2 ay sevgili olmuştuk stresli donemlerimizdi, karşılıklı konuşup ayrıldık. Daha sonra hayatlarımıza birileri girdi, 2 yıl geçti iletisimde degildik bu süre icerisinde. Sevgilimden ayrilinca onunla iletişime geçmiştim kucuklugumun arkadasligi beraber büyüdük yazmak istedim. Ancak şimdi 4-5 gündür her gün yazıyor, akşamları İnternetten film izliyoruz. bugün gunaydin diye mesaj atti aksam ben olamayabilirim dedi. Ama flörtoz konuşmuyor, eski sevgilisini sevmiyor, fakat ilişki süreclerinde ona verdigi degeri baskasina veremeyecegini, bu yaslarinda ciddi iliski dusunmedigini soyledi, ancak benimle sevgiliykeb ayrilmasininda hata oldugunuda ima etti zamani gelince konuşulur bunlar hayat dedi konuyu kapatti. Peki neden böyle yapıyor? Sizce bu durum nasıl aciklanilabilir? Arkadaş amaçlı mı yoksa farklı mı sebebi?

Arkadaş amaçlı olma ihtimali milyonda bir. Önemli olan sizin ne düşündüğünüz, denenmişi tekrar denemeyi düşünüyormusunuz? Eğer yeniden sevgili olmak gibi bir niyetiniz varsa şu akar yatağını bulur bekleyin. Yok öyle bir niyetim yok öylesine konuşuyorum diyorsanız aranızdaki ilişkiyi sonlandırın derim.

O hayatımda hep farkli bir yerde oldu bunca yıldır özeldi, fakat eski sevgilisine verdiği değeri başkasına vermez diyor bu yüzden arkadaşça yazmış olabileceğini düşündüm yoksa neden böyle söylesin ki

Sıkıntı tam da orda. Eğer kendisi için böyle düşündüğünüzü biliyorsa çok tehlikeli. Siz onun için eski sevgilisi kadar özel olmaya bilirsiniz ama o sizin için özelse ve hep öZel kalacaksa?

Cani sıkılmıştır, konusacak kimse yoktur.
Sizi artik sevmiyor ve ilgi duymuyor ama dediğim gibi yoklukta kalmis, o yuzden isteksiz de olsa yaziyor arada..

Sıkıntı tam da orda. Eğer kendisi için böyle düşündüğünüzü biliyorsa çok tehlikeli. Siz onun için eski sevgilisi kadar özel olmaya bilirsiniz ama o sizin için özelse ve hep öZel kalacaksa?
Kendisi bilmiyor sanırım böyle düşündüğümü ancak o benim icin öyle nerden nereye savrulursam savrulayim ondan kurtulamiyorum

Bilemiyorum.
Erkekler herkese yazıyor çok da anlam yüklememek lazım.

Sizde arkadaştan öte bir ima da olsa yazmayın.

Şahsi fikrim iki eski sevgiliden arkadaş olmaz..

Kızlar ben sizi birbirinize çok uyumlu, çok benzer buldum, belki aranızda sohbet edip fikir danışmak istersiniz, çünkü olay örgüleriniz de yazım stilleriniz de kullandığınız random benzerliği de dikkat çekici, sizi birbirinize çok benzettim. Benzer insanlar birbirine daha iyi yardımcı olurlar. Ruh ikizi gibisiniz, birbirinizi bulduğunuz için çok şanslısınız.

Bir de kazen'den merveicx'e 1 Şubat 2023 tarihli alıntı mesaj aşağıdaki şekildedir:
"canınız sıkıldıkça mı yoksa şifrenizi unuttukça mı üyelik alıyorsunuz?

yardımcı olmak isteriz..."

Cabı sıkılıyor. Şu an kimse yok boşluktan yazıyor. Belki ıyı gelırsın dıye

Hiçbir erkek sizin durumuzda olan asla arkadaş amaçlı yaklaşmaz.Bunu asla unutmayın.Unlu talk show sunucusu Steve var belki bilirsin.Soyle demişti benim hiç kadın arkadaşım yok çünkü eşim var.Buz erkekler kadınlarla arkadasliklarimizda kapının aralanmasini bekleriz aralandigi an hemen gireriz.Demem o ki size arkadaş gibi falan bakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…