- 18 Şubat 2015
- 24
- 1
- 41
-
- Konu Sahibi Sedeffedes
aklınmı karışıyor senin?
satır aralarından anladığım kadarıyla hala ziyadesiyle mühimsiyorsun.Sanırım yani bilmiyorum pek karışacak biri değilim aslında
satır aralarından anladığım kadarıyla hala ziyadesiyle mühimsiyorsun.
ya :)Vicdanım da ağır basıyor çünki şöyle bişey var her şeyi bırakıp buraya geldi 7 aydır burada çalışmıyor ve dışarıda kalıyor çünki arkadaşım sabaha karşı acile gittiğin de orada yatarken görmüş bende konuştum nerede kalıyorsun diye seni ilgilendirmez dedi. Ne yer ne içer hava malum insanım ben de bir yer de üzülüyorum bu haline
ya :)
az daha zorlasak bişiler çıkabilir sanki..
en doğru kararı verecek olan sensin.
tamamen vazgeçmesini istiyorsan görmezden geleceksin bunun başka çaresi yok.kararım belli de böyle yapması karıştırdı ortalığı aslında. Hadi vazgeç susar çeker gider dedim tam ay oldu yani hemen hemen
tamamen vazgeçmesini istiyorsan görmezden geleceksin bunun başka çaresi yok.
Forumun eskilerindenim fakat üyeliğim yoktu.
Benim yaklaşık bir yıllık ilişkim vardı bu süre zarfında çok ilgili şevkatli süprizler ile doluydu yalnız aramız da mesafe vardı ama hiç sorun etmez her hafta sonu gelirdi. Ama ben sıkıldım devam etmek istemedim ve güzellik ile anlattım. Çok çabaladı devam etmek istedi fakat geri dönmek istemedim.
Şimdi benim olduğum şehirde aylardır iş bulup buraya yerleşecekmiş. İş girişimde yada çıkışımda denk geliyoruz yani bilerek geliyor bazen rastlaşıyoruz bi kaç defa da takip etmiştir beni.
En son yani dün eğer bir daha etrafım da olursa polise gideceğimi belirttim bana atığı mesaj da kısaca belirttiği ise taciz etmiyorum seni tehdit etmiyorum istediğimi de burada yaparım istersem sana yakın ev tutarım sana ne istediğim durakta bekler istediğim yer de gezerim gibiydi. Evet doğru bir kez doğrudan iletişime geçmemiştir benle yüz yüze.
Sormak istediğim şikayet ettiğim de her hangi bir yaptırım veya uzaklaştırma olur mu?
Not: Emlak ve dekarosyon işi yapıyorum hemen cevaplarınıza dönenemem lütfen şimdiden affedin.
cidden ben de mesaji görür ggörmez gerildim. virüs gibi birşey. asil takıntılı olan da kendisi. yerli yesiz aynı sorusu. bi bitsin artik..Sinir bozucu üye ve itici sorusunu görene kadar iyiydide onu görünce kaçasım geldi. Kusura bakmayın. Zira kendisi İnsanı forumdan soğutuyor.
çok mu takıntılıymış zipzipBurcu ne bu adamin? Amma takintiliymis!
Forumun eskilerindenim fakat üyeliğim yoktu.
Benim yaklaşık bir yıllık ilişkim vardı bu süre zarfında çok ilgili şevkatli süprizler ile doluydu yalnız aramız da mesafe vardı ama hiç sorun etmez her hafta sonu gelirdi. Ama ben sıkıldım devam etmek istemedim ve güzellik ile anlattım. Çok çabaladı devam etmek istedi fakat geri dönmek istemedim.
Şimdi benim olduğum şehirde aylardır iş bulup buraya yerleşecekmiş. İş girişimde yada çıkışımda denk geliyoruz yani bilerek geliyor bazen rastlaşıyoruz bi kaç defa da takip etmiştir beni.
En son yani dün eğer bir daha etrafım da olursa polise gideceğimi belirttim bana atığı mesaj da kısaca belirttiği ise taciz etmiyorum seni tehdit etmiyorum istediğimi de burada yaparım istersem sana yakın ev tutarım sana ne istediğim durakta bekler istediğim yer de gezerim gibiydi. Evet doğru bir kez doğrudan iletişime geçmemiştir benle yüz yüze.
Sormak istediğim şikayet ettiğim de her hangi bir yaptırım veya uzaklaştırma olur mu?
Not: Emlak ve dekarosyon işi yapıyorum hemen cevaplarınıza dönenemem lütfen şimdiden affedin.
zor bir durum. eski sevgilinin boyle sessiz sessiz etrafta dolaşması çok can sıkıcı. çünkü ne düşündüğünü bile bilmiyorsun. hastane köşelerinde yatması falan hic normal değil sanki bir psikolojik rahatsızlık gibi olabilir. ergen de değil ki çocukluk yapıyor diyelim. aklıma bi çözüm gelmedi. sadece savcılığa basıma birşey gelirse sorumlusu bu adam olabilir diye bir şey bırakılabilir. ama adama da acidim.
Yedi aydir issiz ve acilde orda burda yatiyor ve sizin reddetmenize ragmen Çevrenizde.. Adam daha hayat kurmadan sokaklarda yatip kalkiyorsa bu tutku için ben olsam cok korkardim. Saglikli dusunen bir adam degil bu tatlim
Bende bugün kendi eski sevgilimi savcılığa şikayet ettim. Ayrılalı 3 yıl geçmesine rağmen psikolojik şiddeti bitmek bilmedi. Bugün kendisini savcılığa şikayet ettiğimi duyunca bir sürü tehdit kıyamet :)
Bunlara yüz verdikçe iyice azıyorlar. Bunun yaşayan bir örneğiyim. Ayrıca, bugün iyi niyetli gibi durur yarın bir gün enteresan bir tepki verir canın daha çok sıkılır.
En ufak hatasını affetme derim ben .. İnş. kısa zamanda kurtulursun.
gerekli açıklamayı sen yapmışsın zaten bizim ne dememizi bekliyosun ki
Burcu ne bu adamin? Amma takintiliymis!