Eski sevgiliden kurtulma ?

Sedeffedes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
24
1
41
Forumun eskilerindenim fakat üyeliğim yoktu.

Benim yaklaşık bir yıllık ilişkim vardı bu süre zarfında çok ilgili şevkatli süprizler ile doluydu yalnız aramız da mesafe vardı ama hiç sorun etmez her hafta sonu gelirdi. Ama ben sıkıldım devam etmek istemedim ve güzellik ile anlattım. Çok çabaladı devam etmek istedi fakat geri dönmek istemedim.

Şimdi benim olduğum şehirde aylardır iş bulup buraya yerleşecekmiş. İş girişimde yada çıkışımda denk geliyoruz yani bilerek geliyor bazen rastlaşıyoruz bi kaç defa da takip etmiştir beni.

En son yani dün eğer bir daha etrafım da olursa polise gideceğimi belirttim bana atığı mesaj da kısaca belirttiği ise taciz etmiyorum seni tehdit etmiyorum istediğimi de burada yaparım istersem sana yakın ev tutarım sana ne istediğim durakta bekler istediğim yer de gezerim gibiydi. Evet doğru bir kez doğrudan iletişime geçmemiştir benle yüz yüze.

Sormak istediğim şikayet ettiğim de her hangi bir yaptırım veya uzaklaştırma olur mu?

Not: Emlak ve dekarosyon işi yapıyorum hemen cevaplarınıza dönenemem lütfen şimdiden affedin.

Evet görmezden gelmelisin. Yokmus gibi davran. Bu arada yaslariniz kac?

Polise yada savciliga neyi delil gosterip,sikayet edeceksin ki,en fazla eski sevgilim benim oldugum sehre geldi,yerkesmek istiyor,ara sira yolda karsilasiyoruz dersin en fazla,bunlarda suc degerinde seyler degil..
Halen umutlu ve seni seviyor demekki..halen yakin olma cabasi bu yuzden..daha fazla konusma,karsilassanda konusma,tepki verme..zaten tel.filan iletisim yollariniz kapalidir muhtemelen..zamanla tepki vermedigini anladikca,o da yoluna bakar merak etme..simdilik sakin kal.

iletişim yolları evet kapalı ulaşamıyor bana bana tepki de vermiyorum ki en son iş yerimde gördüğüm de arayıp savcılık vs dedim ona sadece. Belki belli bir mesafe koyarlar aramıza yaklaşamaz diye düşündüm.

Sinir bozucu üye ve itici sorusunu görene kadar iyiydide onu görünce kaçasım geldi. Kusura bakmayın. Zira kendisi İnsanı forumdan soğutuyor.

herhangi bi rahatsızlık söz konusu değilmiş.
görmezden gelmek en iyisi.

herhangi bi rahatsızlık söz konusu değilmiş.
görmezden gelmek en iyisi.

varlığı rahatsız ediyor artık sürekli dibimde sessiz çok kaldım görmezden gldim neler saydım vazgeçsin diye yok buraya yerleşecekmiş komşu bile oluruz sana nelere başladı. Belki evim ve iş yerimden uzak tutabilirim diye düşündüm ama bişey de yapmıyor ki

birine verebileceğin en büyük ceza onu yok saymaktır.
komşun olsa ne olmasa ne?
sen ondan geçtiysen birşey farkedermi?

birine verebileceğin en büyük ceza onu yok saymaktır.
komşun olsa ne olmasa ne?
sen ondan geçtiysen birşey farkedermi?

tabi ki fark etmez de ne bileyim dibimde olması hep bir de çok şey yaşadık biz ileri geri konuşur mu tedirginliği ki asla yapmaz biliyorum bunu geldiğinden beri de bir defa çevirip konuşmamız lazım dememiş adamdır ama neler oluyor hayatta kimler nasıl çıkıyor.

Sizi tehdit etmemiş,taciz etmemiş,şiddette yok savcılığa şikayet etseniz de bir ceza almaz,uzaklaştırma cezası için ciddi suç olması gerekir.

aklınmı karışıyor senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…