burda daha once konu acmıştım kilo ve özgüvenle ilgili.
ozetle o ıkı konudan bahsedim çünkü yeni konumla alakalı.
benım kilo yüzünden özgüvenim yok ( kiloluyum yani 70 kiloyum)
kilo ve özgüven yuzunden sevgılım le ilişkımız bitti
kendisi bana hiç bi ima da yada baska bi türlü kilo ile ilgili bişey soylemedi ama ben cok kafaya takıyodum bide eski sevgilim zayıf bide cevra bakımdan populer denile bilecek biriydi cevresinde cok kız vardı bende içden içe bunu kafaya takıyodum o kadar kız var cevresınden ılla benden ayrılır filan diye ( kızların güzel yada cirkin olmasına dEğil tamamen fiziklerine takık durumdaydim.
Benim ozguvenligim yüzünden ilişki bitti ben hem sevgilimi sucluyodum ilişkinin bitmesi yüzünden .
Ta ki en yakın arkadaşım çocuk sana o hareketlerine göre çok dayandı demesine kadar bende fark ediyorum yavaş yavaş suç bende ydi tamamen.
Şimdi asıl sorum ben bu cocugu nasıl kazanirim tekrar ??
Kendisi benim saçma sapan hareketlerim den kiskancligin dan bikmis durumdaydi.
Hatta kendisi de bana sorun sende bende değil demisti
ozetle o ıkı konudan bahsedim çünkü yeni konumla alakalı.
benım kilo yüzünden özgüvenim yok ( kiloluyum yani 70 kiloyum)
kilo ve özgüven yuzunden sevgılım le ilişkımız bitti
kendisi bana hiç bi ima da yada baska bi türlü kilo ile ilgili bişey soylemedi ama ben cok kafaya takıyodum bide eski sevgilim zayıf bide cevra bakımdan populer denile bilecek biriydi cevresinde cok kız vardı bende içden içe bunu kafaya takıyodum o kadar kız var cevresınden ılla benden ayrılır filan diye ( kızların güzel yada cirkin olmasına dEğil tamamen fiziklerine takık durumdaydim.
Benim ozguvenligim yüzünden ilişki bitti ben hem sevgilimi sucluyodum ilişkinin bitmesi yüzünden .
Ta ki en yakın arkadaşım çocuk sana o hareketlerine göre çok dayandı demesine kadar bende fark ediyorum yavaş yavaş suç bende ydi tamamen.
Şimdi asıl sorum ben bu cocugu nasıl kazanirim tekrar ??
Kendisi benim saçma sapan hareketlerim den kiskancligin dan bikmis durumdaydi.
Hatta kendisi de bana sorun sende bende değil demisti