konuşmayı ben başlattım nasıl bi an da keseceğim bir şey dememe açıklama yapmama gerek var mıkötü yapıyorsun.
bende bilmiyorum ezik gibi yazdım bi de dayanamadım ama o da devamını getirdiNiye yazmadan duramiyorsunuz şunlara
bende bilmiyorum ezik gibi yazdım bi de dayanamadım ama o da devamını getirdi
bana koyan şey de ailem yüzümden böyle olması ben ondan daha çok yoruluyorum iki ilişkim oldu ilki de bu yüzden bitmişti tramva oldu artıkBizden bi halt olmaz diyen adama birde aciklama yap olmaz olmaz bir tez hazirla sun... Gerek var mi lutfen ya devamini bende getiririm ne var bana yazan var ustelik ittigim bir kisi
Daha kimler kimler cikar önünüze lutfen kendi degerinizu bilin.bana koyan şey de ailem yüzümden böyle olması ben ondan daha çok yoruluyorum iki ilişkim oldu ilki de bu yüzden bitmişti tramva oldu artık
o kadar kötüyüm ki artık kusura bakmayın ağlamaktan istifra ediyorum o kadar bağlanmıştım ki anneme anlattım onu bu kadr ciddi düşünmesem ve inanmasam bu yaşta anneme anlatmazdım yani haberi olurdu ama detaylıca anlatmazdımDaha kimler kimler cikar önünüze lutfen kendi degerinizu bilin.
Hangimizin travmasi yok ki. Ama hayat iste zalım hayat devam ediyor
evet haklısınız beni seven insan her şeyimle kabul etsin diyorum ama başlarda birlikte aşarız diyip beni ümitlendirmişti şimdi böyle olması cidden kalbimi acıtıyorGerçek seven erkeğin bahaneleri olmaz. Çareler üretir. Aile sorunmuş da, baskılanman ilişkinize engelmiş de. Gerçek bir ilişkideki doğru olan insan; mevcut durumlardan yakınarak hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştırır. Sıkılmış yorulmuşmuş. Kıyamam vah.
hani diyorum uzak mesafe başlamadan ilişkimiz çok güzeldi o kadar güzel ve gerçek seviyordu ki ne zaman uzak mesafe olduk o zaman değişti kendi de kabul etti bunu zatenGerçek seven erkeğin bahaneleri olmaz. Çareler üretir. Aile sorunmuş da, baskılanman ilişkinize engelmiş de. Gerçek bir ilişkideki doğru olan insan; mevcut durumlardan yakınarak hayatını zorlaştırmak yerine kolaylaştırır. Sıkılmış yorulmuşmuş. Kıyamam vah.
Önüne niceleri çıkar daha. Bir kişiye saplanıp kalırsan önüne çıkan güzellikleri, doğru kişileri göremezsin. Değer görmediğin yerde durma derim, kendine ver değeri evvela.evet haklısınız beni seven insan her şeyimle kabul etsin diyorum ama başlarda birlikte aşarız diyip beni ümitlendirmişti şimdi böyle olması cidden kalbimi acıtıyor
nasıl geçicek peki bu acı blki şu an size göre abartı geliyodur ama gerçekten kalbim acıyor bunları yazarken bile ağlıyorumÖnüne niceleri çıkar daha. Bir kişiye saplanıp kalırsan önüne çıkan güzellikleri, doğru kişileri göremezsin. Değer görmediğin yerde durma derim, kendine ver değeri evvela.