Eski sevgili ve ondan gelen haksız sitem...

evet hiç bir şey söylemedim özellikle hakkımı helal etmediğimi ve bugün beni suçlayarak ne denli nankör olduğunu özellikle söylemek istiyorum... zaten fazlasını da söylemem... bu onun vicdanını az da olsa rahatsız edecektir.. fakat diğer yaklaşım cevap yazmamak da pasif bir savaş olacaktır... bu da onu incitecektir .. :S

Tercih senin tabiki içinden geleni yap ama iyi düşün sessiz kalmak mı yazmak mı hangisi iyi hissettirecekse onu yap

cevap bile verme.. nasilsa ne yapsan da anlamiycak, kafasina gire yorumlayacak.. salla

Birlikte oldugu insana kufredecek karakterdeki bir insan...

Ona en olgun, mantikli sekilde karsilik verseniz dahi nasil hissettiginizi anlar mi saniyorsunuz?

Bunu anlatamayacaksaniz da cevap vermenizin mantigi ne?

Onun tek yapmak istedigi kufur edecek kadar degersiz gordugu...

Ustune konusma girisimini yanitsiz birakacak kadar muhatap olmaya layik bulmadigi birinin...

Suclayici bir mesajina dahi cevap vermeye hazir ve kendisi icin daima ulasilabilir oldugunu ispatlamak.

Sizin her an elinin altinda oldugunuzdan o kadar emin ki boyle hadsiz bir sekilde ses vermekte sakinca gormemis.

Birakin yanit vermeyi, numarasini engellemez ve tum iletisim yollarini kapatmazsaniz onu hakli cikarmis olursunuz.

Onu cevap yazacak kadar bile umursama...

bu yazı stilinizi beğenıyorum ve yorumlarınız hep dikkatimi çekiyor :) yazdıklarınızda haklısınız

Tabikide hem suclu hem guclu tanidigim butun erkeklerinbuyu k cogunlugu ayni
Cevap vermen gereksiz zaten ne soylesen bos ona artik

sesizlik en büyük cevaptır boşverin gitsin.onu sevdiğini düşündüğü için şuan her yolun peşinde d.günüde bahane.inan daha çok yalvaracaktır size haksız olduğunu bile bile hala bişeyler yazıp bir beklentisi varsa daha çok yazar o size bırakıın sürünsün.

Sen de bir sey soyle ki kendisine cevap hakki dogsun kendini iyice dogrulasin diye bakiyor. Sakin cevap vermeyin.

Ayrica kufur eden erkekten hersey beklenir. Uzak durun boyle insanlardan.

Sessiz kal cevap verme canım herkes de aynı tavsiyeyi vermiş zaten umursanmadığını düşünerek delirsin o terbiyesiz de

Cogunlugun dedigi gibi sessizligini koruman ona verilecek en iyi cevaptir zaten.
Kaldi ki, aradim ama konusma hakki bile tanimadi diyorsunuz. O ise her istediginde size ulasma ozgurlugune sahip saniyor kendini. Ona bu hakki tanimayin. Yok sayin, kendi kendini yesin dursun.

O sana hırslanmıs ama bitirmekte diretiyor gibi geldi.Sessiz kalman gerekiyo onunla tamamen bitmesini istiyosan

Bence hiçbir şey yazmamalısın
aslında içten içe haksız olduğunun farkında sanki de yine de üstüne gelerek kendini mi aklayacak aklınca ne..

Bence yazmamalisin.
Birak kendi kendiyle bogussun aklinca.
Bendede ayni durum yasandi.
Beni kac kere aldatmis ve kac kere yalan soylemis.
Ben ogrendigimde ayrildim.
Ve 1 seneye askin geldi facebookta aklinca sadik erkegi oynadi herkes gorsun diye.
O fakir ama gururlu, ólumune seven bi asik,
Bense gozu paradan baska bisey gormeyen, kalpsiz, asktan anlamayan sosyete kizi.. aklinca.
Oysa benim gozumde parada pulda bostu, onun icin annemleri karsima almistim.
Istedigim sadece sadik kalmasiydi..
Ne facebooktan nede mesajlarina kesnlikle cevap yazmadim. Her yazdigi yerden engelledim.

Ama su an gidisat soyle: yavas yavas pismanliklarini dile getiriyor facebookta.
Beni unutamadigina dair siirler paylasiyor.
yani... yazma... kendi yazsin kendi oynasin bakalim, nerye kadr.

Sessizlik iyidir.
Ayrica kisi kisinin aynasidir derler. Kufr eden o adam sizi ayba gibi goruyor ve siz ediyormussunuz gibi davraniyor.
Sessizlik hep kazanir.

yazma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…