- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 38
-
- Konu Sahibi akademikuye
Çok büyük saygısızlık yapmış ya. Ama hazır dönüş yapmışken içini döküp sonra da ne derse desin cevap vermemek en doğrusu olur. Neden yaz diyorum çünkü rahatlatacak bu seni biliyorum çünkü bende yaşadım zamanında. Seni ne kadar kırdığını ne kadar sinirli olduğunu herşeyi yaz ve sus gerisini o düşünsün. Çoğu arkadaş yazma demiş buda doğru ama sen hiç konuşamamışsın ki.
evet hiç bir şey söylemedimözellikle hakkımı helal etmediğimi ve bugün beni suçlayarak ne denli nankör olduğunu özellikle söylemek istiyorum... zaten fazlasını da söylemem... bu onun vicdanını az da olsa rahatsız edecektir.. fakat diğer yaklaşım cevap yazmamak da pasif bir savaş olacaktır... bu da onu incitecektir .. :S
cevap bile verme.. nasilsa ne yapsan da anlamiycak, kafasina gire yorumlayacak.. sallaArkadaşlar bir kaç ay önce telefonda küfür ettiği için ayrıldığım eski erkek arkadaşım msj attı... Ayrılığımızda %85 kendi payı oldugu halde nasıl oluyorsa kendini hala haklı görüyor... Gerek sosyal aglardakı herkese acık paylasımlarıyla gerekse attıgı msj ile...Sanki o küfürleri, hakaretleri ben etmişim... Diyeceksiniz ki hakettin mi (kimse sözel şiddeti haketmez gerçi) ? Hayır haketmedim msj ımı gördün neden cevap vermedin dedim sadece fakat görmemiş... Bu olay üzerine 3 yıla yaklasan ilişkiyi hiçe saydı küfürlerle bitti. Biterken de hiç çaba göstermedi... Dünden razıymış gibi.... Çok acıttı, çok incitti beni söylediği sözler...
Bu kısa özetten sonra konu şu ki msj attı. Msjda sunu yazmış. 'Doğum günümde de yanımda olmadıgın için seni ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim..'. Bu düpe düz nankörlük... (o de bağlacı) ben ne fedakarlıklar yaptım şimdi tek tek yazmayayımSizlere danışmak istediğim nokta şu: bu adama cevap yazmalı mıyım ? Hatasını ve haklılığımı anlatacak ve de asıl benim onu affetmediğimi Allah a havale ettiğimi.... Yoksa hiç cevap vermemeli miyim? Sessiz kalmak ona daha ciddi bir cevap mı olur?
Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum..
Onu cevap yazacak kadar bile umursama...Arkadaşlar bir kaç ay önce telefonda küfür ettiği için ayrıldığım eski erkek arkadaşım msj attı... Ayrılığımızda %85 kendi payı oldugu halde nasıl oluyorsa kendini hala haklı görüyor... Gerek sosyal aglardakı herkese acık paylasımlarıyla gerekse attıgı msj ile...Sanki o küfürleri, hakaretleri ben etmişim... Diyeceksiniz ki hakettin mi (kimse sözel şiddeti haketmez gerçi) ? Hayır haketmedim msj ımı gördün neden cevap vermedin dedim sadece fakat görmemiş... Bu olay üzerine 3 yıla yaklasan ilişkiyi hiçe saydı küfürlerle bitti. Biterken de hiç çaba göstermedi... Dünden razıymış gibi.... Çok acıttı, çok incitti beni söylediği sözler...
Bu kısa özetten sonra konu şu ki msj attı. Msjda sunu yazmış. 'Doğum günümde de yanımda olmadıgın için seni ömrümün sonuna kadar affetmeyeceğim..'. Bu düpe düz nankörlük... (o de bağlacı) ben ne fedakarlıklar yaptım şimdi tek tek yazmayayımSizlere danışmak istediğim nokta şu: bu adama cevap yazmalı mıyım ? Hatasını ve haklılığımı anlatacak ve de asıl benim onu affetmediğimi Allah a havale ettiğimi.... Yoksa hiç cevap vermemeli miyim? Sessiz kalmak ona daha ciddi bir cevap mı olur?
Birlikte oldugu insana kufredecek karakterdeki bir insan...
Ona en olgun, mantikli sekilde karsilik verseniz dahi nasil hissettiginizi anlar mi saniyorsunuz?
Bunu anlatamayacaksaniz da cevap vermenizin mantigi ne?
Onun tek yapmak istedigi kufur edecek kadar degersiz gordugu...
Ustune konusma girisimini yanitsiz birakacak kadar muhatap olmaya layik bulmadigi birinin...
Suclayici bir mesajina dahi cevap vermeye hazir ve kendisi icin daima ulasilabilir oldugunu ispatlamak.
Sizin her an elinin altinda oldugunuzdan o kadar emin ki boyle hadsiz bir sekilde ses vermekte sakinca gormemis.
Birakin yanit vermeyi, numarasini engellemez ve tum iletisim yollarini kapatmazsaniz onu hakli cikarmis olursunuz.
Cogunlugun dedigi gibi sessizligini koruman ona verilecek en iyi cevaptir zaten.inanır mısınız o bana küfür ederken ben agzımı acıp bir şey demedim... o kadar uzağım ki küfür ve hakarete şok oldum resmen... ertesi gün bir arkadaşım ara içini dök yoksa rahatlayamazsın dedi aradım... aradım fakat beni bir daha ararsan hattı değiştiririm dedi yine içimde patladı söyleyeceklerim...
yazma..Arkadaşlar bir kaç ay önce telefonda küfür ettiği için ayrıldığım eski erkek arkadaşım msj attı... Ayrılığımızda %85 kendi payı oldugu halde nasıl oluyorsa kendini hala haklı görüyor... Gerek sosyal aglardakı herkese acık paylasımlarıyla gerekse attıgı msj ile...Sanki o küfürleri, hakaretleri ben etmişim... Diyeceksiniz ki hakettin mi (kimse sözel şiddeti haketmez gerçi) ? Hayır haketmedim msj ımı gördün neden cevap vermedin dedim sadece fakat görmemiş... Bu olay üzerine 3 yıla yaklasan ilişkiyi hiçe saydı küfürlerle bitti. Biterken de hiç çaba göstermedi... Dünden razıymış gibi.... Çok acıttı, çok incitti beni söylediği sözler...