• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili sorunu..

3 yillik bi iliskide fotolarin, siirlerin, hediyelerin birikmesi normal... Erkekler kadinlar gibi degil bi iliski bittimi herseyi yaksinlar,yirtsinlar, atsinlar...genelde onlara bisey ifade etmiyor o yüzden eski cüzdaninada bi bakayim belki bisey vardir diye gecirmemistir aklindan... Ben okuldan cikali yillar oldu hala bodrumkatinda bikac kitabim ve defterim var onlar suan acip baksam kimbilir hangi hayran oldugum kisinin ismi vardir icinde, eee ben simdi unutmamismi oluyorum... Hem zaten unutmadiysa istediginiz kadar anilari kaldirin ortaliktan onun beynindeki anilara ne yapacaksiniz? Resimdede yanyana degilmisker diye anladim, yani sarmas dolas bi resim degil ve hatta tek onlar degil sanirsam resimde, tamam hos seyler degil ama bukadarda abartmamak lazim... Sonucta onunla bi gecmisi var.... Hem siz böyle yaptikca hem kendinizden sogutuyorsunuz onu hemde eski sevgiliyi ve anilarini sürekli aklinda taze kalmasina sebep oluyorsunuz.... Bu arada eski sevgilininde biyerlerini kaldiriyorsunuz, oda demek ki hala bana biseyler hissediyor sevgilisi beni yakin takibe aldigina göre diye düsüyordur.... Bosverin artik, siz bol bol foto cekilin, yeni güzel anlar yasayin ki, sevgiliniz akli sizinle dolsun...:KK14:

Son düzenleme:
Ben kiskanc biriyim zaten o yuzden tahammul edemedim. Benden gizli boyle bisey yapmis olmasina. Zorla aklina sokuyorum unutuca varsada unutmuyo zaten.

Gerçekten gerek yok böyle takıntı yapmaya. Bizim evliliğimizden örnek vereyim sana. Biraz uç örneğiz biz. Rahat bir aileyiz bu konularda.
Eşimin eski sevgilisi (5 yıllık birliktelik 2 yılında aynı evi paylaşmışlar) şu an benim en yakın arkadaşım diyebilirim. Farklı zamanlarda aynı adamı sevdik, o yüzden karakterlerimiz çok benziyor, iyi anlaşıyoruz. Ben sıkıntı yapsaydım, senin gibi her dakika onu gğndeme getirip görüşmeyeceksin diye yasaklar koysaydım muhtemelen biz de ayrılırdık. Onlar tekrar birlikte olur muyudu, hayır.. Ama bizim ilişkimizin de içine edilirdi.
Aynı şekilde benim eşimden önce 4 yıl ilişki yaşadığım bir insan var. Hala görüşürüz. Eşim çok hoşlanmasa da bazen bazı arkadaş toplantılarında bir araya gelmek zorunda kalıyor, sorun etmiyor. Bu arada benim eski sevgilim olmasıyla alakası yok hoşlanmamasının, benden önce tanışıyorlardı. Baştan beri sevmezler birbirlerini. Şu durumda eşim bana onun bütün fotoğraflarını yırtacaksın, bütün hediyelerini yakacaksın deseydi onunkilerle birlikte seninkileri de yakayım hadi çek arabanı derdim muhtemelen.

Alt tarafı mezuniyet gecesi çekilmiş bir fotoğraf. Büyütmeyin bu kadar.

Oyyyy sizinkide cok ucukmus yahu...helal olsun nediyim, eski sevgilisiyle arkadas olmak mi, yolarim vallah :KK48: benim herifimi koklamis, sarmis, öpmüs bi hatunu yanimda barindirmam vallah...:ssz:

Oyyyy sizinkide cok ucukmus yahu...helal olsun nediyim, eski sevgilisiyle arkadas olmak mi, yolarim vallah :KK48: benim herifimi koklamis, sarmis, öpmüs bi hatunu yanimda barindirmam vallah...:KK14:
Ama cici bi kız. Bir de ben bikaç adım öndeyim bir çok konuda. Ondan kıskanmadım heralde.

Merhaba .. benim 7 aylik bi iliskim var cok seviyorum o da seviyor ama iliskimizin daha ilk basindan beri eski sevgili sorunu yasiyoruz. Erkek arkadasimin eski sevgilisi. 3 yillik bi iliskileri varmis. Gecen yil biz ayni donemlerde ayrilmisiz eski sevgililerimizden. Benim ondan once sadece dort aylik bi iliskim oldu o da cok acitmadi canimi unuttum gitti ama icimden bi ses sevgilimin eskiyi hala unutamadigini soyluyo. Ben bu kizi daha biz sevgilimle arkadasken ogrendim. Flort donemimizde ogrendim. Bunlar hep ayrilip barisiyolarmis bi iki ay ayri sonra barisiyolarmis. Biz daha flort ederken bana bu dunyada uc kisiye seni seviyorum diyebilirim demisti. Annesine bana ve bi kiz arkadasina. Bu o kizdi eminim. Neyse bunlar gecti biz sevgili olduk cok iyi anlasiyoruz falan sonra yazin herkes memleketine dondu ayri kaldik bi sure. Daha 1 aylik sevgiliyiz. Eski sevgilisiyle bi arkadasinin o gece lise mezuniyeti varmis. Ben bunu biliyodum cunku kizi internetten takip ediyordum surekli. Yazdiklarini vs. O gece o da ayni mekandaymis. Kiz bi sonra ki gece foto koyuyo birlikte. Ayni masadalar ama kiz bi tarafta sevgilim diger tarafta. Ben bunu gorunce dunyam basima yikildi cunku cok guveniyodum. Ayrilmak istedigimi soyledim baya saydirdim. Sonra yeminler etmeye basladi aralarinda bisey olmamis 30dk durup cikmis vs vs fotografi sildirdi kiza. Kizi da ben yanlislikla takip edince kiz sevgilisi oldugunu ogrenmis. Hemen yazmis ona konusmuslar. Kiz tekrar bi sans istemis o mu ben mi meselesine donmus olay. Beni secmis cunku ona karsi sevgisi kalmamis vs vs vs baya tartistik ve hala da tartisiyoruz cunku bunu kendime yediremiyorum. Benim icin ulke degistirdi buraya yanima geldi okumaya kiza sosyal medyadaki tum sitelerden fotograflarini sildirtti ama yetmiyo cunku bi bucuk ay once onlardayken eski defterlerini buldum icinde kizin ismi yaziyo siirler vs var. Hepsini aldi yirtti cope atti unutmusum bile kac yillik defterler vs dedi. Bilgisayarinda fotolari hala duruyodu yemin etti bi defa acip bakmadim diye ustune kavga ederken laptopu kirdi paramparca etti. Sonra eski bi cuzdanindan kizin fotosunu buldum elimi nereye atsam o kiz var resmen ben bunu kaldiramiyorum artik. Beni sevmiyo diyemem seviyo eminim ama aklinda veya kalbinde hala o kiz var. Oyle hissediyorum. Nekadar yeminde etse beni sevdigini soylese haykirsa bile guvenemiyorum affedemiyorum. Aylar gecti ama bitmek bilmiyo. Onun bu sorumsuz davranislari yuzunden. Madem bitmis iliskin ne foto kalicak ne defter ne bisey. Onlari gormemem gerekiyodu. Iyice psikolojim bozuldu biktim soguyorum artik. Onu cok seviyorum ama affedemiyorum. Hala aklinda baskasi var gibi kuruyorum.kafamda. Ne yapicam ben ..
Yaşın küçük.Küçük yaşta bir insanın yapabileceği davranışlar.Güzelim hazmedemediğin ne.Herkesin bir hayatı vardır.Seninde başka sevgilin olmuş onunda olabilir.Kızı dikkate alsa aslında hemen silerdi yırtardı herşeyi öfkeyle.Öyle birşey hissetmemiş ki,yırtmamış.Aklına bile gelmemiştir.Ama sen kendini küçük düşürüyorsun.Başkasını sevdiğine eminsen,sürekli elin kızını diline dolayıp onun gözünde kendini basitleştiriyorsan ayrılmalısın.Kimse kimseye zorla yapışık değil.Hem çocuk istese,sevse,gider sevdiğiyle olur.Niye sana kendini ıspatlamaya çalışsın.Ama bu gidişle olacağı o.Resmen kendinden soğutuyor,eski sevgiliyi sürekli gündemde tutarak,kızı unutmasına izin vermiyorsun.

Eger bi taraftan hayatinin askini bulduguna inaniyorsan bu konu disinda her konuda dusunceli,eglenceli bi sevgiliniz varsa .. ruh esinizi buldugunuza inaniosaniz basit degil.

Bu kadar basit konular yüzünden bu kadar tripler atıyosanız hatta güveniniz sarsılıyorsa ruh eşiniz değildir canım.
Adam senin yaşadığın ülkeye gelmiş daha ne yapmasını bekliyosun? Yada seni inandıracak ne yapsın istiyosun?

3 YıLLık Bir İLişkisi Varmış, Sevgilinizin.
Bu Hayatta Hiç Kimse Yaşadıklarını Unutamaz ki.
Yani Diğer Kızla da Yaşadıklarını Unutması Kolay olmayacak, ama sizi seçtiyse eğer unutak istiyor demektir.

Back