- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
- Konu Sahibi Ecclicious
3 yillik bi iliskide fotolarin, siirlerin, hediyelerin birikmesi normal... Erkekler kadinlar gibi degil bi iliski bittimi herseyi yaksinlar,yirtsinlar, atsinlar...genelde onlara bisey ifade etmiyor o yüzden eski cüzdaninada bi bakayim belki bisey vardir diye gecirmemistir aklindan... Ben okuldan cikali yillar oldu hala bodrumkatinda bikac kitabim ve defterim var onlar suan acip baksam kimbilir hangi hayran oldugum kisinin ismi vardir icinde, eee ben simdi unutmamismi oluyorum... Hem zaten unutmadiysa istediginiz kadar anilari kaldirin ortaliktan onun beynindeki anilara ne yapacaksiniz? Resimdede yanyana degilmisker diye anladim, yani sarmas dolas bi resim degil ve hatta tek onlar degil sanirsam resimde, tamam hos seyler degil ama bukadarda abartmamak lazim... Sonucta onunla bi gecmisi var.... Hem siz böyle yaptikca hem kendinizden sogutuyorsunuz onu hemde eski sevgiliyi ve anilarini sürekli aklinda taze kalmasina sebep oluyorsunuz.... Bu arada eski sevgilininde biyerlerini kaldiriyorsunuz, oda demek ki hala bana biseyler hissediyor sevgilisi beni yakin takibe aldigina göre diye düsüyordur.... Bosverin artik, siz bol bol foto cekilin, yeni güzel anlar yasayin ki, sevgiliniz akli sizinle dolsun...
Son düzenleme: