Arkadaşlar öncelikle yargılamadan yanıtlarsınız sevinirim. 2 sene önce sevdigim kişiyle ayrıldık mükemmel ötesi bi ilişkimiz vardı bakire olmayisim konusunda tartıştık başta sordugun da bakireyim demiştim sonra daha falza gizlemek istemedim kendisine söylemiştim bu sebeple tartışıp ayrıldık ve hala çok seviyorum 2 sene boyunca hep sevdim bi kere engellemedi numaramı silmedi kötü söz söylemedi velhasıl kelam hep konuştuk ara ara aradı halimi hatrimi sordu bi kere bile beni kullanmaya çalışmadı yararlanmaya çalışmadı ama bi türlü olamayız biz diyo ama hayatımdan da çıkmıyor. Ne yapmak istiyor anlamıyorum fikri olan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski sevgili sorunsalı
- Konu Sahibi Mrve23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
Demekki ilk ilişkisini kendiyle yaşayamayacağın için devam etmek istemedi.Aklina başka bir erkekle yasadigin gelince kabul edemiyorsun içten içe. Herkesin görüşü farklı olabilir fakat ben bu konuda evlendiğin kişi ile olması taraftariyim yani çocuk bunu kabul edip devam etmek zorunda değil. Neden gitmediğine gelince hala seviyordur yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışıyordur kabul edemeyeceği için.Arkadaşlar öncelikle yargılamadan yanıtlarsınız sevinirim. 2 sene önce sevdigim kişiyle ayrıldık mükemmel ötesi bi ilişkimiz vardı bakire olmayisim konusunda tartıştık başta sordugun da bakireyim demiştim sonra daha falza gizlemek istemedim kendisine söylemiştim bu sebeple tartışıp ayrıldık ve hala çok seviyorum 2 sene boyunca hep sevdim bi kere engellemedi numaramı silmedi kötü söz söylemedi velhasıl kelam hep konuştuk ara ara aradı halimi hatrimi sordu bi kere bile beni kullanmaya çalışmadı yararlanmaya çalışmadı ama bi türlü olamayız biz diyo ama hayatımdan da çıkmıyor. Ne yapmak istiyor anlamıyorum fikri olan var mı?
Ergenlik aklıyla yaşanılan bişeydi zaten sonra tekrarlamadım hiç bi şekilde pişmanlığımı dile getirdim ama bilmiyorum mucize bekliyorum işteDemekki ilk ilişkisini kendiyle yaşayamayacağın için devam etmek istemedi.Aklina başka bir erkekle yasadigin gelince kabul edemiyorsun içten içe. Herkesin görüşü farklı olabilir fakat ben bu konuda evlendiğin kişi ile olması taraftariyim yani çocuk bunu kabul edip devam etmek zorunda değil. Neden gitmediğine gelince hala seviyordur yavaş yavaş uzaklaşmaya çalışıyordur kabul edemeyeceği için.
- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
Bir çok kız bu hatayı yapıyor.Yargilamiyorum seni ama her erkek bunu kabul etmez . Bir kadın olarak bende etmezdim eşimle küçük yaştan beri beraberiz o sebeple bir kuskum yok.Kabul etmezse diretme ve yalvarma çünkü varsayalım kabul etti devam ettiniz ve hatta evlendiniz sonra daima başına kalkar boşanmaya şiddete kadar gider sonu. Kaç yaşındasın bu arada ?Ergenlik aklıyla yaşanılan bişeydi zaten sonra tekrarlamadım hiç bi şekilde pişmanlığımı dile getirdim ama bilmiyorum mucize bekliyorum işte
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Ben asla hiçbir erkeğin evlendiği kadının onun için ilk olduğuna inanamıyorum onlardan kan denilen zımbırtı gelmediği için çok rahat br şekilde sen ilksin diyebliyorlar.. Ama bazıları buna rağmen hayatlarnda birni istediklernle ilk olmalarını istiyorlar.. Sen canını sıkma konu sahibi olmazsa senin için hayrlı değilmiş demek ki deyip hayatına seni her halinle seven brni al..
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38
- 5 Mart 2020
- 25
- 31
- 3
- 28
2 senelik bir ilişkinde daha yeni cinsel birlikteliğe başladığını yazmışsın diger konunda.Ben hicbirsey anlamadim.Arkadaşlar öncelikle yargılamadan yanıtlarsınız sevinirim. 2 sene önce sevdigim kişiyle ayrıldık mükemmel ötesi bi ilişkimiz vardı bakire olmayisim konusunda tartıştık başta sordugun da bakireyim demiştim sonra daha falza gizlemek istemedim kendisine söylemiştim bu sebeple tartışıp ayrıldık ve hala çok seviyorum 2 sene boyunca hep sevdim bi kere engellemedi numaramı silmedi kötü söz söylemedi velhasıl kelam hep konuştuk ara ara aradı halimi hatrimi sordu bi kere bile beni kullanmaya çalışmadı yararlanmaya çalışmadı ama bi türlü olamayız biz diyo ama hayatımdan da çıkmıyor. Ne yapmak istiyor anlamıyorum fikri olan var mı?
O olaydan sonra ayrıldık. Insanları anlayıp dinlemeden özelden de saçma sapan mesaj atmışsınız birilerini kandırmak gibi bi amacım olsa salak gibi sorduğum soruların orda gözüktüğünü bildiğim halde sormam herhalde.2 senelik bir ilişkinde daha yeni cinsel birlikteliğe başladığını yazmışsın diger konunda.Ben hicbirsey anlamadim.
- 18 Kasım 2019
- 186
- 166
- 53
- 29
Bu bir erkek için ağır bir şey olabilir biz kadınlar bu konularda biraz daha olgunca bakabiliyoruz ama bir erkek için "ilk" olma çok hassas bir durum deliler gibi seven bir erkek bile sırf bu sebepten birlikte olmayabiliyor ben hak veriyorum. Hepimizin bazı kriterleri vardır şu özelliği olan biriyle asla birlikte olmam diye mesela ben asla ateist bir insanla olmam bir erkeğinde bakire olmayan biriyle olmak istemeyişini her türlü anlayışla karşılayabilirim. Eğer gerçekten seviyorsan bu tabusunu yıkmak için savaş
- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
Cinsel birlikteliğe karar verecek yaşta olduğunu düşünüyorum.
Sen bu kararı ha şimdi vermişsin ha daha önce bu seni bağlar.Sevgilin olacak kişi senin karar verme merkezin değil ki.
Bu çocuk rengini belli etmiş ve gitmiş.Koşma sakın peşinden.
Sıradaki sevgilin daha hümanist biri olsun sadece
Sen bu kararı ha şimdi vermişsin ha daha önce bu seni bağlar.Sevgilin olacak kişi senin karar verme merkezin değil ki.
Bu çocuk rengini belli etmiş ve gitmiş.Koşma sakın peşinden.
Sıradaki sevgilin daha hümanist biri olsun sadece
- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 26
Yaptığının yanlış olmadığı konusunda asla yorum yapmicam herkesin kendi kararı. Ama geleceği olmayan bir ilişkiye kendini feda etmek bu yaptığın. Şimdi bak sevdiğin gelecek düşündüğün insan bu yüzden kabul etmiyor. Yukarıda iki damla kan yazmışlar ama bence çoğu insanın yanında 2 damla kan önemli.
- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
Siz onu aklınızdan çıkaracaksınız. İlk cinsel birlikteliğinizi yaşarken çok güvenmişsinizdir, sizi kesinlikle yargılamıyorum. Bakir(e) olup bakir(e) isteyene de saygı duyarım. Ama hem sizinle bakie değilsiniz diye ilişki sürdürmek istemeyen, hem de hâlâ hayatınızda olmaya çalışan birine nasıl saygı duyacağımı inanın ki bilmiyorum. Kendisi başka kadın(lar)la olmuyor mu yani?Arkadaşlar öncelikle yargılamadan yanıtlarsınız sevinirim. 2 sene önce sevdigim kişiyle ayrıldık mükemmel ötesi bi ilişkimiz vardı bakire olmayisim konusunda tartıştık başta sordugun da bakireyim demiştim sonra daha falza gizlemek istemedim kendisine söylemiştim bu sebeple tartışıp ayrıldık ve hala çok seviyorum 2 sene boyunca hep sevdim bi kere engellemedi numaramı silmedi kötü söz söylemedi velhasıl kelam hep konuştuk ara ara aradı halimi hatrimi sordu bi kere bile beni kullanmaya çalışmadı yararlanmaya çalışmadı ama bi türlü olamayız biz diyo ama hayatımdan da çıkmıyor. Ne yapmak istiyor anlamıyorum fikri olan var mı?
Yerinizde olsam, onu hayatımdan çıkarmaya başlardım yavaştan. Sizi en mahrem halinizle kabul edemeyen adamın hayatınızda yer edinmesine gerek yok.