Eski sevgili sorunları.. Lütfen yardım :(

umarim bende onu tamamen unuturum cunku bana kufur bile etmişti o gece. S.. git demisti. Ben de gurursuzca ona yalvarmaya devam ettim.. çok aptalmisim
Ooo erkekleri anlamak kolay aslında dümdüzler de biz kadınlar çok eşeliyoruz unutamıcan hiçbişey yok aslında zamana bırak halolur

Saçmalamayı kes ve hayatına bak. Yüzyüze bakılmayacak laflar edilmiş. Bu saatten sonra olmaz. Adı ğzerinde eski sevgili atöpe

Sakın yazmayın. Zaten siz yazın dire yapıyor o göndermeleri. Yarın bir şey olursa ama bana sen yazdın, sen geldin demek için. İsteyen insan kendisi arar sorar. Bana kalırsanız bu kişiyle bir gelecek düşünmeyin, stalk yapmayı da bırakın

fakat bugun duygusal olmam çok normal degil mi? gecen sene dogum günümde hayatımda o vardi ve beni dünyanın en şanslı kizi olduguma inandiriyordu... Simdiyse yalnızım.

haklisiniz.. aslında burda konu bile açmazdım cunku değmediğini biliyorum ama bugun biraz hasassim. gecen sene dogum günümde beni o kadar mutlu etmişti ki.. bu sene biraz hüzünlendim o gunleri düşününce

fakat bugun duygusal olmam çok normal degil mi? gecen sene dogum günümde hayatımda o vardi ve beni dünyanın en şanslı kizi olduguma inandiriyordu... Simdiyse yalnızım.
Çok gençsiniz bazı şeyleri görememeniz normal. Adam saygısız, sizi sevmiyor ve en önemlisi aileniz onu istemiyor. Sizce bu saatten sonra hayır gelir mi bu ilişkiden?
Belliki o unutmuş sizden nasıl ayrıldığını. Siz nasıl unuttunuz peki yaptıklarını? Gerçekten içiniz alacak mı size bunları yapan adama dönmeyi? Değersizmisiniz bu kadar

Sarki paylasmasi sizi hala hatirladığını düşündüğünü gösteriyor. Öylesine bile paylaşmış olabilir. Geri dönmem ama hatırlıyorum gibi. Of kim kimi sevemeyecekmis ya ergen tripleri. Valla düzgün biri karşınıza çıksa öyle güzel sever ki sasirirsiniz. Çok dengesizmis zaten bittiği iyi olmuş. Onu stalklamayin sizin de hala umrunuzda demek. Bakmayin ne paylasmis diye. Zamanla onu düşünmeyi birakicaksiniz. O başkalarıyla arkadaş olmasi da can acitmaya çalışıyo ve bosluktan

ona donmemi ailem de istemiyor. Cunku ondan sonra neler çektiğimi çok iyi biliyorlar.. özellikle annemin ameliyatına yakin bir zamanda beni terk etmişti. 2 kati üzüldüm
Değer mi böyle bi adama bırakın gitsin. Kendi hayatıniza bakın. Siz ne kadar kendinden emin, güçlü olursaniz. Ileride o kadar pişman olur. Sonra da siz onu istemezsiniz

haklisiniz.. ben onun icin herkesi karşıma alabilirdim. ama değmezmiş.

evet ne yazikki hala umrumda zaten umrumda olmasa o paylastigi sarkiyi bile goremezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…