- 19 Mayıs 2020
- 46.619
- 208.865
- 548
O istese ne istemese ne? Anasının istemesi lazım. Onun fikri mi var sanki? Soran mı var ona? O kim ki?Istemeyen kapimda napiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O istese ne istemese ne? Anasının istemesi lazım. Onun fikri mi var sanki? Soran mı var ona? O kim ki?Istemeyen kapimda napiyo
Anasi belki isteyip yollamistir yuz karasi oglunu:d kadin hala wappdan silmemis halbuki butun ailemi silmisti ama beni saklamasi bi isaretO istese ne istemese ne? Anasının istemesi lazım. Onun fikri mi var sanki? Soran mı var ona? O kim ki?
Sorsana bi hadi ben bekliyom. Ex kaynişini ara sor. Hadi.Anasi belki isteyip yollamistir yuz karasi oglunu:d kadin hala wappdan silmemis halbuki butun ailemi silmisti ama beni saklamasi bi isaret
Bence var ama haberimiz yoktu ayagi yapacaklar. Onlar tukurduklerini yalamazlar kapimiza gelmezler eger biraz taniyosam. Amac ogullarina izin vermek. Muhtemelen ailem bilmiyo diyebilir ailesi safa yatacak. Ama sadece merak ettigim pismanlikla kapima gelen yurek yemistir. Bunun devami olmali ama ne onu cozemiyorum. Belki Mira bana yazar tekrar ulasir yapamaz diye dusundu veya dusunduler. Ben susmaya devam
Bence tamamen niyet okuyorsunuz öyle görmek istediğiniz için. İnsanlarr sırf egolarını tatmin etmek için bile eski sevgililerine yazıyorlar, barışma amacı falan olmadığı halde.Peki kucuk adimlarla adim atmayi dusunuyorsa? Benim zor oldugumu biliyo ve bir seferde kabul etmedigimi de biliyor.