• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili niye susuyo? Bir kere kapima pismanim diye gelen tekrar bi adim atmamali mi?

Bu bir yıl içerisinde sizi yokladı ki unutmayın diye. Ailesi de başta hayır demiş ama belli ki size aşkı galip gelmiş ve ailesini ikna edip kapınıza dayanmış. Bundan sonrasında sizin adım atmanız gerekiyor; bundan sonrası çorap söküğü gibi: işi ilerletmeniz ve yüzüğü ondan yeniden takması ile süreci evlilikle taçlandırabilirsiniz :)) Verdiğiniz bu ara ve çocuğun mücadelesi eminim ilişkinizi perçinleyecektir. Yoksa neden bu kadar sessiz kalıp birden evinize gelsin ki?

Yukarıya duymak istediğiniz şeyleri yazdım. Konuya yorum yazan ve işin sağlıksız olduğunu belirten herkese antitez üretmenizi, durumlara çok histerik yaklaştığınızı fark edince bir yorum katmak istedim.
Ayrılığın üzerinden bir yıl geçmiş ancak bu süre zarfında sürekli bir ışık aramışsınız ve karşı tarafın bilmem nesinden hatır sorma bile gelince buna sayısız anlamlar yüklemişsiniz. Bu da karşı tarafı unutamamınza sebep olmuş. Daha sonra karşınıza çıkan ve daha sonra vazgeçtiği belli olan başka bir kişiye takılı kalmışsınız.

Birini unutmak için başka birisine takılmaya hiç gerek yok; odak noktanızı değiştirdiğiniz zaman, gerçekten konuya üzüntünüz azalacak. Enerjinizi ve odağınızı eskide ve toksik süreçlerde tutarak yeni kapıların ve fırsatların önüne geçiyorsunuz. Size biraz gönül ilişkilerinden uzak durmanızı öneririm, bunları düşünmeyin bir süre.

En ufak bir kırıntıdan anlam çıkarmak inanın insanın ruh sağlığını bozar. “Neden” sorusu aklınızdan hiç çıkmaz. Halbuki izin verin akışında giden, size olan sevgisini sorgulatmayacak insanlara enerjinizi dağıtın.
Mesajlarınızda “istemiyorum ama gelsin” demeniz; aslında karşıdaki kişi gel evlenelim dese sorgusuz evet diyeceğiniz ve geçmişteki sorunları “geçici olarak” unutacağınız anlamına gelir.

Onu istiyorsanız affedecektiniz, sonradan acaba öyle miydi, böyle yapması gerekmez miydi gibi saçma sapan takıntı yapmazdınız. Affedilmemesi gereken biriyse kapıma elli kere gelsin beklentisi ne? Siz nazlanmak istiyorsunuz bence.

Bence var ama haberimiz yoktu ayagi yapacaklar. Onlar tukurduklerini yalamazlar kapimiza gelmezler eger biraz taniyosam. Amac ogullarina izin vermek. Muhtemelen ailem bilmiyo diyebilir ailesi safa yatacak. Ama sadece merak ettigim pismanlikla kapima gelen yurek yemistir. Bunun devami olmali ama ne onu cozemiyorum. Belki Mira bana yazar tekrar ulasir yapamaz diye dusundu veya dusunduler. Ben susmaya devam
Peki kucuk adimlarla adim atmayi dusunuyorsa? Benim zor oldugumu biliyo ve bir seferde kabul etmedigimi de biliyor.
Bence tamamen niyet okuyorsunuz öyle görmek istediğiniz için. İnsanlarr sırf egolarını tatmin etmek için bile eski sevgililerine yazıyorlar, barışma amacı falan olmadığı halde.

Ayrıca benim zor olduğumu biliyo falan demişsiniz, siz zor değilsiniz ki, resmen dünden hazırsınız sizi terk edene dönmeye

Offf okurken daraldım. Çok sevmek hiçbir işe yaramaz genellikle. Bir ilişkiyi yürüten şey uyumdur. Aranızı teyzesinin yaptığı bir adamla ne işiniz var Allah aşkına?

Eski sevgilime çok aşıktım fakat hiçbir şekilde uygun değildik. Aile yapımız, eğitim düzeyimiz, zevklerimiz çok farklıydı. Onu kaybetmemek için çabaladım, tek taraflı bir çaba olduğunu görünce de çok kesin ve net bir şekilde hayatımdan sildim. Numarasını, sosyal medya hesaplarını bile engelledim. O benim numaramı silmiyor mesela. Bir anlamı var mı? Yok. Telafi edecek adam üzdüğü ilk anda telafi ederdi. Demek ki beni hiç sevmemiş. Bu kadar açık ve net.

Ne istediğini bilmeyen, kişiliği gelişmemiş tiplerden uzak durun. Aşk yenen ve karın doyuran bir şey değildir.

Back