• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili niye susuyo? Bir kere kapima pismanim diye gelen tekrar bi adim atmamali mi?

Biz nisanlanacaktik bana evlilik teklifi yapmisti muthis sekilde. Aslinda beni cok seviyordu uzerime titrerdi ama sanirim hem aile hem arkadas kurbani oldu. Kafasi karisti kacmayi cozum sandi. Suanda pisman. Normalda ben cabalardim pesinden kosardim yapmadigim icin cepte olmadigimi fark etti sanirim. O benim kalbime dokunmustu ve unutamadim. Tam unuttum derken kapima geldi yurek yemis resmen. Ve merak ettigim ailesi biliyormudur? 80% biliyor diyor icim cunku ailesi rol aliyodu bu hikayede ve onlardan izin almadan gelecegini pek sanmiyorum. Ve eger aile biliyor ise kendi gururlarini yere indiirp git kiza ozur dile demezler. Demek ki var birseyler eger aile biliyosa ve bir kerelik git gorus de demezler.
Siz kendi içinizde zaten affetmişsiniz. Bu mesaj da diğerleri de tamamen onu aklma çabaları. Hal böyleyken, bizden neyi duymak istiyorsunuz onu anlayamadım.

Zor bir insansan aksine büyük adımlar atması daha mantıklı değil mi?
Bir seferde kabul etmiyorsan bin sefer gelmesi gerekiyor mu?
Dogrudur ama ilk geldi diye nasil guvenilirki boyle adama? Tekrar arasaydi bir kez daha deneseydi? Ben onun pesinden kosarken duzeltmek iicin yardim etmek icin birkere arkasina bakmadi.

Dogrudur ama ilk geldi diye nasil guvenilirki boyle adama? Tekrar arasaydi bir kez daha deneseydi? Ben onun pesinden kosarken duzeltmek iicin yardim etmek icin birkere arkasina bakmadi.
Nasıl yani?
Ben de onu diyorum.
Vazgeç olmaz diyorum.

Bana mi vazgec diyorsunuz yada onun savasmadigina dair mi
Evet.

Sen onun savaştığına inanıyorsan deneyebilirsin tabii ki.
Bana yeterli gelmedi.

Onu tanıyan sensin belki bu bile onun için büyük bir adımdır.

Bu onun icin buyuk bir adim yurek yemis dedim. Ama bana gore tekrar yemek teklifini sorabilir son kez sansimi deniyim kiza cok haksizlik yaptim diye dusunebilir. Pisman olan 2/3 kere denemiz mi? Kopek olmasina gerek yok tabi ama bi adim daha yaklassa pismanligini gosterir en azindan bana gore.

Bu onun icin buyuk bir adim yurek yemis dedim. Ama bana gore tekrar yemek teklifini sorabilir son kez sansimi deniyim kiza cok haksizlik yaptim diye dusunebilir. Pisman olan 2/3 kere denemiz mi? Kopek olmasina gerek yok tabi ama bi adim daha yaklassa pismanligini gosterir en azindan bana gore.
Eski nişanlın kadar korkak birinin kapına gelmesini yürek yemişlik olarak görmeni anlıyorum. Kendisinden o kadar umudun yok ki, güvercin adımlarına bile büyük anlamlar yüklüyorsun. Güvercin adımları ile yuva kurulmaz, düzen dönmez. Bu adamla yolda kalmazsın, çünkü yola bile çıkamazsın.

Eski nişanlın kadar korkak birinin kapına gelmesini yürek yemişlik olarak görmeni anlıyorum. Kendisinden o kadar umudun yok ki, güvercin adımlarına bile büyük anlamlar yüklüyorsun. Güvercin adımları ile yuva kurulmaz, düzen dönmez. Bu adamla yolda kalmazsın, çünkü yola bile çıkamazsın.
Sizce kapima gelmesi guvercin adim mi? Dogru soyluyor olabilirsiniz ama kafam almiyo. Bir adim atip susmak ne demek cozemiyorum. Pisman olan insan son bir kez daha sansini denemez mi?

Sizce kapima gelmesi guvercin adim mi? Dogru soyluyor olabilirsiniz ama kafam almiyo. Bir adim atip susmak ne demek cozemiyorum. Pisman olan insan son bir kez daha sansini denemez mi?
Evet güvercin adım. Kapına geldi de ne oldu, nikah günü mü aldınız, nedir?

Sessizligim onu delirtiyomudur?
Umrunda bile değildir ..otuz yaşındaki bir erkeğin belki onuncu ayrılığı falandır bu. Her ilişki bitiminde delirecek olsa ortada sağlam adam kalmaz.
Şimdi üzgün olsa bile bir süre sonra yenisini bulur, hayatına kaldığı yerden devam eder. Bulamazsa da 'ozledim,sensiz olmaz' der, size yazar

Kızım şişirdin bizi burda billahi, istemiyorlar seni işte istemiyorlar, zorla mı gidecen Allah Allah istemiyorlar. Yüzük sende, takıp ben nişanlıyım diyebiliyor musun? Madem öyle oluyor, tak gez fıtı fıtı? Olmaz ama di mi. Gülerler insana. İstemiyorlar demiş miydim? İstemiyorlar.

Kızım şişirdin bizi burda billahi, istemiyorlar seni işte istemiyorlar, zorla mı gidecen Allah Allah istemiyorlar. Yüzük sende, takıp ben nişanlıyım diyebiliyor musun? Madem öyle oluyor, tak gez fıtı fıtı? Olmaz ama di mi. Gülerler insana. İstemiyorlar demiş miydim? İstemiyorlar.
Istemeyen kapimda napiyo

Olmaz bundan, bosta kalmis ya da birini bulamamis tekrar sende sansini denemek istedi.Baslarsaniz aynj seyleri yasama ihtimaliniz cok yuksek.Artik sorgulamayin neden kapima geldi diye,seven adam bir sene beklemez,bir kere kapiya geldi mi bir hafta beklemez,onune bak,sorgulayip durma.

Back