• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili niye susuyo? Bir kere kapima pismanim diye gelen tekrar bi adim atmamali mi?

linamira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
143
-44
11
28
Bir hafta oncesinde pismanlikla kapima geldi eski sevgili. Pismanmis yeni sayfa acalim dedi. Hala duygulari varmis falan. Bana sordu bende hislerim yok dedigimde inanmiyorum dedi . Ne yaparsam duzeltebilirim dedi? Sustum. Normalda tepki verirdim ama sadece sustum bu ona koyar mi? Hala ondan ses cikmadi bende susuyorum ve normalda iliskide yazardim duramazdim. Sanirim susmami da beklemiyodu. Sessizligim onu delirtiyomudur? Bana haksizlik yapilmisti ve bu erkek 30 yasina girecek. Hem neden susar ki? Beni yumusatmayi mi bekliyodur? Hislerim yok dedim diye hemen cekilirmi erkekler? Ona ragmen hala yeni sayfa acsak fln dedi ve bana gore pisman olan biri tekrar denemez mi ikinci kez belki kiz yumusar diye? Aslinda onu unutmustum tam unuttugum an karsima cikti ve kalbim yerimden cikacakti.. hem ona kosup sarilacagimi beklemiyodu sanirim? Her kiz boyle cevap verirdi sanirim

Bir hafta oncesinde pismanlikla kapima geldi eski sevgili. Pismanmis yeni sayfa acalim dedi. Hala duygulari varmis falan. Bana sordu bende hislerim yok dedigimde inanmiyorum dedi . Ne yaparsam duzeltebilirim dedi? Sustum. Normalda tepki verirdim ama sadece sustum bu ona koyar mi? Hala ondan ses cikmadi bende susuyorum ve normalda iliskide yazardim duramazdim. Sanirim susmami da beklemiyodu. Sessizligim onu delirtiyomudur? Bana haksizlik yapilmisti ve bu erkek 30 yasina girecek. Hem neden susar ki? Beni yumusatmayi mi bekliyodur? Hislerim yok dedim diye hemen cekilirmi erkekler? Ona ragmen hala yeni sayfa acsak fln dedi ve bana gore pisman olan biri tekrar denemez mi ikinci kez belki kiz yumusar diye? Aslinda onu unutmustum tam unuttugum an karsima cikti ve kalbim yerimden cikacakti.. hem ona kosup sarilacagimi beklemiyodu sanirim? Her kiz boyle cevap verirdi sanirim
Sanki eski sevgiliniz size değilde siz ona gitmiş, pişman olmuşsunuz gibi..

Her kız öyle cevap vermez. Git gel yaşamaya alışmışsınız. Noktalama işareti, dil bilgisi niye yok. Eski sevgiline böyle msj yazıyorsan seni hiç anlamaz zaten. Google translateden çevrilmiş gibi.
Sanirim en gurursuz kiz bile onu terk eden erkege hemen atlayamaz. Git gel asla olmadi. Ben savastim hemde cok ama o yoktu. Hayatima guzelce devam ediyodum ummadigim anda karsima cikti.

Sanki eski sevgiliniz size değilde siz ona gitmiş, pişman olmuşsunuz gibi..
Cok vicdanliyim. Cok haklisin. Onu unutmustum tam unuttugum an cikti karsima. Ama tabi pesinden kosmuyorum kosmamda ama bi adim atmasini isterdim. Kabul edecegimden degil ama sadece nasil davrancak va

Sessizliğiniz delirtiyor olsa emin olun arar mesaj atar neden cevap vermiyorsun bişey söyle, istersen yüz yüze konuşalım vs vs uğraşırdı. Sevdiği kadını kaybetmek bu kadar kolay mı sizce?
Kendisi cok icine kapanik birisi cok dusunur birsey yapmadan. Cok duygusal mesela. Mesela ben cabuk tepki veren biriyimdir ve ona hayir dedigim icin ‘kizgin veya kirgin’ oldugumu zannetigi icin susuyor olamazmi? Yemege ciksak dediginde zamanim yok dedim hemen meraklandi nasil neden diye. Belki bu hafta zamani yok diye susuyodur veya beni sikmamak icin yavas yavas kucuk adimlarla? O kisi mesela: yumrugunu masaya vuramaz.

Eski defterleri rafa kaldirin bence
Sİzde bir adim atmasini beklemeyin. Eger bir adim bekliyorsaniz barisma ihtimaliniz cok yuksek. Bence hic geregi yok. Tipik erkek numaralari.

Eski defterleri rafa kaldirin bence
Sİzde bir adim atmasini beklemeyin. Eger bir adim bekliyorsaniz barisma ihtimaliniz cok yuksek. Bence hic geregi yok. Tipik erkek numaralari.
Biz nisanlanacaktik bana evlilik teklifi yapmisti muthis sekilde. Aslinda beni cok seviyordu uzerime titrerdi ama sanirim hem aile hem arkadas kurbani oldu. Kafasi karisti kacmayi cozum sandi. Suanda pisman. Normalda ben cabalardim pesinden kosardim yapmadigim icin cepte olmadigimi fark etti sanirim. O benim kalbime dokunmustu ve unutamadim. Tam unuttum derken kapima geldi yurek yemis resmen. Ve merak ettigim ailesi biliyormudur? 80% biliyor diyor icim cunku ailesi rol aliyodu bu hikayede ve onlardan izin almadan gelecegini pek sanmiyorum. Ve eger aile biliyor ise kendi gururlarini yere indiirp git kiza ozur dile demezler. Demek ki var birseyler eger aile biliyosa ve bir kerelik git gorus de demezler.

Biz nisanlanacaktik bana evlilik teklifi yapmisti muthis sekilde. Aslinda beni cok seviyordu uzerime titrerdi ama sanirim hem aile hem arkadas kurbani oldu. Kafasi karisti kacmayi cozum sandi. Suanda pisman. Normalda ben cabalardim pesinden kosardim yapmadigim icin cepte olmadigimi fark etti sanirim. O benim kalbime dokunmustu ve unutamadim. Tam unuttum derken kapima geldi yurek yemis resmen. Ve merak ettigim ailesi biliyormudur? 80% biliyor diyor icim cunku ailesi rol aliyodu bu hikayede ve onlardan izin almadan gelecegini pek sanmiyorum. Ve eger aile biliyor ise kendi gururlarini yere indiirp git kiza ozur dile demezler. Demek ki var birseyler eger aile biliyosa ve bir kerelik git gorus de demezler.
Siz barışırsınız ve tekrar bin pişman hayal kırıklığıyla gelir tekrar buraya yazarsınız aha ben de buraya yazıyorum.

Kapiniza gelince yuzune kapiyi carpmaniz lazimdi. Kimseyi bulamamis, sizin dayanamayip barisacagibizi dusunup size gelmis

Bu adamdan hayır geleceğine sizi inandıran nedir? Salın eski defterleri önünüze bakın

Ex den next olmaz zaten, bırak ne hali varsa görsün. Boşta kalıp şansını denemiş olabilir. Neden ayrıldığınızı hatırlayın, bu adam değişmeyecek. Siz iş uzasın egonuz okşansın istiyorsunuz ama görünüşe göre böyle bir şey olmayacak.

Ex den next olmaz zaten, bırak ne hali varsa görsün. Boşta kalıp şansını denemiş olabilir. Neden ayrıldığınızı hatırlayın, bu adam değişmeyecek. Siz iş uzasın egonuz okşansın istiyorsunuz ama görünüşe göre böyle bir şey olmayacak.
Biliyorum ama bizim is baya karisikti. Ben iliskiyi bitirmek istesem titrerdi aglardi resmen. Sonra bi olay oldu ve beni cook isteyip seven ailesi karismaya basladi. Bi teyzesi var aramizi yapan ve duyduguma gore ben yaptim ben bozacam demis. Ama sanirim pismanlar ki o teyzesi ailemi gordugunde kafasini yerden kaldiramamis ve ex kaynanam hala numarami silmemis. O kadin kafasinda bitirseydi beni silerdi cunku beni savunurdu herkeze karsi. Nazara mi geldik bilmiyorum. Ex sevgilim iste kafam karisikti dedi. O teyzesinin lafina kandi simdi de pisman. Beni ona bagli tutan sey de cok sevmemdi. Sevmemin sebebi bana karsi gitmekten baska asla yanlisi olmadi. Sevdi saydi yardimci oldu arkadas gibiydik. Birseye ihtiyacim mi var kosardi. Cok yazik oldu

Bence unut bu adamı.
Gerçekten pişman olsa ne yapıp eder seni ikna eder.
Bizim gençliğimizde vardı o kapıda yatmalar, pencere altında beklemeler…
Sen affetmeye meyillisin ama onda hiç bir adım yok bence.

Back