- Konu Sahibi busekarakan98
her soranı alıntılayıp aynı msjı kopyalamak zorunda değilsin bi kez yaz anlarız biz
nasıl bi konuydu bu?
nasıl bi konuydu bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın
Bende eşimle evlenmeden önce 1 aylık bir ayrılık dönemi yaşadık o talep etmişti ayrılmayı ben kendi deneyimimi anlatmak isterim sana ; 1. Kesinlikle onu ne aradım nede msj yolladım 2. Sosyal medya hesaplarımı dışarıdan görülmesini engelledim sadece listemdeki arklar görebiliyordu 3. Onu asla sosyal medyadan takip etmedim 4. Sosyal medyada atarlı giderli yada kıskandırmalı hiç bir şey paylaşmadım ( ne özlü söz ne sarkı paylaşımı nede şurdayım burdayım tarzı resimler yada yer bildirimleri paylaşılmadı) yani resmen yok oldum biranda .. İstesede beni takip edemedi ve tam 1 ay sonra sabaha karşı 4-5 gibi aradı seviyorum dedi 6 ay sonra evlendik .. Daha sonra srnden hiç bir şekilde haber alamamak beni delirtti ddi .. Burdaki kızlar şu konuda haklı seni seviyorsa geri döner evet , ama senin yokluğunu ona yaşatman lazım sensiz olamayacağını hisedince ( seni seviyorsa bu mümkün) geri dönecektir .. Yani seni sevdiğini anlaması için onu kendinden mahrum et .. Atarlı giderli şeyler paylaşmaman yada yalan yere onu kıskandırmaman senin ne kadar asil olduğunuda ayrıca ona gösterecektir .. Umarım hersey düzelir canım benim hayırlı haberlerini alırız burdan inşallahBenim icin onemsiz olan bir konuyu ona soylememistim gerek duymadim hic aklima da gelmiyordu zaten sonra ogrendi ama hani ogrenince hemen ayrilmadi aramiz duzelmisti 8, 9 gun gecmisti ayrildi
her soranı alıntılayıp aynı msjı kopyalamak zorunda değilsin bi kez yaz anlarız biz
nasıl bi konuydu bu?
Seni seven insan zaten geri döner, bi taktik vermek saçma olur.Eski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın
Bende eşimle evlenmeden önce 1 aylık bir ayrılık dönemi yaşadık o talep etmişti ayrılmayı ben kendi deneyimimi anlatmak isterim sana ; 1. Kesinlikle onu ne aradım nede msj yolladım 2. Sosyal medya hesaplarımı dışarıdan görülmesini engelledim sadece listemdeki arklar görebiliyordu 3. Onu asla sosyal medyadan takip etmedim 4. Sosyal medyada ayarlı giderli yada kıskandırmalı hiç bir şey paylaşmadım ( ne özlü söz ne sarkı paylaşımı nede şurdayım burdayım tarzı resimler yada yer bildirimleri paylaşılmadı) yani resmen yok oldum biranda .. İstesede beni takip edemedi ve tam 1 ay sonra sabaha karşı 4-5 gibi aradı seviyorum dedi 6 ay sonra evlendik .. Daha sonra srnden hiç bir şekilde haber alamamak beni delirtti ddi .. Burdaki kızlar şu konuda haklı seni seviyorsa geri döner evet , ama senin yokluğunu ona yaşatman lazım sensiz olamayacağını hisedince ( seni seviyorsa bu mümkün) geri dönecektir .. Yani seni sevdiğini anlaması için onu kendinden mahrum et .. Atarlı giderli şeyler paylaşmaman yada yanlan yere onu kıskandırmaman senin ne kadar asil olduğunuda ayrıca ona gösterecektir .. Umarım hersey düzelir canım benim hayırlı haberlerini alırız burdan inşallah
Eski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın
2 kez terk edildim 2si de geri döndü. dönmeleri için hićbirşey yapmadım. ďöndüklerinde de kabul etmedim. sen hayatına kak derim.Dönecekse ďönüyor zaten,extra bir çaba harcarsan tersi etki yapar,itici gelirsin.bırak seni özlesinEski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın
Sen böyle başın dik ve mesafeli olmaya devam et .. Kötü bir şey yapmadın ve bunu anlayacak eninde sonunda ..yaşın daha küçük ama yaşına göre çok olgun ve düzgün yaşayan bir kızsın belli belkide onun bu çocukça hareketleri tam tersi seni soğutacaktır hiç belli olmaz bakmışsın srn kaçıyorsun o yalvar yakar olmuş :))) ..Amin cok sagolun. Zaten onunla sevgiliyken sosyal medyada tum hesaplarimi kapatmistim ben sadece swarm actim ayrildiktan sonra onuda kapatmayi dusunuyorum cunku kuzeni falan ekli. Ama biz ayni dershaneye kaydolmuştuk o sebeple gordugum zamanda gormezden gelicem artik dun de tesadufen icimden keske onu gorsem dedim yolda kafami saga bir cevirdim onu gordum sonrada kafami cevirdim zaten ama o bakmis baya yanimdaki arkadasim soyledi
Sen böyle başın dik ve mesafeli olmaya devam et .. Kötü bir şey yapmadın ve bunu anlayacak eninde sonunda ..yaşın daha küçük ama yaşına göre çok olgun ve düzgün yaşayan bir kızsın belli belkide onun bu çocukça hareketleri tam tersi seni soğutacaktır hiç belli olmaz bakmışsın srn kaçıyorsun o yalvar yakar olmuş :))) ..
Gerçekten üzülme o üzülsün bu zamanda düzgün ağırbaşlı kız yok denecek kadar az .. Hayatım boyunca şunu yaşadım ve çevremdede gördüm ki ulaşılmaz olan karakterli kızlar hep el üstünde tutulur .. Merak etme sende öylr bir kızsın bu çizgini koruHaklisiniz zaten istemeden gelisti olaylar dusunmeden oldu her sey o yuzden, insallah cok sagolun icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun
Gerçekten üzülme o üzülsün bu zamanda düzgün ağırbaşlı kız yok denecek kadar az .. Hayatım boyunca şunu yaşadım ve çevremdede gördüm ki ulaşılmaz olan karakterli kızlar hep el üstünde tutulur .. Merak etme sende öylr bir kızsın bu çizgini koru