• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili nasil geri döndürülür taktikler????

Eski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın

Gerçekten önerim var. Gideni geri döndürmeye çalışmak hayatında yapacağın en büyük hatalardan en salakça işlerden biridir. Yaşın küçük, olgunlaştığında bu ügün düşündüklerine gülüp geçeceksin.

Benim icin onemsiz olan bir konuyu ona soylememistim gerek duymadim hic aklima da gelmiyordu zaten sonra ogrendi ama hani ogrenince hemen ayrilmadi aramiz duzelmisti 8, 9 gun gecmisti ayrildi
Bende eşimle evlenmeden önce 1 aylık bir ayrılık dönemi yaşadık o talep etmişti ayrılmayı ben kendi deneyimimi anlatmak isterim sana ; 1. Kesinlikle onu ne aradım nede msj yolladım 2. Sosyal medya hesaplarımı dışarıdan görülmesini engelledim sadece listemdeki arklar görebiliyordu 3. Onu asla sosyal medyadan takip etmedim 4. Sosyal medyada atarlı giderli yada kıskandırmalı hiç bir şey paylaşmadım ( ne özlü söz ne sarkı paylaşımı nede şurdayım burdayım tarzı resimler yada yer bildirimleri paylaşılmadı) yani resmen yok oldum biranda .. İstesede beni takip edemedi ve tam 1 ay sonra sabaha karşı 4-5 gibi aradı seviyorum dedi 6 ay sonra evlendik .. Daha sonra srnden hiç bir şekilde haber alamamak beni delirtti ddi .. Burdaki kızlar şu konuda haklı seni seviyorsa geri döner evet , ama senin yokluğunu ona yaşatman lazım sensiz olamayacağını hisedince ( seni seviyorsa bu mümkün) geri dönecektir .. Yani seni sevdiğini anlaması için onu kendinden mahrum et .. Atarlı giderli şeyler paylaşmaman yada yalan yere onu kıskandırmaman senin ne kadar asil olduğunuda ayrıca ona gösterecektir .. Umarım hersey düzelir canım benim hayırlı haberlerini alırız burdan inşallah

her soranı alıntılayıp aynı msjı kopyalamak zorunda değilsin bi kez yaz anlarız biz :KK53:

nasıl bi konuydu bu?

Gecmisime takintiliydi konustugum bi cocuk vardi konusmakta sayilmaz zaten sadece naber nasilsin falan muhabbeti o kadar bunu soylememistim ama o cocukla yakin oldular ondan sonra o yuzden

Şöyle döndürürsün. Bir daha ne arar ne sorarsın. Hayatına kaldığın yerden devam eder mutluluk pozları verirsin, sanki o hayatına hiç girmemiş gibi... Bir bakmışsın 1 aya damlamış... Döner mi döner evet ama seni çok sevdiğinden değil, sırf egosu incindiğinden döner. Kabul edersin, affedersin geldiği hızda kaybolur gider. Hiç bu oyunlara luzum yok.

Bende eşimle evlenmeden önce 1 aylık bir ayrılık dönemi yaşadık o talep etmişti ayrılmayı ben kendi deneyimimi anlatmak isterim sana ; 1. Kesinlikle onu ne aradım nede msj yolladım 2. Sosyal medya hesaplarımı dışarıdan görülmesini engelledim sadece listemdeki arklar görebiliyordu 3. Onu asla sosyal medyadan takip etmedim 4. Sosyal medyada ayarlı giderli yada kıskandırmalı hiç bir şey paylaşmadım ( ne özlü söz ne sarkı paylaşımı nede şurdayım burdayım tarzı resimler yada yer bildirimleri paylaşılmadı) yani resmen yok oldum biranda .. İstesede beni takip edemedi ve tam 1 ay sonra sabaha karşı 4-5 gibi aradı seviyorum dedi 6 ay sonra evlendik .. Daha sonra srnden hiç bir şekilde haber alamamak beni delirtti ddi .. Burdaki kızlar şu konuda haklı seni seviyorsa geri döner evet , ama senin yokluğunu ona yaşatman lazım sensiz olamayacağını hisedince ( seni seviyorsa bu mümkün) geri dönecektir .. Yani seni sevdiğini anlaması için onu kendinden mahrum et .. Atarlı giderli şeyler paylaşmaman yada yanlan yere onu kıskandırmaman senin ne kadar asil olduğunuda ayrıca ona gösterecektir .. Umarım hersey düzelir canım benim hayırlı haberlerini alırız burdan inşallah

Amin cok sagolun. Zaten onunla sevgiliyken sosyal medyada tum hesaplarimi kapatmistim ben sadece swarm actim ayrildiktan sonra onuda kapatmayi dusunuyorum cunku kuzeni falan ekli. Ama biz ayni dershaneye kaydolmuştuk o sebeple gordugum zamanda gormezden gelicem artik dun de tesadufen icimden keske onu gorsem dedim yolda kafami saga bir cevirdim onu gordum sonrada kafami cevirdim zaten ama o bakmis baya yanimdaki arkadasim soyledi

Eski sevgili nasıl geri döndürülür? Nasil taktikler vardir? Geri dönmez boşver gidengitmiştir falan filan diyecekseniz yazmayin lutfen. Gercekten önerisi olanlar yazsın
2 kez terk edildim 2si de geri döndü. dönmeleri için hićbirşey yapmadım. ďöndüklerinde de kabul etmedim. sen hayatına kak derim.Dönecekse ďönüyor zaten,extra bir çaba harcarsan tersi etki yapar,itici gelirsin.bırak seni özlesin

Birak gitsin. Dönerse senindir, dönmezse zaten hic senin olmamistir
smilie_girl_074.gif

smilie_girl_052.gif

Erkekler seviyorlarsa bir yolunu bulup dönüyorlar zaten. Kadınlar öyle değil ama mesela. Bir kadın yeni ilişkisinde mutluysa, hayatından memnunsa çoğu zaman aklına bile gelmez eski sevgilileri. Erkeklerde durum tam tersi. Hayatının bir dönemimde eski sevgilisine musallat olmamış erkek çok azdır.

Madem dönsün istiyorsun, bir ''merhaba'' mesajı at, ya da Facebook'tan ufak bir jest. Seviyorsa üstüne atlar hemen. :KK66:Sevmiyorsa zaten hiiiç uğraşma. Boş yere kendini yıpratırsın. Erkeklerin sevgisi kadınlarınki gibi koşullu olmaz. Yani bir erkek bir kadından sırf kendisiyle ilgili diye hoşlanmaz. Sevmiyorsa sevmiyordur, ağzınla kuş tutsan yine kendini sevdiremezsiz. Öyle kadınlar gibi ilgi ve iltifatlara tav olup aşka gelmezler. :)

Amin cok sagolun. Zaten onunla sevgiliyken sosyal medyada tum hesaplarimi kapatmistim ben sadece swarm actim ayrildiktan sonra onuda kapatmayi dusunuyorum cunku kuzeni falan ekli. Ama biz ayni dershaneye kaydolmuştuk o sebeple gordugum zamanda gormezden gelicem artik dun de tesadufen icimden keske onu gorsem dedim yolda kafami saga bir cevirdim onu gordum sonrada kafami cevirdim zaten ama o bakmis baya yanimdaki arkadasim soyledi
Sen böyle başın dik ve mesafeli olmaya devam et .. Kötü bir şey yapmadın ve bunu anlayacak eninde sonunda ..yaşın daha küçük ama yaşına göre çok olgun ve düzgün yaşayan bir kızsın belli belkide onun bu çocukça hareketleri tam tersi seni soğutacaktır hiç belli olmaz bakmışsın srn kaçıyorsun o yalvar yakar olmuş :))) ..

Sen böyle başın dik ve mesafeli olmaya devam et .. Kötü bir şey yapmadın ve bunu anlayacak eninde sonunda ..yaşın daha küçük ama yaşına göre çok olgun ve düzgün yaşayan bir kızsın belli belkide onun bu çocukça hareketleri tam tersi seni soğutacaktır hiç belli olmaz bakmışsın srn kaçıyorsun o yalvar yakar olmuş :))) ..

Haklisiniz zaten istemeden gelisti olaylar dusunmeden oldu her sey o yuzden, insallah cok sagolun icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun

Haklisiniz zaten istemeden gelisti olaylar dusunmeden oldu her sey o yuzden, insallah cok sagolun icimi rahatlattiniz Allah sizden razi olsun
Gerçekten üzülme o üzülsün bu zamanda düzgün ağırbaşlı kız yok denecek kadar az .. Hayatım boyunca şunu yaşadım ve çevremdede gördüm ki ulaşılmaz olan karakterli kızlar hep el üstünde tutulur .. Merak etme sende öylr bir kızsın bu çizgini koru

Gerçekten üzülme o üzülsün bu zamanda düzgün ağırbaşlı kız yok denecek kadar az .. Hayatım boyunca şunu yaşadım ve çevremdede gördüm ki ulaşılmaz olan karakterli kızlar hep el üstünde tutulur .. Merak etme sende öylr bir kızsın bu çizgini koru

Peki cok tesekkurler cok sagolun

Back
X