Eski sevgili hortlaması!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden cevap veriyorsun ki?
Sen cevap verirsen o yazmaya devam eder. En başta maili gördüğünde silip hayatına devam edecektin.
Hiç anlamıyorum hem güzel giden bir ilişkim var diyorsun hem eski sevgilinin yazdıklarına cevap veriyorsun, bunun amacı ne? Adı üstünde eski sevgili, cevap vermeni gerektirecek ne var?
Sus sus mune'ye şikayet ediyor bizi 😂 ahh kuzum en iyisini yapmışsın cvp vermekle dememiz gerekiyor 🤦🏻‍♀️ böyle eleştirirsek kadın düşmanı oluyoruz 🤫

bir insan neden geçmişteki son 2 sevgilisinin sosyal medya hesaplarına bakar? Hayır unutamadı desem, unutamadıysa gitsin onlarla birlikte olsun. Evet ciddi ve güzel bir ilişkimiz var fakat aramızda henüz resmi bir şey yok yani onu bana bağlayan bir şey yok. Çok istiyorsa onlarla olabilir gayet. Sadece merak mıdır nedir bu geçmişe olan ilgi alaka. Ben anlam veremiyorum. Neden bakılır? Arada bir yakaladığım bir durum benim bu. Tabi gizliden bir kontrol yapıyorum alenen yapsam her şeyi karıştırıyor, kurcalıyor olacağım. Bu duruma düşmek istemiyorum. Ne zaman şöyle bir bakayım desem hooop falso.
Niye korkuyorsunuz ki, sevgiliniz bu konuda gayet rahatmis baksaniza. 🤷🏻‍♀️

He ille de size yazilmasin istiyorsaniz yukarida yorumlarda alternatifler yazilmis zaten. Hic olmadi mail adresinizi degistirirsiniz; olur biter.

Sus sus mune'ye şikayet ediyor bizi 😂 ahh kuzum en iyisini yapmışsın cvp vermekle dememiz gerekiyor 🤦🏻‍♀️ böyle eleştirirsek kadın düşmanı oluyoruz 🤫
Kusuruma bakmasınlar o zaman onlarla aynı fikirde değilim :KK70:

Sosyal medyadan yazanları, yazılanları ayrıntılarıyla hatırlayıp burada anlatmak bile o kadar gereksiz ki, hele ki eski sevgiliyse daha bi gereksiz, ya engellersin ya da cevap vermezsin, olur da bişiyler karıştırmaya çalışır o zaman müdahale edersin, ne yani bu abartma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X