- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Allah razı olsunBu kadar sorunlarla dolu bir ilişki nasıl devam ediyor, hayret ediyorum.
Konu sahibi birçok şeyin farkında ama görmezden geliyor. En büyük yanlış bence bu.
Hayatımızda bir problem olmamasına rağmen, kendi içimde kısır bir döngüye sıkışıp kaldığımı hissediyorum. Sinir, stres yapıyor. Normalde takılmayacağım şeylere içten içe takılıyorum, yansıtmasam bile sinirleniyorum. O kadar rahatsız ediyor ki beni eşime, çocuklara yansıtmamak için ekstra çaba sarf ediyorum. Birkaç sağlık problemim var, onları atlatayım hemen danışmanlık desteğine başvuracağım. Konu sahibinin yaşadıklarını yaşasam sanırım nişanlımı da kolundan tutar koşa koşa destek almaya giderim. Birbirimize uygun olup olmadığımızı sorgularım. Çünkü buradan bakınca birbirlerini çok yıpratacağa benziyorlar. Tabii ki inşaallah biz yanılırız, çok mutlu olurlar.
çok teşekkürlerKalbinin sesini dinle.Seni en iyi o yönlendirir.zor zamanlarda olur böyle şeyler.kimse istemediği sevmediği insanla bu yola çıkmaz için rahat olsun.kendini de boşuna yıpratma.En güzel zamanlarınıza zarar vermeyin...
çok teşekkürler
galiba çok bunaldık
bir süre görüşmeyelim git arkadaşlarınla takıl dedim
saçmalama dedi
ben de ayrılmak istemiyorum ama bi iyiyiz bi kötü sanki insan hep böyle devam edecek gibi düşünüyor yani evlendikten sonra tartışmalar daha da artacak gibi ama umarım azalıyordurKesinlikle...Ben nişanlıyken kaç defa birbirmzi sevmiyrouz ayrıllmam dedim ıyikide ayrlmmşz 4 aylık bir çocuğumuz var..Sabır herşeyin ilacı.
teşekkürler hemen düşünmüyoruz zaten 2-3 yıl falanTek bir dileğim var evleniceksin daga da sacmalicaksiniz umarim olgunlasana kadar çocuk düşünmezsiniz yoksa bu bie facia olur su kafayla ki nisanlin senden beter bir cocuk buyuttugunuzu yooo hayir dusunmesi bile korkunç geldi evlenin yiyin birbiriniz ama cocuk yapma demeye geldim
ay ben de seni çok sevdim canım yaBenusuyenprenses 'i seviyorum ya, o kadar linç ediliyor ama kimseyle kavga etmiyor, haklısınız bile diyor yavrum. Ama gerçekten olgunlaşmanız lazım tatlı kıs, daha bu evliliğin başlangıç süreci sadece, evlilik boyunca ohoooo ne imtihanlar ne sınavlar geçireceksiniz. Eski sevgilisinin adını söylemesini de ben hiç ciddiye almadım, tartışma esnasında öyle oluvermiştir. Tabi sen krizlere falan girmeyeydin iyiydi. İnşallah zamanla bu aşırı tepkilerinden kurtulursun ve sağlıklı bir ilişkiniz olur.
masum olmayacağı bir durum yok şimdilikBen senin nişanlını hiç masum görmüyorum, onun bi' modeli vardı bende oradan biliyorum
Senin haksız olduğun nokta bence kendini fazla salıyorsun bu adama, seni çileden çıkartmasına, manipüle etmesine izin veriyorsun, senin üzerinde histerikleştirecek kadar gücü olmamalı
bence de değil çok normalBalayi icin 5000 tl bence cok ucuk bir rakam degil. Biz Ekim sonu gitmistik orada harcadigimiz parayla beraber en az 8000 vardir
yoo ne şovu ya lütfenGünde kaç kez arandığınızın muhasebesini yapıyorsanız keşke evlilik harcamalarının bütçenize uygunluğunu da hesaplasaydınız arada.
Eski sevgili ismi de bazen ağızdan kaçabilir, kendini paralamaya, sinir krizi geçirip acillik olmaya ne gerek var? Biraz show gibi duruyor. Dişinizi geçirememişsiniz de bu şekilde pişman etmeye çalışmışsınız gibi.
Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
Kız yurt dışında yaşıyordu o yüzden olmamış galiba ama bildiğim kız bunun için yaşadığı yere üniversite okumaya geleceğini söylemiş nişanlım sakın gelme istemiyorum demiş7 senelik iliski cok uzunmus. Neden ayrilmislar gercekten biliyor musunuz? Iliski bittikten sonra yeterince zaman gecmis mi? Durumu kurtaran taraf ise sizle kavga ederken onun ismini soylemesi. Eger sevgi gosterdigi zamanlardan birinde o kizin ismini kullansaydi o zaman daha rahatsiz edici olurdu. Ben sizi sevdigini dusunuyorum. O kizi unutmasi mumkun degil, sonucta 7 sene gecirmis, ama onu sevmiyor, ona asik degil. Onemli olan kisim da bu.
ahaha çok tatlısın kaybolan eşya hoşmuş7 senelik bir iliskiyse elbette aklina gelir. Bir ton yasanilmislik, anilar var. Ama bu aklina gelme meselesi sevgi manasinda degil. Ben yillar önce kaybettigim bi esyami bile unutamiyorum, kaldi ki bi insan unutulsun. Unutmak genis bi kavram, illa sevgi besleyecek degil. Hos olmamis elbette ismini soylemesi.. Fakat abartilmamali, sakince konusulmali gerekirse. Simdiden acillik olduysaniz evlenince ne buyuk problemler cikiyor.. Olgun olmak lazim, sakin ve zarif olmak lazim.. bir seye kizdigimizda tatli bi dille anlatmak lazim.. yoksa omur boyu huzursuzluk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?