- 20 Ocak 2008
- 15.154
- 31.865
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ne alaka şımarıklık için mi gittim hem ben demedim zorla götürdü
oyyyuuun değil ya
Altin golmerak etmeyin. kimsenin umrunda değilsiniz burada. istediğiniz gibi konu açabilirsiniz.
Bi tanısan çok seversin aslında TATLIMKKda şu kıza sinir olduğum gibi kimseye sinir olmadımniyeyse çok itici geliyosun tatlım ya
Ben önyargılı olayım tamamBi tanısan çok seversin aslında TATLIM
oyyyuuun değil ya
Ay ne güldüm bu yoruma.Seni seviyor merak etme. Sevmese bunca saçmalığına dayanmaz.
Ooo,bunlar konu sahibinin her konusuna,Lütfen evlenme. Bak bunu seni eleştirmek adına yazmıyorum. Çünkü henüz olgunlaşmamışsınız. Sevgililik, nişanlılık evliliğe benzemiyor.
Eski sevgilinin adının geçmesi çok nahoş evet ama sinir krizleri geçirmek, acillere taşınmak nedir? Birde bunlar sokak ortasında mı oluyor?
Evlenince ilk aylar güllük gülistanlık geçmeyecek. İnşaallah olmaz ama belki tonlarca tartışma, kavga edeceksiniz alışma döneminde. Her seferinde acilde mi alacaksınız soluğu. Belli bir süreden sonra adam da tınlamayacak artık bu durumu.
Birçok kişi sana destek al demişti. Alıyor musun bilmiyorum ama alman gerekli. Bak canım herkesin ilişkisinde sorunlar olur ama sizin evlilik ilişkiniz buradan pek parlak görünmüyor. Birkaç seneden, ayrı evlerden yaşamaktan değil, aynı evde bir ömür geçirmekten bahsediyoruz.
Bu kadar sorunlarla dolu bir ilişki nasıl devam ediyor, hayret ediyorum.Ooo,bunlar konu sahibinin her konusuna,
kaç defa yazıldı-çizildi.
Ama faydasız.
Onlar iki aşık,başka bir boyuttalar.
Bizim söylediklerimiz onların frekansından duyulmuyor.
Ben artık üşüyenprensesin konularına sadece yorumlar için uğruyorum.
Stres atmaya birebir.
Güldürdün teşekkürler :)Birinin boyundurugu altinda olmak,sana hukmetmesi falan bunlar hosuna gidiyor resmen.Dag basi mi burasi usuyen ya ne zorla goturmesi .Sinir krizi falan geciriyosun o anda kendinde degilsin ve acile gitmek istemiyosun(bilinclisin de) ve seni zorla goturuyor? Yapma Allahaskina :) Sen turkan soraysin,o da kadir inanir hatta :) Boyle seyler hosuna gidiyor senin resmen.
yo az bile :)))))Evlenmeyi dusundugunuz adamin eski sevgilisini unutmadigini dusunmuyorsaniz evlenmeyin bence. Ayrica gunde 10 kere aranirken gercekten bunalmiyor muydunuz?
o an o ortamda ilk defa bulunuyoruz kalkmak çok ayıp olurdu ne olurdu ayak uydursaaO kadar borcun icine sokup birde aşırı ilgi beklemek ne derece dogru bilemedim... anlamıyorum insanlar kendileri için değil artik millet icin yasar olmus 5 bin liralik balayini bosuna vurgulamadiniz sanırım...
Sizin yerinizde olsam beni rezil ediyorsun diyecegime masadan müsade isteyerek nisanlimin elinden tutup kalkip birlikte konuşup vakit geçireceğimiz bir yere giderdim belki derdi var belki sıkıntılı, paylaşmayı bilmiyorsunuz hep benim dediğim olsun istiyorsunuz sanirim... kusura bakmayin ama dışardan öyle görünüyor...
vallahi doğru dedinEski sevgilisinin adı çıktı diye sinir krizleri geçirmek te adamın poposunu iyice tavan yapmıştır...Akıllı bir kadına düşen o ismi duyunca hayırdır canım aklında hala o varsa ona git demektir ve biraz kendini geri çekmektir....Erkeklerin üstüne çok düşüyorsunuz...
çok tatlısın keşke ben de atabilsermmOoo,bunlar konu sahibinin her konusuna,
kaç defa yazıldı-çizildi.
Ama faydasız.
Onlar iki aşık,başka bir boyuttalar.
Bizim söylediklerimiz onların frekansından duyulmuyor.
Ben artık üşüyenprensesin konularına sadece yorumlar için uğruyorum.
Stres atmaya birebir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?