Eski sevgili adı ...

ne alaka şımarıklık için mi gittim hem ben demedim zorla götürdü

Birinin boyundurugu altinda olmak,sana hukmetmesi falan bunlar hosuna gidiyor resmen.Dag basi mi burasi usuyen ya ne zorla goturmesi .Sinir krizi falan geciriyosun o anda kendinde degilsin ve acile gitmek istemiyosun(bilinclisin de) ve seni zorla goturuyor? Yapma Allahaskina :) Sen turkan soraysin,o da kadir inanir hatta :) Boyle seyler hosuna gidiyor senin resmen.

Evlenmeyi dusundugunuz adamin eski sevgilisini unutmadigini dusunmuyorsaniz evlenmeyin bence. Ayrica gunde 10 kere aranirken gercekten bunalmiyor muydunuz?

Ve yaşını öğrenince bana bi daral geldi yaşın gibi hareket et gülüm be :) ben 14 yaşında sevgili olduğum insanla evliliğe kadar taşıdım iliskiyi garip ama gerçek yani :)) şimdide coook iyiyiz Rabbime bin şükür. Adamı bunaltirsin ciddi söylüyorum bu sinir krizi dalaveresi karşındakinin egosunu oksamaktan başka da bisey degil. Biraz ağırlığını koy ki değerin olsun

O kadar borcun icine sokup birde aşırı ilgi beklemek ne derece dogru bilemedim... anlamıyorum insanlar kendileri için değil artik millet icin yasar olmus 5 bin liralik balayini bosuna vurgulamadiniz sanırım...
Sizin yerinizde olsam beni rezil ediyorsun diyecegime masadan müsade isteyerek nisanlimin elinden tutup kalkip birlikte konuşup vakit geçireceğimiz bir yere giderdim belki derdi var belki sıkıntılı, paylaşmayı bilmiyorsunuz hep benim dediğim olsun istiyorsunuz sanirim... kusura bakmayin ama dışardan öyle görünüyor...

Eski sevgilisinin adı çıktı diye sinir krizleri geçirmek te adamın poposunu iyice tavan yapmıştır...Akıllı bir kadına düşen o ismi duyunca hayırdır canım aklında hala o varsa ona git demektir ve biraz kendini geri çekmektir....Erkeklerin üstüne çok düşüyorsunuz...

Ooo,bunlar konu sahibinin her konusuna,
kaç defa yazıldı-çizildi.
Ama faydasız.
Onlar iki aşık,başka bir boyuttalar.
Bizim söylediklerimiz onların frekansından duyulmuyor.
Ben artık üşüyenprensesin konularına sadece yorumlar için uğruyorum.
Stres atmaya birebir.

Bu kadar sorunlarla dolu bir ilişki nasıl devam ediyor, hayret ediyorum.

Konu sahibi birçok şeyin farkında ama görmezden geliyor. En büyük yanlış bence bu.

Hayatımızda bir problem olmamasına rağmen, kendi içimde kısır bir döngüye sıkışıp kaldığımı hissediyorum. Sinir, stres yapıyor. Normalde takılmayacağım şeylere içten içe takılıyorum, yansıtmasam bile sinirleniyorum. O kadar rahatsız ediyor ki beni eşime, çocuklara yansıtmamak için ekstra çaba sarf ediyorum. Birkaç sağlık problemim var, onları atlatayım hemen danışmanlık desteğine başvuracağım. Konu sahibinin yaşadıklarını yaşasam sanırım nişanlımı da kolundan tutar koşa koşa destek almaya giderim. Birbirimize uygun olup olmadığımızı sorgularım. Çünkü buradan bakınca birbirlerini çok yıpratacağa benziyorlar. Tabii ki inşaallah biz yanılırız, çok mutlu olurlar.

Kalbinin sesini dinle.Seni en iyi o yönlendirir.zor zamanlarda olur böyle şeyler.kimse istemediği sevmediği insanla bu yola çıkmaz için rahat olsun.kendini de boşuna yıpratma.En güzel zamanlarınıza zarar vermeyin...

Güldürdün teşekkürler :)

o an o ortamda ilk defa bulunuyoruz kalkmak çok ayıp olurdu ne olurdu ayak uydursaa

vallahi doğru dedin
ama ona git dedim tabikii

çok tatlısın keşke ben de atabilsermm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…