• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama eski sevdam sarı saçlarımla başım dertte :(((

19102010735.jpg

19102010739.jpg

kızlarrrrrr işte bu son hali :D hİÇ PİŞMAN OLMADIM inanın iyiki kestrdim kuaför zorla kesti resmen :)))) kestirmeyi düşünen varsa 1 dk bile düşünmesin :)))) dip boya yaptırdım :) toplam 60tlye kesim boya yaptım :) süperrrrrr mutluyummm :)

izmirde nerde yaptırdın bunu tatlım hem kesim hem boya? bayıldımmm!!! çok yakısmıs!

canım benim saçımı önceden röfle yaptırmıştım Murat Birinci'de... Dipen çıktı ama uçlar çok yıprandığı için gittim forbeste önder kuaför var Şirinyer'de o kesti ve dibine boya yaptı :))))Çok memnun kaldım ama röflemi de oraya yaptıracağım bir dahakine... bu arada bilgin olsun diye Murat Birincide röfleyi 130a yaptırmıştım dün de bip boya fön ve kesime 60 tl verdim :)))) eğer istersen daha ayrıntılı anlatırım kuaförü tekrar teşekkür ederim canım öptüm

canım benim baya eski halim o. saçlarımda katlar vardı ondan kısa gibi görünmüş
ama ben de bugün küt kestirmeyi düşündüm ama saçlarıma çok dikkatli bakıyorum kırığım da yok ondan kıyamadım ama kırık olsa düşünmezdim bile
kırık saçtansa canlı sağlıklı saç daha iyi bana göre :) o yüzden kestir derim güzel bi model iyi bi kuaför yapar diye düşünüyorum yüzüne yakışan bişey

anaa doc kız bu sen misin ben hep onu böyle avatarlık fotolar oluyo ya öyle bişi sanmıştım yavv çok hoşmuşsun yani :lepi:

gerçekten güzel olmus güle güle kullan :) aynen çok rahat ya yıkayıp az bişe düzeltiorum taçla falan kullanıorum güzel oluo ama rengini kendim mahvettim keşke koyultmasaydım, biraz zaman geçsin yine açıcam,mezuniytimde sarışın olmak istiorum :)

gerçekten güzel olmus güle güle kullan :) aynen çok rahat ya yıkayıp az bişe düzeltiorum taçla falan kullanıorum güzel oluo ama rengini kendim mahvettim keşke koyultmasaydım, biraz zaman geçsin yine açıcam,mezuniytimde sarışın olmak istiorum :)

evet tatlım kesinlikle :DDDD Çok rahat kullanımı .)))) olursun olursun benimde bu yıl mezuniyet var o yüzden ben de boyatmadım .))))) olursun tatlım olursun sıkma canını :)

cok sempatik olmuş güle güle kullan canm ben begendimm darısı benim başıma inş :):32:

[ımg]http://img688.imageshack.us/img688/5021/adszvny.png[/ımg]

[ımg]http://img249.imageshack.us/img249/447/adsz1mq.png[/ımg]

kızlar bu da resimleri saçımın son halinin :))))

bu rengini ben istiyorum bu boyamı yoks röflemi ....... Evde mi yaptın kuaförde mi

Back